- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 33
-
- Konu Sahibi amazing girl
Amin insallah tesekkur ederimAllah yardimciniz olsun. Bir bilgim yok maalesef ama insallah gonlunuze gore bir ev bulursunuz..
İnsan yeni evlenecek olunca herseye heves ediyor suan hepsinin yarim kaldigini hissediyorum. Bide hic bilmedigimiz bi yer olunca ailelerden cok uzak bilmiyorum ki bi dunya sorular kafamdamesele ev esyaysa gelip gecici seyler bunlar ama problem ayri bi kultur ve farkli insanlarsa dogunun insani candandir, karsisindakini bas ustunde tutar ,kendine 1 komsusuna 2 ister...
yasamadan gormeden bu kadr stres yapmayin derim ben
Umarim ki hersey dediğiniz gibi olurEvi eşyayı dert etme. Eşinle mutlu olmaya bak sabırla ve zamanla her şey iyi olacak emin ol.
Arkadaşlar merhaba. 30 agustosta kismetse dugunum var ve nisanlimin tayini hakkariye cikti. Ben bursaliyim. Yani 10 gunluk gelinken oraya gidicem. Ne yapicam ne edicem hic birsey bilmiyorum. Asla on yargim yok yanlis anlaşılmasın. Ama herşey o kadar ters gidiyor ki. Ev yok olanlar da hep ikinci el esyali onlari almak zorundasın ama ben onlari kullanmak istemiyorum cunku gerçekten cok kotu. Butun heveslerim kursagimda kaldi ne çeyiz ne yeni bi esya. En guzel geçmesi gereken Günlerim her gun ağlayarak geciyor. Orda yasayan giden ark.lar varsa lutfen akil versin.
Sevdiğimiz adamla güzel bir ev hayali kurarken bunlarla karşılaşmak üzücüAllah yardımcın olsun ama güçlü ol senin gibi bi suru insan vardır :/ benim kuzenimin eşinin tayini Kars'a çıkmıştı hemde o da yeni evliyken. 2. El eşya aldılar hiç istemeyerek. Bi kaç sene sonra tayinleri istedikleri yere çıktı. Şimdi evleri var istedikleri gibi döşediler evi. Sabır, inşallah rabbim gönlüne göre verir :)
İnan 2. El kötü olmuyor. Spotçularda çok temiz eşyalar oluyor. Harika koltuklar olabiliyo :) içini karartma gez dolaş gönlüne göre bulursun inşallah. Odamı değiştirmek için bir sürü mağaza baktık en son spotçuda sıfır bulduk tam istediğim ve çok uygundu :)ne kadar mantıklı davranmışlar helal olsun.hiç akıma gelmez 2. el eşya almak
iki yıl. Her turlu dusunuyorum ama bu ara herşey o kadar ters gitti kikaç sene kalcaksiniz kısa bi muddetse sıkıntı yapmayın bunun bi imtihan olduğunu düşünün Allah sevginizi siniyordur belkide...
Polis. Bende adliyede calisiyorumne iş yapıyor
Malesef sporculardan degil. Tayinleri diğer yerlere çıkan memurların eşyaları. Ama inanın hic iyi degil.İnan
İnan 2. El kötü olmuyor. Spotçularda çok temiz eşyalar oluyor. Harika koltuklar olabiliyo :) içini karartma gez dolaş gönlüne göre bulursun inşallah. Odamı değiştirmek için bir sürü mağaza baktık en son spotçuda sıfır bulduk tam istediğim ve çok uygundu :)