İçimi ferahlatacak seyler duymaya ihtiyacim var :(

amazing girl

sevdiceğinle mutlu :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
266
70
33
Arkadaşlar merhaba. 30 agustosta kismetse dugunum var ve nisanlimin tayini hakkariye cikti. Ben bursaliyim. Yani 10 gunluk gelinken oraya gidicem. Ne yapicam ne edicem hic birsey bilmiyorum. Asla on yargim yok yanlis anlaşılmasın. Ama herşey o kadar ters gidiyor ki. Ev yok olanlar da hep ikinci el esyali onlari almak zorundasın ama ben onlari kullanmak istemiyorum cunku gerçekten cok kotu. Butun heveslerim kursagimda kaldi ne çeyiz ne yeni bi esya. En guzel geçmesi gereken Günlerim her gun ağlayarak geciyor. Orda yasayan giden ark.lar varsa lutfen akil versin.

mesele ev esyaysa gelip gecici seyler bunlar ama problem ayri bi kultur ve farkli insanlarsa dogunun insani candandir, karsisindakini bas ustunde tutar ,kendine 1 komsusuna 2 ister...
yasamadan gormeden bu kadr stres yapmayin derim ben
İnsan yeni evlenecek olunca herseye heves ediyor suan hepsinin yarim kaldigini hissediyorum. Bide hic bilmedigimiz bi yer olunca ailelerden cok uzak bilmiyorum ki bi dunya sorular kafamda

kaç sene kalcaksiniz kısa bi muddetse sıkıntı yapmayın bunun bi imtihan olduğunu düşünün Allah sevginizi siniyordur belkide...

Baska yer baska insanlar gozunu korkutuyo olabilir. Ama iyi tarafindan bak. Allah oyle nasip etmisse vardir bi hayir. Belkide orasi daha cok hosuna gidecek. Hem esinle yeni hayata ikiniz birlikde alismaya calisacaksiniz buda sizi bir birinize daha cok baglar

Canim ben izmirliyim. Esim batmanli evleninceye kadar da oralara gitmedim. Ama inan insanliklari cok guzel. Hakkariye gitmedim ancak esimin yengeleri var hakkarili ve cok guzel insanlar. Inaniyorumki zorlanmazsiniz. Ilk zamanlar elbette çevre farkı kultur farki hissediliyor ancak bunlar buyuk sikinti degil. Senin gibi tayinle giden bi kac arkadasim var hakkari mardin gibi yerlere giden. Onlar eşiyle ortak bi sehirde memleketlerinde ev alip dayayip dosemislerdi. Diger tayinlerine kadar da gorev yerlerinde esyali evde kaldilar. Durumunuz nasil bilmiyorum ama imkaniniz var ise sizde boyle bir sey yapabilirsiniZ. Ama inanin bana esya bi evlilikte en onemsiz sey. Allah size gecim huzur mutluluk versin. Herseyin ustesinden gelirsiniz

Sevdiğimiz adamla güzel bir ev hayali kurarken bunlarla karşılaşmak üzücü Allah yardımcın olsun ama güçlü ol senin gibi bi suru insan vardır :/ benim kuzenimin eşinin tayini Kars'a çıkmıştı hemde o da yeni evliyken. 2. El eşya aldılar hiç istemeyerek. Bi kaç sene sonra tayinleri istedikleri yere çıktı. Şimdi evleri var istedikleri gibi döşediler evi. Sabır, inşallah rabbim gönlüne göre verir :)

Ben evlenip de düğünden hemen sonra yurt dışına geldim. Eşimden başka kimse yoktu. Senin etrafında en azından aynı dilde konuştuğun insanlar olucak. "Ikı Gönül bir olunca samanlık seyran olur" derler ya aynı o hesap.
Allah Mesut bahtiyar etsin sizi. Hiç karamsar düşünüpte bu Günlerini mahvetme.

ne iş yapıyor

ne kadar mantıklı davranmışlar helal olsun.hiç akıma gelmez 2. el eşya almak

İnan
ne kadar mantıklı davranmışlar helal olsun.hiç akıma gelmez 2. el eşya almak
İnan 2. El kötü olmuyor. Spotçularda çok temiz eşyalar oluyor. Harika koltuklar olabiliyo :) içini karartma gez dolaş gönlüne göre bulursun inşallah. Odamı değiştirmek için bir sürü mağaza baktık en son spotçuda sıfır bulduk tam istediğim ve çok uygundu :)

Malesef sporculardan degil. Tayinleri diğer yerlere çıkan memurların eşyaları. Ama inanın hic iyi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…