İçimi döktüm..

Yok babanı kaybetmedim kurtuldu o

Olay da geçen sene idi örnek olsun diye yazdım uçlarda duygularım yok manasında

Dün ben yazışmayı bırakınca oğlum ile trenden indik otobüse bindik yanınıza da genç nir anne oturdu

Kucağında 1 yaşlarında oğlu vardı uyuyordu kadın uyuyan bebeği öpüp çekiştirdi kucağına bastırdı kokladı mıncıkladı vs vs sonunda uyuyan çocuğu uykusunda rahatsız ede ede uyandırdı

Sonra da ah yavrum nidaları ile sevdi otobüste

Benim kastettiğim bu abartılı duygular

Hani elini ağzına soktu ağladım vs diyorsunuz ya bu bana göre çok uç bir davranış ama bana göre öyle belki de çoğunluk böyledir

Oğlum 11 aylık yürüdü biz bunu doktora bile özellikle söylemedik çooook önemli gelmemişti çevremde görüyorum çocuk yürüdü diye anneler. Mutluluktan uçuyor vs yani rutin benim için özel bir duygu yaratmıyor

Eski konunuda okudum,yaşadığın hiç bişeyi emin olmadan yaşamışsın bence bu yüzden bu durumlar. Annelik durumun için bişey diyemiyorum çok üzücü. Hamileyken hissedip sonra hissedememek çok enteresan

Hayvanlara annelik gudusu dogustan insanlarada sonradan verilir emekle gayretle istekle sevgiyle istersen verilir bazen bi bebegin oldugu fikri bile beni sasirtir siz olumsuz dusundukce oyle hissedeceksiniz kiziniza surekli kizim canim bebegimmm yavrum seni cok seviyorum soyleyin insan inanki hissediyo ve gec kalmadan bebeegi kendinize baglayin siz borclar diye diye cocugunuza neler borclusunuz bi bilseniz yavrum kapidan cikinca arkamdsn agliyo kucagima al diye cirpiniyo once ben kendim cocuguma yakinlik kurdum gec kalmadan kendinize guvenli baglayin
sevginizi hissettirin bu anne sevgisi eksikligi okul hayatinda is evlilik hayatinda kotu bi bebegin gelecegiyle hayatiyla oynamaya hakkiniz yok evladiniza cok uzuldum sizide kinadim affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…