İçimi Dökmenin Vakti Geldi

piskilet ne alaka bacım dilin akıcı ama he bak sen bizi dinle başka bir senaryoyla buluşalım daha sonra
duka tesla arkadaşı ünlü yazarlar ile karşılaştırmışlardı yav onun yerine olmak istemezdim

dostoyevskiye göre berbat
hakkını yemeyelim ama kız o adını söyleyemediğim şeyden çıkarmış Buse hanım selen de yadırgamamış iki dakikada öpüşmeye başlamışlar bak görüyon mu ben ne olduğunu bile bilmiyordum onun 18 yaşında

geç olsun güç olmasın:))

nicki selen ismi de öyleymiş

aşık olduğu kız Buse

yatak arkadaşı gamze

ne kafiyeli buse ve gamzedemek ki buseden sonra ona benzeyen isimleri tercih ediyor

sıra mervede
bu arada yeni birüye var kk de gece kuşu okşan diye hadi hayırlısı

buselerde kalmaya başladığından sonrasını tahmin ettim.hiç inandırıcı değilsin.

Kurgu kötü, karakter gelişimi gerçekçilikten uzak, anlatım yavan ve zayıf, sık sık düşük cümleler kullanılmış, serim düğüm çözüm birbirine güzel bağlanmamış, sık sık gereksiz ayrıntılarla ve konudan bağımsız açıklamalarla konu akışı bozulmuş, sürükleyicilik kaybedilmiş.
Dan Brownu falan bırak al eline
Yaşar Kemal oku. Daha yemen gereken 40 fırın ekmek var.

Yeminlen 10 dk boyunca okudum yarım saattir düşünüyorum ve sanırım bi kaç gün de etkisini atarım üstünden. Var mı böyle rahat aile ve buseler

Yeminlen 10 dk boyunca okudum yarım saattir düşünüyorum ve sanırım bi kaç gün de etkisini atarım üstünden. Var mı böyle rahat aile ve buseler
bu fake bile olsa vardır mutlaka hatta daha fenalarıda maalesef

şimdi lezbiyenlik normal bir durum doğuştan gelir de senin bu hikaye ne bileyim ben de fake kokusu aldım böyle internetteki saçma erotik hikayeler gibi anlatmışsın biraz. bilemedim şimdi

şimdi lezbiyenlik normal bir durum doğuştan gelir de senin bu hikaye ne bileyim ben de fake kokusu aldım böyle internetteki saçma erotik hikayeler gibi anlatmışsın biraz. bilemedim şimdi
evet erotizm vardı dert tarzında değil..bir de 2 haftada depresyonu yenmiş..2 haftada ancak can sıkıntısı geçer,

evet erotizm vardı dert tarzında değil..bir de 2 haftada depresyonu yenmiş..2 haftada ancak can sıkıntısı geçer,

belki depresyon zannettiği şey can sıkıntısıydı bilemeyiz de dediğin gibi çok detay vermiş vibratör sütyen falan dert anlatırken bunlara ne gerek var? neyse arkadaşa yazın hayatında başarılar dileriz

Hayatımın dönüm noktası deyince benim aklıma başka başka Seyler geldi kii .. neyse ki oyle değilmiş

burdakiler daha tecrubeli sonucta fake uyeler konusunda .. ama dogru olma ihtimali hic mi yok kii bilemedim Allah hidayet versn

Sevişek mi

bu fake bile olsa vardır mutlaka hatta daha fenalarıda maalesef
Bence gerçekten bu kadari yok. Bir düşünün kim evine kızının arkadaşını daimi olarak ister? Birde bu kiz 18 yasinda ise? Sahsen ben istemem ve isteyen de enayi birazcik.
Konu sahibinin tahmini 40 50 fırın daha ekmek yemesi gerekiyor, biz ne fake konular gördük bundan 10 kat daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…