• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rojjin

La Tahzen...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
2.292
6.541
358
Başakşehir çam ve sakura hastanesi'ndeki rezillik

21.10.2024 tarihinden itibaren Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi -Kadin Doğum Hastanesi/İnfertilite Bölümü-Dr.Muzaffer Zeki Duman'a tedavi başlatmış bulunmaktayım.

Eşim ve ben çağırdıkları ara zamanlarda yaptırmanız gereken tüm tahlil, tetkik ve resmi evrakları tamamlayıp getirdiğimde doktor bey tüm evrakları incelemiş, bana sebepsiz infertilite teşhisi koymuş ve aşılama tedavisi olmam kararını vermiştir, evraklarda onay işareti mevcuttur. Evraklarımızın hepsi şu an yine aynı bölümdedir. Çalıştığı asistan ve hemşirelere durumu iletmeyi devretmiştir. Onlar da bana bu açıklamayı yapmıştır. Ben de tedavi olup çocuk sahibi olacağım diye umutlandım.

23 Ocak 2025 tarihinde tekrar eşim ve ben aşılama tedavisi için tekrar gerekli tüm evrakları bıraktık. Hemşire hanım "Aşılama için ilaç raporu çıkacak bizden telefon bekleyin" denildi ve çıktık. Yolda telefon açıldı ve aşılama tedavisinin yapılmayacağını, hocanın böyle söylediğini, bir sonraki adet döneminde tekrar gelmemi, histeroskopi yapılması için randevu verileceğini belirttiler. Yani tam bir ayım boşa gitmiş ve diğer ayım da boşa gidiyor olacak.

Hasta olduğum bugün kötü hava koşullarına bakmadan hastaneye geldim. Doktor bey ameliyatta olduğu söylendiği için hiç görmedim. Sorumlu hemşire ve eve histeroskopi için boşluk olmadığını, yapacak da bir şey olmadığını, bir sonraki adet döneminde tekrar gelip randevu sorgulatabileceğimi ve hiç yapacak bir şey olmadığını belirttiler ve beni resmen psikolojik krize soktular. Bir sonraki ay gitsem yine randevu garantisi yok. İnsan ömrü bu kadar ucuz ve basit işte bazıları için. Boylece hayatımın üç ayı anlamsızca kayboldu. Hiçbir tedavi başlatılmyor.

Çünkü bu ekibin dikkatsizlik ve özensizliği yüzünden şu an direkt iki ay ve diğer ayla birlikte üç ay kaybım var. Daha dikkatli ve özenli olsalardi ben bu kadar zaman kaybetmemiş olacak ve tedavime başlanmış olacaktı. Hayatımdan giden üç aylık bu zamanı, psikolojik olarak inanılmaz yıpranmamı, özensiz bu durumu şikayet ediyorum. Bana kendi hatalarını telafi dahi etmeden yaptıkları muamele kesinlikle yanlıştır. Eğer işlerini düzgün yapsalar ve sistemleri düzgün olsaydı ben şu an belki tedavi evresinde belki çocuk sahibi olmuştum. Hakkımı helal etmiyorum. Dilerim onlar benden çok daha fazla hayal kırıklığı, gönül yorgunluğu, maddi manevi tükenmişlik yaşarlar.

Ne yapsınlar peki sizi memnun etmek için.
Anlattıgınız durumda ben işini düzgün yapmayan kimse göremedim.
Ettginiz beddua çok çirkin.
Siz okumadınız sanırım çirkin olan sizin fikriniz. Evrakları ve filmleri düzgün incelemedikleri için hatalı ve noksanlilar. Yanlış yönlendirmeleri çabası.

Siz okumadınız sanırım çirkin olan sizin fikriniz. Evrakları ve filmleri düzgün incelemedikleri için hatalı ve noksanlilar. Yanlış yönlendirmeleri çabası.
Okudum ve ben ortada ciddi derecede beddua edilecek bir sorun görmedim.
Demek ki araştırma konusunda daha detaylı bilgi edinmek için sizi tekrar çagırmışlar ne yapsınlar ?
Ya millet senelerce tedavi görüyor zamanım boşa gitti diye ortada yanmıyor daha 3 ay mevzusunu mesele haline getirmişsiniz.
Hayret bir şey ya.
Beddua ettiginiz insanlara tedavi olmayın mesela.
Basit bir prolaktin tedavisinde ilaç almam 5 ayı buldu.
Doktor her ay gelip test vereceksin dedi.
Ne yapayım şimdi ?
Hormon mevzularında regl dönemi takip gerekli.
Ne etsinler size ?
Sanki hastaneden kovulmuş gibi yazmışsınız.
Olmayan durumdan magduriyet çıkarma derdindesiniz.
Ay yeter.

Okudum ve ben ortada ciddi derecede beddua edilecek bir sorun görmedim.
Demek ki araştırma konusunda daha detaylı bilgi edinmek için sizi tekrar çagırmışlar ne yapsınlar ?
Ya millet senelerce tedavi görüyor zamanım boşa gitti diye ortada yanmıyor daha 3 ay mevzusunu mesele haline getirmişsiniz.
Hayret bir şey ya.
Beddua ettiginiz insanlara tedavi olmayın mesela.
Siz hala anlamiyorsunuz anlamayın da zaten. Ne yapacağımı size soracak değilim.

Doktor aşılama düşünmüştür sonrasında da histereskopi yapmak istemiştir aşılamadan önce zsten aşılamanın da yüzde yüz garantisi yok tutma olasılığı da baya düşükmüş öncesinde bi bakılması daha iyi olur belki sizin için.
Her işte bi hayır vardır olcak olsa bu 3 ayda da kendiliğinden olurdu zaten sebepsiz inferyiliyeymiş görülmeyen bi sorun varsa da histereskopi ile çözülür

Amenna ben ona birşey demiyorum.
Yani bugünkü davranışı görmeniz lazımdı dalga geçildi hepimiz burda bir amaç için uğraşıyoruz.
Ne diye dalga geçmişler ?
Doktor ameliyatta haliyle randevulu sistem üzerinden gidiyorlar.
Yer yok denmişse bu kimin suçu doktor ve hemşirenin mi ?
Diyelim evraklar konusunda dikkatli olmadılar.
Giden 3 ayınız olsun sadece.
Kanser hastalarına bile 3-4 ay sonraya gün verdiklerini demişlerdi mr bölümünde bana.
Hemen bu şekilde beddua size yakışıyor mu ?
Döner dolaşır seni bulursa ne edeceksin peki ?
Beddua ettiginiz insanlardan medet umuyorsunuz.
Ayıptır.

Teşekkür ederim güzel cevabınız için.
Psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçiyorum bir de böyle olunca git gel sürekli iyice çöktüm bugün kolay hayatlar yaşamıyoruz...

Doktor aşılama düşünmüştür sonrasında da histereskopi yapmak istemiştir aşılamadan önce zsten aşılamanın da yüzde yüz garantisi yok tutma olasılığı da baya düşükmüş öncesinde bi bakılması daha iyi olur belki sizin için.
Her işte bi hayır vardır olcak olsa bu 3 ayda da kendiliğinden olurdu zaten sebepsiz inferyiliyeymiş görülmeyen bi sorun varsa da histereskopi ile çözülür

Amenna ben ona birşey demiyorum.
Yani bugünkü davranışı görmeniz lazımdı dalga geçildi hepimiz burda bir amaç için uğraşıyoruz.

o zaman tevekkül edin bazen beklediğinizden önce gelir nasipler.

Beddua ederek elinize ne geçecek

Ben beddudan korkarım.

Herkes kalbinin ekmeğini yesin.

Hastane de size özel bir durum olduğunu sanmıyorum yapılanların.

Ama burası yanlış yer derdinize derman arıyorsanız Çimer v.s. yazın

Peki teşekkürler sagolun
o zaman tevekkül edin bazen beklediğinizden önce gelir nasipler.

Beddua ederek elinize ne geçecek

Ben beddudan korkarım.

Herkes kalbinin ekmeğini yesin.

Hastane de size özel bir durum olduğunu sanmıyorum yapılanların.

Ama burası yanlış yer derdinize derman arıyorsanız Çimer v.s. yazınPek

Teşekkür ederim güzel cevabınız için.
Psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçiyorum bir de böyle olunca git gel sürekli iyice çöktüm bugün kolay hayatlar yaşamıyoruz...
Bende sizinle aynı durumdayım.
Habire enfeksiyon tekrarlıyor belirti filan da yok doktora gidiyorum enfeksiyon görüyor rahimde 1 yılı geçti hiç mi denk gelmedi acaba dedi doktor bile ama napim veren de Allah vermeyen de.
Haftasonu otururken bi yakınımızın çocuğu doğuştan körmüş mesela başka rahatsızlıkları varmış çok üzüldüm ve kendi kendime de aşırı istemeyi bıraktım vardır Allah’ın bi bildiği diyorum şuan gene dua ediyorum ama ben kendimi sana teslim ettim en hayırlısını nasip et diye dua ediyorum.
Bizim sınavımız da bu demek ki.
Çevremde herkes çatır çatır hamile kalıyo doğuruyor 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz şimdi herkes 3 yıldır olmadığını düşünüyo bana acıyanlar üzülenler çok dua edenler varmış 😏
Ama napalım bizim elimizden gelen bişey yok bellicez sabırla

Burası Sağlık Bakanlığı yada Cimer falan mı hanımefendi? 😂
Devlet hastanelerine her gelene hemen bebek için aşılama yada tüp bebek yapmıyorlar, belirli bir kontenjan, belirli bir işleyiş ve bekleme süresi var.
Her gelene hemen nasıl yapsınlar her şeyi?

Bende sizinle aynı durumdayım.
Habire enfeksiyon tekrarlıyor belirti filan da yok doktora gidiyorum enfeksiyon görüyor rahimde 1 yılı geçti hiç mi denk gelmedi acaba dedi doktor bile ama napim veren de Allah vermeyen de.
Haftasonu otururken bi yakınımızın çocuğu doğuştan körmüş mesela başka rahatsızlıkları varmış çok üzüldüm ve kendi kendime de aşırı istemeyi bıraktım vardır Allah’ın bi bildiği diyorum şuan gene dua ediyorum ama ben kendimi sana teslim ettim en hayırlısını nasip et diye dua ediyorum.
Bizim sınavımız da bu demek ki.
Çevremde herkes çatır çatır hamile kalıyo doğuruyor 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz şimdi herkes 3 yıldır olmadığını düşünüyo bana acıyanlar üzülenler çok dua edenler varmış 😏
Ama napalım bizim elimizden gelen bişey yok bellicez sabırla
Elinize sağlık yazınız için Allah sizin de gönlünüze göre iyi olanı versin. İnsan bazen biter ya öyle oldum resmen. Başka sorunlar, baskılar, maddi durumlar, dediğiniz gibi bir de elalem o bu derken tastim ben yaptığım.harika doğru demiyorum ama insanız gaflet işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back