İçimi dökmek istiyorum. Kimseye anlatamadığım şeyler var...

Çocukluğundan beri eleştiriye maruz kaldığın için tükenmişsin onlar yokmuşcasına yaşamalısın. Insanları ağzında kuş tutsan memlun edemezsin rahat ol

Canım oncelikle asla saf biri değilsin. Bak insan kendine ne değeri verirse etraftan o değeri gorur. Sen kendini aşağıda görürsen onlar üzerine basar geçer. Çok sikintili süreçlerden geçmişsin ama çok güzel hedeflerin var direnmissin. Mesele derslerin mükemmel olması değil. Önemli olan kendni gelistirip iyi bı konuma getirmen. İşte o zaman boş boş konuşanlar seni takdir etmeye başlayacak cekemeyenler yine eleştirecek bisey bulacak. Önce kendinle mutlu olmayı kabullenmelisin yoksa dünyanın öbür ucuna dahi gitsen mutsuz olursun.

Birde sana bı abla tavsiyesi üniv. Kazanıp gidince hocalarla arani iyi tut karşına çıkan fırsatları tepme. Şahsen ben bu açıdan biraz pişmanim o fırsatları değerlendirseydim şuan çok daha iyi konumlarda olabilirdim ama hiç bişey için geç değil Özetle bir kitap dahi okuyup bitirmeyen insanların yorumları yüzünden psikolojini bozma değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…