içimi dökmek istedimmm içime dökmek ve rahatlamakk bıktımmmmmm...

asdfff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
23
13
32
merhabalar kızlar yeni üye olduğum için siz beni topa tutmadan önce belirteyim 2011 yılından beri kullandığım başka bir üyeliğim var ancak üyeliğim çevrem tarafından bilindiğinden içimi rahat rahat dökemediğimden artık dolup taşdığımdan bende bu şekilde rahatlatıyım kendimi dedim..

bir kaç senedir evliyim eşimle aramızda hiç bir sorun yok çok şükür maddi sorunlarımız olsa da omuz omuz atlatıyoruz ama ailesine artık tahammülüm yok bıktımm inanın yüzlerini görmek istemiyorum.. görümcemin eltimin.. bu zamana kadar hep sustum laf soktu eltim aptalı oynadım eşime laf gitmesin abisiyle arası benim yüzümden bozulmasın vs. birde ayrıca muatap olmak istemediğimden hiç münakaşaya girmedim.. ama benimde bir sabrım var etraftan duyuyorum benim için diyormuş ki eltim eşim için ben eşimi kaydırmışım kendimi yamamışım duyan beni ....pu sanar var mı böyle birşey ben eşimin asker yollarını gözledim 20 liranın hesabını yaptık biz sevgiliyken evden birbirimize tost yapıp getirdik ve halada seviyoruz birbirimizi.. eltimden bıktım yüzüme gülüyor sanki ak kaşıkmış gibi ha duyduklarına inanma diyebilirsiniz belki ama gerçeklik payı olduğunu düşünüyorum bir kaç kez yalanına şahit oldum bana anlattığı ve başkalarını suçladığı şeyler aslında kendi uydurması sırf bana laf sokmak içinn vs. karışık mı oldu buraya kadar bilmiyorum ama sadece yazmak istedim galiba.. ben onu kıskanıyormuşum kayınvalideme çok çektiriyormuşum herkese böyle anlatıyormuş kayınvalidemlede konuştum dedim ben böyle şeyler duyuyorum benim bir zararım varmı ülser oldum içime atmaktan sana karşı bir saygısızlığım varmı oda yok diyor ki gerçekten çok sinir olsamda susuyorum cevap vermiyorum kayınvaldiem iyi biri çünkü cazgır değil karışmaz bende kırmak istemiyorum bir sorun olsun istemiyorum.. bütün eltiler mi böyle bende eltiyim anasını satıyım ben yüzüne kötü birşey demedim elimden geldiğince işlerine yardım ettim doğum günlerinde, taşınmasında temizliğine gittim, bebeğine baktım ben mi çok yanlış yapıyorum gerçekten iyi olmaya çalıştıkça kötülük buluyorum.. görümcem keza dedikoducunun önce gideni onada hiç güvenmiyorum.. arkamdan konuşuyormuş oda ben kime ne yaptım hiç bilmiyorum neden çekemiyorlar anlamıyorum.. onlardan üstünde değiliz ki eltimlerin herşeyi var güzel bir yavrusu var ben eski eşyalarla kayınvalidemle beraber yaşıyorum bizim şartlar bunları gerektirdi eşimle birşeyler yapmaya çalışıyoruz ben anlamıyorum çok fazla açıkda yazamıyorum paylaşımımdan anlarlar diye offf bıktımm.. dua edin Allah bana sabır versin.. birde ben bu eltiye karşı nasıl bir tavır almalıyımm..

benim eltinin yaptıklarını söylesem ankaradan istanbula yol olur.kıskançlık çekememezlik neler neler.ruh hastası kakalak bıktırdı

benimde anlatmadığım neler var son zamanlarda duyduğum şeyler canımı fazlasıyla sıkıyor adımı çıkartıcak nerdeyse gerizekalı.. sanki herşeyin en iyisini o biliyormuş gibide havalarda bıktım gerçekten Allah sorsun ben soramıyorum hep öyle dua ediyorum..

neden hesabını sormuyorsunuz?

biraz üstünkörü anlatılmış ama anlattıklarından yola çıkarak, ya takmayacaksın ya da hesaplaşacaksın. tavır almandan anlamayan biriyse zaten dağ dağa küsmüş hesabı olur siiznki.

Kaçak dövüşü sevmem.
Elini karşına alacaksın, ben böyle Şeyler duydum ama sana sormak istedim.
Neden böyle düşündün diyeceksin.

şimdi şöyle anlatıyım herşeyi kafama takan biriyim çok detaycıyım sürekli bunları düşünmekten bıktım stresten ülser oldum.. ama kaçak dövüşmek değil ben sadece burada içimi döktüm ben onun gibi olmayan şeyleri başkalarına anlatıp arkasından konuşmuyorum.. karşıma alıp söylemek isterdim ama hemen ağlayan bir yapıya sahibim derdimi anlatırken hemen ağlıyorumm..
ayrıca eltim olacak kişi kaçak dövüşen biri sürekli laf sokar kenara çekilir ben sustukçada sinir olurmuş duyduğuma göre ama ben biriyle kavgalıysam konuşmam birdaha nasıl diyim yüzüne gülemem yüzüm düşer hemen kaynanamla oturduğumuzdan mecbur geliyorlar istesekte istemesekte sorun olsun istemiyorum yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama sabrım nereye kadar devam eder bilgim yok bıktım çünkü

biraz üstünkörü anlatılmış ama anlattıklarından yola çıkarak, ya takmayacaksın ya da hesaplaşacaksın. tavır almandan anlamayan biriyse zaten dağ dağa küsmüş hesabı olur siiznki.

üstünkörü oldu gerçekten birde nerden başlasam hangini anlatsam roman olur muhabbetine dönerdi olay :) bayramda aramadım mesela bunları duyduktan sonra 1 aydan fazla hiç konuşmadık bana whatsapdan ben armaasam arıycağın yok falan beni suçlayıcı şekilde konuşmalarda bulundu bende babanemde aynı dertte onu ara onla dertleşin dedim off ben mi çok salağım acaba

Allaha havale et canim. Boyle degersiz birini kafana takma hic. Dert sahibi olursun. Boyleleri hasta eder insani.

Esinle iletisimin iyi ise ona anlat. Bu kadin benim hakkimda boyle diyor. Ben senin namusunum ve surekli senin namusuna dil uzatiyor. Bunu da her yerde dedikodumu yaparak yapiyor. Ne yapalim hayatim. Bu durum canimi sikiyor. Nasil bir cozum bulalim. Sonucta ben sahipsiz degilim. Susuyorsam terbiyemden. Ama daha fazla dayanamayacagim. Kotu olmaktan korkuyorum diyin. Esinizin nabzini bir olcun.

Kv de dahil komseye fazla guvenmeyin. Size yok kizimmmmm senden hic bir kotuluk gormedim diyip sizi kocaniza gorumcenize yada eltinize sikayet ediyor olabilir. Onlar da bu malzemeyi degerlendirir hem de bire bin katarak.

Kimseye malzeme vermemeye bak. Ama su kendini esine yamama olayina kafam takildi. Size o..... Demeye getirmis. Esiniz mudehale etmeli.

Eltiler rolleri şaşırıyor bence.
Elti demek kardeş karıları demek kuma demek olmadığını birilerinin kafalarına vurarak anlatmadı lazım ...

Eşine söyle mesafeni koy git kendinede söyle için içini yiyeceğine birazda o kendini yesin böyle içe atmakla olmaz muhattap olma iyi yada kötü hiçbirşeyine karışma eşinde abisine söylesin herkez haddini bilsin

İyilik yapmaktan kimse kaybetmez merak etmeyin. İlahi adalet diye bisey var nasılsa o fesat bi şekilde cezasını bulur. Bence durusunuzu bozmayin siz. Belli ki iyi bir insansiniz.. Annem der ki evliliğin yürütülmesi için tek kelime: sabır der. Tabi bi yere kadar :) Allah herkese hakettigini veriyor gerçekten sadece zamanını bekleyin gorun.

kesinlikle katılıyorum ama kayınvalidem gerçekten öyle biri değil ha sonuna kadar güvendiğimden değil kadın benim hatam bile olsa hiçbirşey demez eşimede birşey dese duyardım çünkü ben eşimle herçeyi konuşuyorum annesini şikayet ediyorum bazen sinirlenince çünkü ondan başka paylaşcak kimseyi görmüyorum etrafımda.. bu o.. meselesinide anlattım eşime çok morali bozuldu ben seni bliyorum takma kafana ama yengemide böyle bilmezdim dedi eşim bana güvenir bende yalan söyleyip bire bin katarak anlatmıyorum neyse o ben birine birşey dersemde sorarlarsa dedim derim kıvırmam yani keşke herkes öyle olsa ama değil malesef.. eşimde çok mülayim bir adam böyle saf değil ama kalp kırmaktan korkar abimin hatrına susuyorum diyor abisi babalık yapmış eşime çünkü bilmiyorum bu böyle nereye kadar devam eder yorumun için teşekkür ederim anlattıkça rahatıyorum :)

güzel demişsin bence yaa :)
arayamıyorum yoğunum hayat meşgaelesi işte.
ne arıycam yaa belediye arasın onu mantığı.

Allahimmmm görümce elti kaynana üçgeni. Bendeki de herkesin yüzüne güler, herkesin arkasından konuşur neler neler. Mecbur mesafe koydum. Bu defa da ben aramadan aramazsin hiç diye laf sokmalar. Biraz yüz versem yine dedikodu dedikodu dedikodu. Zaten yeterince herkese kararmış içim. Daha da stres yapıyor.
Eltilerin tabiatı bu sanırım.

mesafemi koydum zaten bir şekilde görüşmemeye çalışıyorum uzak oturuyorlar zaten üst katımızdan taşındılar şükür Rabbime.. başka bir yorumda bahsettim eşim durumu biliyor bana inanıyor ama babası çocukken rahmetli olmuş abisi babalık yapmış o yüzden abimin hatrına diyor Allah hidayet versin diyor sinirleniyor falan ama bir müddet daha bu konu açılmaz herhalde bir yanlışını daha bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı

çok teşekkür ederim iyi biri olduğumu anlamanız hoşuma gitti bende insanım bende hata yapıyorum ama bu şekilde iftira atmaktan Rabbim alıkoysun hepimizi gerçekten.. dua ediyorum ben soramıyorum Rabbim sen sor diyorum ahımı alıyor hakkımı helal etmem böyle giderse ben birde çabuk affediyorum bazende diyorum yanlışmı yapıyorum ama kendisi benim iyi yaklaşımımdan sürekli beni pişman ediyor sabrediyorum bakalım sabrın sonu selamet olucak mı :)

Bikere bütün eltiler bir değil bunu bilmeni isterim benimki değil en azından 10 yıldır bi aradayız bir kez kavgayı bırak yüksek sesle konuşmadık kıskançlık vs hiç yoktur aramızda,ben sizin tutumunuzu beğendim sustuğunuz zaman sinir oluyorsa doğru yoldasınız ama doğruyu söyliyim ben asla susmazdımhatta bana kızacaksınız belki ama saçını başını yolar eline veririm
Görümceme hiç girmiyorum kendisi henüz çözülmemiş bi havuz problemi gibibi öle bi böle

Bence görmezden gelmeye devam edin iyice ezin gitsin kendi pisliğine bulaşır yakında inş

güzel demişsin bence yaa :)
arayamıyorum yoğunum hayat meşgaelesi işte.
ne arıycam yaa belediye arasın onu mantığı.

teşekkür ederim artık pek kaale almıyorum bunu oda anlasın istiyorum o yüzden bu şekilde cevap verdim aslında yyüzünü görmek istemiyorum whatsapdan mesaj gönderdiğimde böyle içim sıkılyıor resmen

siz de ana kuzususunuz, hiç kimsenin kahrını çekmeyin. açık açık konusun. en fazla munasebetiniz biter, eh o da sizin için daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…