benim eltinin yaptıklarını söylesem ankaradan istanbula yol olur.kıskançlık çekememezlik neler neler.ruh hastası kakalak bıktırdı
benimde anlatmadığım neler var son zamanlarda duyduğum şeyler canımı fazlasıyla sıkıyor adımı çıkartıcak nerdeyse gerizekalı.. sanki herşeyin en iyisini o biliyormuş gibide havalarda bıktım gerçekten Allah sorsun ben soramıyorum hep öyle dua ediyorum..
Kaçak dövüşü sevmem.
Elini karşına alacaksın, ben böyle Şeyler duydum ama sana sormak istedim.
Neden böyle düşündün diyeceksin.
biraz üstünkörü anlatılmış ama anlattıklarından yola çıkarak, ya takmayacaksın ya da hesaplaşacaksın. tavır almandan anlamayan biriyse zaten dağ dağa küsmüş hesabı olur siiznki.
Allaha havale et canim. Boyle degersiz birini kafana takma hic. Dert sahibi olursun. Boyleleri hasta eder insani.
Esinle iletisimin iyi ise ona anlat. Bu kadin benim hakkimda boyle diyor. Ben senin namusunum ve surekli senin namusuna dil uzatiyor. Bunu da her yerde dedikodumu yaparak yapiyor. Ne yapalim hayatim. Bu durum canimi sikiyor. Nasil bir cozum bulalim. Sonucta ben sahipsiz degilim. Susuyorsam terbiyemden. Ama daha fazla dayanamayacagim. Kotu olmaktan korkuyorum diyin. Esinizin nabzini bir olcun.
Kv de dahil komseye fazla guvenmeyin. Size yok kizimmmmm senden hic bir kotuluk gormedim diyip sizi kocaniza gorumcenize yada eltinize sikayet ediyor olabilir. Onlar da bu malzemeyi degerlendirir hem de bire bin katarak.
Kimseye malzeme vermemeye bak. Ama su kendini esine yamama olayina kafam takildi. Size o..... Demeye getirmis. Esiniz mudehale etmeli.
güzel demişsin bence yaa :)üstünkörü oldu gerçekten birde nerden başlasam hangini anlatsam roman olur muhabbetine dönerdi olay :) bayramda aramadım mesela bunları duyduktan sonra 1 aydan fazla hiç konuşmadık bana whatsapdan ben armaasam arıycağın yok falan beni suçlayıcı şekilde konuşmalarda bulundu bende babanemde aynı dertte onu ara onla dertleşin dedimoff ben mi çok salağım acaba
Eşine söyle mesafeni koy git kendinede söyle için içini yiyeceğine birazda o kendini yesin böyle içe atmakla olmaz muhattap olma iyi yada kötü hiçbirşeyine karışma eşinde abisine söylesin herkez haddini bilsin
İyilik yapmaktan kimse kaybetmez merak etmeyin. İlahi adalet diye bisey var nasılsa o fesat bi şekilde cezasını bulur. Bence durusunuzu bozmayin siz. Belli ki iyi bir insansiniz.. Annem der ki evliliğin yürütülmesi için tek kelime: sabır der. Tabi bi yere kadar :) Allah herkese hakettigini veriyor gerçekten sadece zamanını bekleyin gorun.
güzel demişsin bence yaa :)
arayamıyorum yoğunum hayat meşgaelesi işte.
ne arıycam yaa belediye arasın onu mantığı.