içimi dökmek istedimmm içime dökmek ve rahatlamakk bıktımmmmmm...

Bikere bütün eltiler bir değil bunu bilmeni isterim benimki değil en azından 10 yıldır bi aradayız bir kez kavgayı bırak yüksek sesle konuşmadık :KK51:kıskançlık vs hiç yoktur aramızda,ben sizin tutumunuzu beğendim sustuğunuz zaman sinir oluyorsa doğru yoldasınız ama doğruyu söyliyim ben asla susmazdım:KK20:hatta bana kızacaksınız belki ama saçını başını yolar eline veririm o_O
Görümceme hiç girmiyorum kendisi henüz çözülmemiş bi havuz problemi gibi:KK34:bi öle bi böle:110:

Bence görmezden gelmeye devam edin iyice ezin gitsin kendi pisliğine bulaşır yakında inş:KK11:

bende öyle olmayı ummuştuım başlarda sevgiliykem eşimle hamileydi kendisi mutfak dolaplarını bile sildim.. helali hoş olsun iyilik söylenmez ama benim tutumumu anlamınız için söylüyorum.. cumartesileri uykumdan uynadım çalışan bir bayanım gittim çocuğunun altını değiştirdim ama benim eltime naparsan yap yaranıllmmıyor önce insan olmayı öğrenmeli sanırım

Allahimmmm görümce elti kaynana üçgeni. Bendeki de herkesin yüzüne güler, herkesin arkasından konuşur neler neler. Mecbur mesafe koydum. Bu defa da ben aramadan aramazsin hiç diye laf sokmalar. Biraz yüz versem yine dedikodu dedikodu dedikodu. Zaten yeterince herkese kararmış içim. Daha da stres yapıyor.
Eltilerin tabiatı bu sanırım.

aynı benim eltim herkesin yüzüne gülerek laf sokar öyle olduğunda birşeyde diyemiyor insanlar ben şaka yaptım der çıkar işin içinden diye bende elimden geldiğince görüşmüyorum taşındılarda biraz rahatladım gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun

siz de ana kuzususunuz, hiç kimsenin kahrını çekmeyin. açık açık konusun. en fazla munasebetiniz biter, eh o da sizin için daha iyi olur

annemede anlatıyorum annem benim cazgır bir kadındır ama yuvamda sorun olmasın diye sabret kızım diyor sabrın sonu selamettir Allaha sevket diyor.. üste çıkar diyede korkuyorum herşey beklenir çünkü

bende öyle olmayı ummuştuım başlarda sevgiliykem eşimle hamileydi kendisi mutfak dolaplarını bile sildim.. helali hoş olsun iyilik söylenmez ama benim tutumumu anlamınız için söylüyorum.. cumartesileri uykumdan uynadım çalışan bir bayanım gittim çocuğunun altını değiştirdim ama benim eltime naparsan yap yaranıllmmıyor önce insan olmayı öğrenmeli sanırım
Canım inan bak ben bu saydıklarının yarısını yapmadım eltime taşınırken yardımcı oldum bide çeyizi yayılırken şunu anlatmak istedim insan iyi olacaksa bunlara gerek bile yok Hoppaben bakdım eltim iyi cana yakın bende iyi oldum vs derken arkadaş olduk :rolleyes:sadece çocuğu olduğu dönem ben bekardım nişanlıydım yani yardımım oldu oda seve seve Bebeğini bana bırakırdı vs bende çalışıyordum o zamanlar şimdi o çalışıyor ben evdeyim,geçinip gidiyoruz:KK51:kendisi benden 6 yaş büyük :KK45:

Canım inan bak ben bu saydıklarının yarısını yapmadım eltime taşınırken yardımcı oldum bide çeyizi yayılırken şunu anlatmak istedim insan iyi olacaksa bunlara gerek bile yok Hoppaben bakdım eltim iyi cana yakın bende iyi oldum vs derken arkadaş olduk :rolleyes:sadece çocuğu olduğu dönem ben bekardım nişanlıydım yani yardımım oldu oda seve seve Bebeğini bana bırakırdı vs bende çalışıyordum o zamanlar şimdi o çalışıyor ben evdeyim,geçinip gidiyoruz:KK51:kendisi benden 6 yaş büyük :KK45:

benim eltimde bende büyük 4 yada 5 yaş sanırım.. dediğin gibi zaten eltim iyi biri gözükmeyip gerçekten iyi biri olsaydı bu şekilde olmazmış.. ben arkadaş olmak istedikçe o benimle arkadaş olmak istemedi.. ne diyim kendi kaybetti :) :)

11822324_987275954669232_3656461794944721997_n.jpg

BENİDE DERTLENDİRDİN ŞİMDİ

YAAA BENİM İÇİMDEKİ NEREDEYSE BÜTÜN İYİLİK SAMİMİYET VE SAF DUYGULARIMI ÖLDÜRDÜ

VE BENİMKİ ACAYİP KURNAZ YÜZÜNE BALL GİBİDİR:KK51::KK51:

ben en iyi çareyi takmamakla buldum :KK49:sallama yani eşinle mutlu huzurlu ol asla huzursuz bile olsan ona çaktırma

11822324_987275954669232_3656461794944721997_n.jpg

BENİDE DERTLENDİRDİN ŞİMDİ

YAAA BENİM İÇİMDEKİ NEREDEYSE BÜTÜN İYİLİK SAMİMİYET VE SAF DUYGULARIMI ÖLDÜRDÜ

VE BENİMKİ ACAYİP KURNAZ YÜZÜNE BALL GİBİDİR:KK51::KK51:

ben en iyi çareyi takmamakla buldum :KK49:sallama yani eşinle mutlu huzurlu ol asla huzursuz bile olsan ona çaktırma

bende bundan sonra takmamaya uğraşıyorum ve oda benim ona karşı olan bütün iyi duygularımı öldürdü nefret ediyorum reesmenn.. ki başlarda çok severdim herkese söylerdim ama nerde.. ama dediğin gibi yüzüne gülüyor arkandan konuşuyor duyduğum kişileri de deşifre etmemek adına susuyorum bugün bu dk rahatladım arındım sanki :KK70: içime ata ata helak olmuşum bundan sonra olacaklara kendi yansın

Aslında doğru davranış bu:KK52:görümcem sürekli siz mutlusunuz kardeşlerim sizi seviyor ne isteseniz yapıyor vs diye söylenirdi :KK53:kendide severek evlendi lakin insan ana evinde huzursuz huysuz olunca giderken yanında götürüp eşinede bulaştırıyor :KK56:mutlu ve huzurlu olun inş bi Ömür boyu:KK51:

Aslında doğru davranış bu:KK52:görümcem sürekli siz mutlusunuz kardeşlerim sizi seviyor ne isteseniz yapıyor vs diye söylenirdi :KK53:kendide severek evlendi lakin insan ana evinde huzursuz huysuz olunca giderken yanında götürüp eşinede bulaştırıyor :KK56:mutlu ve huzurlu olun inş bi Ömür boyu:KK51:

çok teşekkür ederim Rabbim sizide bir ömür mutlu etsin.. benim görümcem de aynı lafları söyler sürekli :) :)

Hic aglama biraz ozguven kitaplari oku mesela Dogan Cuceloglu Korku Kulturu tavsiye ederim..
Aynisini ilk evlendigim yillarda yasadim sacma sapan laf sokma muhabbetleri en sonunda hesap sordum tartistik. Ve 6 sene küs kaldik ohh ne guzel oldu ✌
Simdi simdi sadece selamlasiyoruz gelme gitme yok karsilasinca selamlasma o kadar.. Herkes gardini aldi yani ...
Ben buyum de ve kendini ezdirme.. Deliyi oyna

Hic aglama biraz ozguven kitaplari oku mesela Dogan Cuceloglu Korku Kulturu tavsiye ederim..
Aynisini ilk evlendigim yillarda yasadim sacma sapan laf sokma muhabbetleri en sonunda hesap sordum tartistik. Ve 6 sene küs kaldik ohh ne guzel oldu ✌
Simdi simdi sadece selamlasiyoruz gelme gitme yok karsilasinca selamlasma o kadar.. Herkes gardini aldi yani ...
Ben buyum de ve kendini ezdirme.. Deliyi oyna

tavsiyen için teşekkür ederim tartışmaktan korkmuyorum aslında ama bu şekilde yani 6 sene küs kalmışsınız böyle şeyler olsun istemiyorum eltimi zerre kadar umursadığımdan değil kızını çok seviyorum onu görmek isterim kaynım doldurusa gelsede arada iyi biridir eşime babalık yapmış zamanında ben eteğimdeki taşları döküp ara bozan olmamak istediğimden susuyorum.. bilmiyorum doğru mu ama en azından kendi evime çıkana kadar susmam gerekiyor sanırım kayınvalidemle yaşadığım sürece inat olsun diye onun yanına gelip beni sinir edebilir :)

tavsiyen için teşekkür ederim tartışmaktan korkmuyorum aslında ama bu şekilde yani 6 sene küs kalmışsınız böyle şeyler olsun istemiyorum eltimi zerre kadar umursadığımdan değil kızını çok seviyorum onu görmek isterim kaynım doldurusa gelsede arada iyi biridir eşime babalık yapmış zamanında ben eteğimdeki taşları döküp ara bozan olmamak istediğimden susuyorum.. bilmiyorum doğru mu ama en azından kendi evime çıkana kadar susmam gerekiyor sanırım kayınvalidemle yaşadığım sürece inat olsun diye onun yanına gelip beni sinir edebilir :)

Biz ayni binadayiz mesela hala daha ve surekli karsilastik ta herkes birbirini yok saydi 6 sene zarfinda..
Eslerimizde dediki kendi sorunlarini kendileri halletsin dedi karismadilar..
Herkesin kulturu huyu farklidir kimse kimseye saygisizlik yapamaz..
Eger o saygi gostermiyorsa bana kendi saygimi kendim kazanirim..
Birkere ortalik karisti sonra sustu..
Esinle ya da abisiyle ilgili dusunme bence gerci yasam tarzinizi bilemem ama benim esim olayin disinda kaldi ...
Sadece annesi konuyu acinca da beni korudu ve susturdu...
Kayinvaliden bizi baristirmaya calisti biz küs degiliz dedik ciktik isin icinden ama konusmuyorduk yanii..
Tabii yaşam tarzini bilemem insallah sorunlarini halledebilirsin

Biz ayni binadayiz mesela hala daha ve surekli karsilastik ta herkes birbirini yok saydi 6 sene zarfinda..
Eslerimizde dediki kendi sorunlarini kendileri halletsin dedi karismadilar..
Herkesin kulturu huyu farklidir kimse kimseye saygisizlik yapamaz..
Eger o saygi gostermiyorsa bana kendi saygimi kendim kazanirim..
Birkere ortalik karisti sonra sustu..
Esinle ya da abisiyle ilgili dusunme bence gerci yasam tarzinizi bilemem ama benim esim olayin disinda kaldi ...
Sadece annesi konuyu acinca da beni korudu ve susturdu...
Kayinvaliden bizi baristirmaya calisti biz küs degiliz dedik ciktik isin icinden ama konusmuyorduk yanii..
Tabii yaşam tarzini bilemem insallah sorunlarini halledebilirsin

benim içinde değmiyor gerçekten kayınvalidem sürekli ben evlatlarımı küs görmek istemiyorum diyor sizde benim kızlarımsınız diyor eşim karışmaz benide savunur ama kaynım laf sokar kaldıramam birde kayınvalidem çok iyi ama ısrarcı biridir sürekli barışın diye başımın etini yiyebilir eşimle tartıştığımızda sesimizi duyurmasak bile tavrımızdan anlıyor ya mesela neyiniz var noldu yok birşey desekde bir çok kez gelp gidip soruyor bunaltıyor beni aynı evde olunca sürekli bu şekilde olmak istemem açıkçası :) ama sen en güzelini yapmışsın bizde aynı apartmandaydık çok şükür taşındılar bu sene bende kendi evime çıkarsam bayramdan bayrama görüşürüz ama kayınvalidem var diye mecburen görüyorum bize gelip kalıyorlar vs.

Sen neden kendini göz göre göre ezdiriyorsun Eltiniz iyice azmış karşına al ve konuş istersen eşini kv al konuş herkesde duysun bilsin ne art niyetli olduğunu herkese göster bundan sonraki sana yapacakları kendi rezilliği kendi hainliği ve böyle alçaklığını basitiliğini kanıtlamış olursun halada devam ederse artkk takma oda baktıkı sen takmıyorsun artık bırakır konuşmayı yap ve boşver.. kendi başını yesin ben şahsen öyle yapardım

Sen neden kendini göz göre göre ezdiriyorsun Eltiniz iyice azmış karşına al ve konuş istersen eşini kv al konuş herkesde duysun bilsin ne art niyetli olduğunu herkese göster bundan sonraki sana yapacakları kendi rezilliği kendi hainliği ve böyle alçaklığını basitiliğini kanıtlamış olursun halada devam ederse artkk takma oda baktıkı sen takmıyorsun artık bırakır konuşmayı yap ve boşver.. kendi başını yesin ben şahsen öyle yapardım

canım eşim kayınvalidem biliyor eşime herşeyi anlatırım zaten ben kayınvalidemde Allaha havale et kızım oğullarımın arası bozulmasın diyor.. gerçekten anlatmadığım çok şey var geçen sene ilk kez hamile kalmıştım kan testinde falan gördük doktora gitmedim henüz randevu almıştım bana demiştiki çocuğa annenmi bakıcak hayır dedim çalışıyor annem senmi işten çıkcaksın hayır dedim eee kayınvalidem benim kızıma bakıyor dedi bana utanmadan kayınvalidemle ben yaşıyorum 2 sene bakmış senin kızına bizim evde yeter dimi bu kızın hakkı artık de ama yok boş gebelik oldu ilk gebeliğim çok ah ettim eltime.. kına yaksın dedim ilk öğrendiğimde şimdi 2. kez hamileyim 2 ayımız bitti çok şükür iyi bebeğim üst katımızdan taşındıkları için bu sefer bakma muhabbeti olmaz sanırım

ben olsam sorardım .. nedenını ogrenmek ısterdım tabıkı soyledım dıyemez ama cekı duzen verır kendıne.. ama bırsey daha farkettım cok fazla eltıne karsı fedakarlık yapmıssın bence yapma.. ıylık bılene yapılır sen notr ol

Evini ayıramıyor musun öyle imkanın olsa görüşmezdin ama bu durumda mecbur görüşüyorsun kavgalı olsan daha kötü olur. Bi de senin kk olduğunu nerden biliyor o da burda takılıyor. Kim bu kızın eltisi uleyynn kızın adını çıkarma :) ne diyim arkadaşım Allah sabır versin

Allah hayırlısı ile bebeğini:emir_bebek: kucağına almayı nasip etsin madem biliyorlar elitinin ne b.... olduğunu hiç takmayın ve hiç birşey kanıtlama gereğinde değilsin sen eşinle kv iyi geçin elitinin boş sözlerini dinleme gerekirse o gelince onu görmezden gel Allah hakkinizda en hayırlısını versin canım amin

Evini ayıramıyor musun öyle imkanın olsa görüşmezdin ama bu durumda mecbur görüşüyorsun kavgalı olsan daha kötü olur. Bi de senin kk olduğunu nerden biliyor o da burda takılıyor. Kim bu kızın eltisi uleyynn kızın adını çıkarma :) ne diyim arkadaşım Allah sabır versin

hahaha canım sağol güldürdün beni ya :) kk hesabı var suan aktif değil ama olur falan başıma bela almıyım :) evimi ayırma durumlarım biraz karışık biraz maddi yetersizlik borç vs. bebekte olucak bebeği durumuna göre taşınabilirm anneme yakın bir yere belli değil zaman gösterecek

X