içimi dökmek istedim sadece ):

sonumud

bşlngç:67,8/boy:1,68/hdf:55/gncl:63/9.takım
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
535
742
36
İyi günler ablalarım, kardeşlerim...
benim sekiz senelik inişli çıkışlı bir ilişkim var. bir yıldır da nişanlıyız. Bizim hiçbir zaman tam tam anlamı ile düzgün bir ilişkimiz olmadı en baştan bu yana. ilk üç sene yine şimdilere göre daha iyiydi. bir gün koşuyor isek bir hafta konuşmuyoruz. Sebebi ne derseniz sebepsiz. Yani konuşurken o yada ben bir şeye kırılıyoruz çoğu zaman gereksiz şeyler oluyor sonra kavga edip kapatıyoruz.
içimdekileri tam dökemiyor olabilirim kusura bakmayın o kadar moralim bozuk canım sıkkın ki kafamı toparlayıp yazamıyorum bile.
benim kredi kartım 3 senedir nişanlımda. neden diye soracak olursanız ben baya bi harcama yaptım ödeyemedim nişanlım ödedi ve elimden aldı bir daha kullanmayayım die sonra kendi kullanmaya başladı. bir senedir de borcu bitince gidelim iptal ettirelim bunu falan diyordu sonra yine harcama yapıyordu kapattıramıyorduk. bu ayrıntıyı neden verdiğimi birazdan söyleyeceğim
şimdi derdime gelecek olursak üç hafta önce bize davet ettim gelmedi bende çok kırıldım iki hafta aramadım hiç o ararsa konuştuk sadece. geçen hafta perşembe günü de saatlerin geri alınması konusunda saçma sapan bir kavga ettik. ben inatla telefonu kapatmaya çalıştım oda kapatmak istemedi bende baya bi olayla kapattım telefonu . bir haftadır konuşmuyoruz hiç. dün gece mesaj attım beni arar mısın diye sosyal medyadan görmediği için aramadı.
bizim kapak fotolarımız ve profil fotolarımız ikimizin olduğu resimlerdi. ben bugün onları başka birşey yaptım değiştirdim. sırf görsün bi tepki versin diye. o bunları beyenmiş sonra baktım dün gece attığım mesajı da görmüş.
aradan bir saat geçtikten sonra beni aradı bugün dün gece mesaj atmışsın hayır mı die bende sadece konuşmak için attım dedim. ardından ben bankaya gidiyorum kartın borcunu yatıracağım senden p.tesi git kapattır diye. bende eee sende para yoktu nasıl yapacaksın yanında para kalıyor mu birden kapatma sonra kapatırız dedim. oda buldum bi yerden para bende kalmıyor ama olsun kapatıcam dedi.
şimdi size sorum bu şekilde yaparak ne yapmaya çalışıyor. bana tepkisini bu şekilde mı gösteriyor. maaş zamanı değil çünkü borç bulmuş anladığım kadarıyla.

uzun süreli ilişkilerin kötü yanı da bu çiftler birbirlerinden bikiyorlar bi saatten sonra. sizde fazla üzerine düşmeyin, dikkat çekmek içinde hatalar yapmayın ilişkinizi çok yipratirsiniz...

anlamadım ben

belki de o olay ve paranın denk gelip ödenmesi arasında bağlantı yoktur

8 yılda insan evlenir bebecikler yapar ilkokul cağına getirirdi o zaman saatten sebep kavga cıkardı.
Daha bişey dememe gerek yok sanırım

ikizin de tepkileri hep yersiz. kaç yaşındasınız?
küsüp alınıp 1hafta konuşmamak felan nedir yahu.. biz 1gün küssek ertesi günü olay çıkarıyorum özlemiyor musun kaç saat konuşmadıkfelan diye. evlenince Mutlu olcağınıza emin misiniz?

bu ilişki saçma sapan bişeye dönmüş,sizin evliliğinizin çok kötü olacağının sinyali belli ben söyleyeyim.Evlilik kesinlikle bu değil,daha nişanlıyken 1 hafta konuşmamak ne,biz en kötü kavgamızda bile eşimle oturur konuşur 2-3 gün içinde çözeriz.yok kapak resmini değiştirme,profil resmiyle oynama dikkat çekme vs nasıl işler bunlar? bi de sevgililik 8 yıla uzamışsa bulamaç olmuş bu ilişki artık,sizin evlenince canım cicim aylarınız bile olmicak.

Bencede bir hafta nasil duruyorsunuz siz oylesine vakit geciriyor gibisiniz bence ilişkinizi ciddi anlamda gozden gecir ve onsuz ne kadar yapabilirsin sor kendine ama suda var bi alışveriş her zaman karsindakini belli eder odemesi ve onda durmasi kartinin güvenilir biri olduguna isaret tabi benim görüşüm...

Onu bunu bilmemde kartin limiti ne kadar..git kapattir borcunu..8 yil ewlilik icik cok uzun sure..bu iliskide pek gelecek yok gibi...ben kocama kart veremiyorum sen kaldimki uzatmali nisanlina hangi akil veriyosun...

Onu bunu bilmemde kartin limiti ne kadar..git kapattir borcunu..8 yil ewlilik icik cok uzun sure..bu iliskide pek gelecek yok gibi...ben kocama kart veremiyorum sen kaldimki uzatmali nisanlina hangi akil veriyosun...

Bende walla 6 senelik evliyi kartima ihtiyaci oldugunda bende giderim onla ben yaparim alisverisi

Okuldu işti falan evlenmedi şuan başka şehirlerdeyiz yüksek lisans yapıyorum. Yaza tezmi vermeyi bekliyoruz. Kartı ben kapatamamıştım haciz gelecekti nişanlım kapattı lazım oldukça da kullandı ödedi.

ben olsam bu evliliğe umut bağlamam.sen gerçekten yürüyeceğine ve mutlu olacağına inanıyo musun? çocuk oyuncağına dönmüş.tezin bitecek de,evlilik hazırlığı yapılacak da,nereden baksan 2 yıl da öyle gitti,e yaş geçiyo diye çocuk baskısı olacak evlenir evlenmez,bi de ortada saçma sapan bi evlilikte ziyan olan çocuklar doğacak ilk yıldan.yerinde olsam gözden geçiririm kararımı.

Ikiniz de birbirinizi garanti görerek saçmalamaya başlamışsınız. Kartı kapattır demesi de size karşı tavır yapması anlamında bence. Zamana bırakın bakalım neler olacak.

X