• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

ay ne güzel maşallah size,
Allah bozmasın inşallah..

cok sükür Allahima...oradayken kardesinin calisma fikri olmadigini anladi baya bi kizdi...sart kostu....eger ay sonuna kadar bi is bulmazsan istanbula gidip calisacaksin dedi....gelirken sadece 50 tl verdi kardesine...karisi yanimizda agladi harclik bile isteyemiyorum diye calismiyor diye...ona 100 tl verdi cocugun ihtiyacini karsilasin diye...cok acik söylemesede kardesine para vererek yanlis yaptiklarini sorumluluklarini bilmedigini söyledi...

cok sükür Allahima...oradayken kardesinin calisma fikri olmadigini anladi baya bi kizdi...sart kostu....eger ay sonuna kadar bi is bulmazsan istanbula gidip calisacaksin dedi....gelirken sadece 50 tl verdi kardesine...karisi yanimizda agladi harclik bile isteyemiyorum diye calismiyor diye...ona 100 tl verdi cocugun ihtiyacini karsilasin diye...cok acik söylemesede kardesine para vererek yanlis yaptiklarini sorumluluklarini bilmedigini söyledi...

ay ne güzel maşallah,
kendi gözüyle görüp anlaması daha iyi,sen söyleyince bu kadar etkili olmazdı işte.
bakalım bundan sonra aptal kardeşi bi şey istemeye yüzü olacak mı,
gerçi böyle tipler yüzsüz olur da

ay ne güzel maşallah,
kendi gözüyle görüp anlaması daha iyi,sen söyleyince bu kadar etkili olmazdı işte.
bakalım bundan sonra aptal kardeşi bi şey istemeye yüzü olacak mı,
gerçi böyle tipler yüzsüz olur da

kardesi isi calismayi düsünecegi yerde hala araba derdinde...bu konular konusulurken bende az da olsa kaynima bazi konularda fikrimi belli etmeye calistim bakalim eger anlarsa...resmen kaciyor calismaktan...

kardesi isi calismayi düsünecegi yerde hala araba derdinde...bu konular konusulurken bende az da olsa kaynima bazi konularda fikrimi belli etmeye calistim bakalim eger anlarsa...resmen kaciyor calismaktan...

terbiyesiz karaktersiz adamlar bunlar Allah uzak etsin böyle tiplerden ne diyeyim,
başka bir şey gelmiyor elimizden

terbiyesiz karaktersiz adamlar bunlar Allah uzak etsin böyle tiplerden ne diyeyim,
başka bir şey gelmiyor elimizden

esim durumun ciddiyetinin bu derece oldugunu farkinda degildi sanirim ama anladi insallah....ona iyilik degil kötülük yaptigini....

hosgeldin lal
naptiniz babasina verdimi parayi ondanmi aldi o harclik????

tsk ederim cnm...valla gecen sene hep birlikte gezmistik para hep babasindaydi bu sene pek birlikte bi yere gitmedik....o yüzdn pek firsat olmadi babasina vermesine...gelirkende ne olur ne olmaz diye yolda lazim olur diye birakmadi....ama burdan gönderirmi bilmiyorum...son gün pazara alisverise ciktik babasi ödedi...eger göndericem derse bi kerede baban ödemis olsa ne olur diyecegim....

haa kizlar size anlatmayi unuttum....izine gitmeden birsey oldu...gidecegim gün türkiyedeki eltim esime lal beni bi arasin demis...neyse aradim bende...bu maddi konu yüzünden kocasinin calismamamasi yüzünden araya baya bi mesafe koymustum neyse gecen sene kendi giydigi bi cepkeni bana hediye etmek istedi ben basta kabul etmedim...sonra kalbi kirilmasin diye yanlis anlayabilir diye kabul ettim....telefonda benden o cepkeni geri istedi...kardesim kalibini cikaricak dedi onu getirebilirmisin dedi...bende tamam dedim ama sok oldum dogrusu...insan hediye ettigi seyi nasil geri ister diye...esime de anlattim o da baya bi sasirdi....

yakinda benim söylememe gerek kalmayacak herseyi kendiliginden görecek insallah....

arkadaslar esim artik cocuk istedigini söylüyor ama ben bu konuda biraz kararsizim.sizce su son durum itibariyle cocuk düsünebilirmiyim veya düsünmelimiyim?

canım bence biraz daha beklemelisin ilk sayfada söylemiştin eşin seni ailesi olarak görmuyor biraz daha bekleyip öyle karar ver evliligin ciddiyetini anlasın hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım bence biraz daha beklemelisin ilk sayfada söylemiştin eşin seni ailesi olarak görmuyor biraz daha bekleyip öyle karar ver evliligin ciddiyetini anlasın hakkında hayırlısı olsun inşallah

bi takim davranislarini degistirdi ama bunlar senin de dedigin gibi cocuk yapmak icin henüz yeterli degil....

sadece ilk sayfayi mi okudun bilmiyorum ama arada cok sey gecti o yüzden biraz tereddütlüyüm....

lalcim bence biraz daha zamana ihtiyacınız var,
sen çok üzüldün yıprandın.
yeni yeni bişeyler oturmaya başladı yerine. acele etme derim.
ama eşine de bunu belli etme tabi, kabul ettiğini söyle ama gizlice korun derim.

lalcim bence biraz daha zamana ihtiyacınız var,
sen çok üzüldün yıprandın.
yeni yeni bişeyler oturmaya başladı yerine. acele etme derim.
ama eşine de bunu belli etme tabi, kabul ettiğini söyle ama gizlice korun derim.

bende seninle ayni düsüncedeyim ama diretirse diye korkuyorum...daha henüz kesin karar vermedik yani ben hala korunuyorum ama bu konu sik sik gündeme gelmeye basladi...cok sükür bazi davranislarini degistirdi ama bunlar benim icin yeterli degil...

lalcim bence çocuk mevzuunu şimdi düşünme, eşinin seni ikna etmesine izin verm, ha bunu sen haketmiyorsun babından direkt söyleme ama kendin korunmaya devam et arkadaşların dediği gibi,
daha evliliğinizin rengi yeni yeni belli olacak ve çocuk da her şeyi değiştiriyor, düzeni bozuluyor insanın, sinir stres artıyor, tahammül sınırların düşüyor, maddi manevi çok yıpratıyor insanı..şimdi çocuk yapmak hata olur, hayatında her şeyi bir düzene sok ondan sonra düşün derim

lalcim bence çocuk mevzuunu şimdi düşünme, eşinin seni ikna etmesine izin verm, ha bunu sen haketmiyorsun babından direkt söyleme ama kendin korunmaya devam et arkadaşların dediği gibi,
daha evliliğinizin rengi yeni yeni belli olacak ve çocuk da her şeyi değiştiriyor, düzeni bozuluyor insanın, sinir stres artıyor, tahammül sınırların düşüyor, maddi manevi çok yıpratıyor insanı..şimdi çocuk yapmak hata olur, hayatında her şeyi bir düzene sok ondan sonra düşün derim

esim cocuk olunca hersey daha da rayina oturur diyor ama ben öyle düsünmüyorum...belki ihtimaliyle dünyaya bi cocuk getirip herseyi onun omuzlarina yükleyemem...

esim cocuk olunca hersey daha da rayina oturur diyor ama ben öyle düsünmüyorum...belki ihtimaliyle dünyaya bi cocuk getirip herseyi onun omuzlarina yükleyemem...

aynen sakın yapma,
hayatının hatasını yapmış olursun,
tam tersi rayına girmiş şeyler bile tekrar raydan çıkıyor,
çocuk çok zor bir olay,
ayrıca psikologler evliliği toparlama için çocuk yapmak en büyük hatadır, daha beter dağıtır diyorlar..eşine bunu söyle ya da okumasını sağla bi yerlerden edinip

aynen sakın yapma,
hayatının hatasını yapmış olursun,
tam tersi rayına girmiş şeyler bile tekrar raydan çıkıyor,
çocuk çok zor bir olay,
ayrıca psikologler evliliği toparlama için çocuk yapmak en büyük hatadır, daha beter dağıtır diyorlar..eşine bunu söyle ya da okumasını sağla bi yerlerden edinip

iyi bi fikir olabilir...ztn pisikolga da gidicez insallah

Back
X