- Konu Sahibi PastelBoya
-
konuda hassas olduğun için abartıyorsun gibime geldi
okulda kaldin mi gectinmi simdi? bisey nalamadim ama
hassas ve takintili oldugunu sende soyluyrosun, bazi seyelri de bu yuzden alinganlik yapip dahada uzuluyorsun kafana takip bunu dusunuyorum.
bunun hayri nerde deme, bazen guzellikleri yasamak iicn uzulmen gerekebilir. herseyde bir hayir vardir.
erkek arkadasinin yaptigi ise bu onun kisligidir, onun hakkinda bizden negibi bir yorum bekliyorsun bilmiyorum ama saniirm kisilik meselesi, sen begenmiosan ayrilirsin yok idare ediyorum diyosan mutluluklar bisey diyemeyiz.
cnm cok kafani takma birde bir erkegi odak noktan yapma lutfen, dunyaya yanliz geldin kimseylede olmezsin unutma, yani hep herseyi kendin yapacaksin erkek arkadas sadece bir yoldas.
demem oki pek fazla takma kafani, gor bak o bile gecmis sen niye yapamiyasin, derslerine odaklan belki bi sekilde (tabi nsl ayarlanmis bu tur seyler bilmiorum) sinifi gecmeyi yada disardan mi okunuyo ne yapiluosa biseyler dene er yada gec isin icinden cikabilecegine inaniyorum cnm.
bicok seyi abartmamaya bak, biraz bosver cogu seyi..bu stresinide hafifletir cnm..
yani bu yazina ne tur bi yorum getircemi bilemedim aslinda, belkide sadece icini dokmek istedin olaylarini buraya yazarak, cunki pek yardim edebilecek bi durum degil gibi.
pek yorum yapamiyacagim gidisata yani, hersey senin kendi elinde.
klasik dersine calis stresine dikkat et ve kotumser olma diyebilirim(z) ancak..
seni çok iyi anlıyorum çünkü bende senin gibiyim çok hassasım kendimi yetersiz gördüğüm konularda bide patavatsız insanların düşünmeden aklınca şaka(!) yapmasına çok kırılıyorum :1no2: sen bu konuda zaten üzgünsün bu konuda kendini kötü hisssediyorsun bide bunun üstüne erkek arkdaşının bunları söylemesi seni üzmüş haklısın daha dikkatli olmalı ama bazen karşımızdakiler bizim kadar ince düşünemiyorlar en iyisi erkek arkadaşına içinde bulunduğun durumdan dolayı zaten çok üzüldüğünü ve o da böyle davrandığında daha da mutsuz olduğunu anlat biraz daha sabırlı olmasını en azından kendi sınıfına geçene kadar bu konuda daha hassas olmasını tatlı bi dille anlat umarım seni anlar :teselli:
Canım öncelikle huyu bile olsa ortada söylenecek şey söylenmeyecek şey var yani..Mesela ben arkadaşıma dahi o tarz bi cümle kuramam hadi huyum diyelim,toplum tarafından da saygısızlık boş boğazlık olarak görülüür..
iste bunuda o yapan ve senide sen yapan bu ozellik ztn
sensoylemezsin onun huyudur soler,karakteridir insani kucultmek baskalarin yaninda dalga gecmeyi belki sever utanama yoktur,,yani onu dedim, yoksa yaptigi tavirlari dogru bulupta bu onun kisilgi diyip kesit atmak icin solemedim
hem takma kafana dedigim konuda o dgeil di ztn (okul konusu gecemedigin icindi) de sen sadece oraya takildigina gore bu yazinida sadece onun sanaolanhareketi yuzunden yazdinsa, ve o yuzden sansizim diosan..
bilemiorum ama nsl cvp bekliosn bizlerden anlamaya calisiyorum..
nilcim çok üzüldüm zor durumda kalmışsın.
ama her bölümde senınle aynı durumu yaşayanlar var. dünyanın sonu değıl sıkma canını. burs ve kredinin miktarı aynı zaten. ileride işe başlayınca kendin ödersin.
2. dönem kendı sınıfına geçersen hiç sorun kalmaz. bılmıyorum sızın okul nasıl ama bızde 3 şube var ve ben neredeyse derslerimin tamamını başka bir şube ile alıyorum. kendı sınıfımdakileri görmüyorum bile.
rahatsız olurum dersen böyle bir şey de deneyebılırsın.
anladim cnm, bukadar karamsar olma inanki herseyde hayir vardir.. belkide kaba bi misal bu yanlis insanlara kapilip gitme diye bir uyari belkide artik derslerine ver kendine diye bir uyari yani muhakkak bi sey vardir..
insanlarin ve kimsenin seni uzmesine iizn verme, kimsenin altindada lafinin altindada kalma canim benim..
o cocuk veya baskasi seni uzuyosa yolver gitsin, cunku onun buna hakki yok..(hem dah aaz strese ve concantre kaybina neden olur kafani dinlersin)
ama bazi olaylardan uzulmemen elde degil tabi (okul,burs,aile gibi) hani.. ama okulun isleri nsl bilmiyorum ama insallah gecer de bursunu hala kazanirsin, ve artik dersine verirsin kendine,,yani okul isini yoluna koymayi bak, arkadas var diye sevgili var diye okulu filan arkaya atma ama butununle adapte ol! ustunden gelirsin canmm
*birde burs oluyordu ama kagitta olmuyo diye yazmissin bence bi yetkilerle konus tel ac asli astarini ogren, belki baska yapabilecegin biseyler vardir.
bol sans
Konuyu açtığımdan beri anlamaya çalışıp bana yardımcı olmaya çalışıyorsun..Bu duyarlılığın için sana çokk teşekkür ederim..Ayrıca iyi dilekllerin ve tesellin içinde canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?