İçimdeki Yangından Haberdar mısınız ?

kedbanu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
104
17
98
İçimdeki yangından haberdar mısınız
Kapatsam gözlerimi görür müsünüz
Bir feryat sardı cihanı aldı gidiyor
Anlatsam ben anlar mısınız, ağlar mısınız
Çağırsam ben gelir misiniz dinler misiniz

Allahtan başka kimse bilmiyor anlatmakta uzun hikaye zaten birazdan süt saati iznime çıkacağım ama sağol Allah razı olsun fırsat buuldukça yazmaya çalışacağım ama hem pek vaktim yok hemde bilmiyorum bazen yazyım diyorum buraya herşeyi bazen de buraya yazmaya bile korkuyorum neyse biraz önce işte bu neslihan ın esma şarkısınınn bu sözleri geldi gözlerimden pıtır pıtır yaş döküldü işyerindeyim birde gözlerimde hemen kızarıyor anca düzelttim yani bebeğim de olmasa yaşıyor muyum yaşamıyor muyum bilmiyorum derken yine yaşlar dökülüyor yaa durduramıyorum işyerinde tamam neyse ben bi gözlerimi sileyim yine

Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda
Dokunabilir misiniz gözyaşlarıma, ellerinizle
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce

der Orhan Veli. Serbest çağrışım oldu bir anda.

Kendini iyi hissettigin zaman paylasmak istedigin zaman burdayiz canim

Bakın bunları yazarken kısaca derdim de şununla ilgili deseydiniz daha kolay olurdu.

Derdin neyse allah yardımcın olsun kardeşim..Rabbim yar ve yardımcın olsun...

siz burada sorununuza destek olup fikir verelim diyemi yazıyorsunuz yoksa şairliğinizi konuşturmak için mi çözemedim de fırsat buldukça yazarım demişsiniz ya konunun özünü şimdiye kadar bunları yazmasaydınız sadede gelseydiniz çoktan anlardık herhalde.

Amin hepiniz sağolun sadece şimdilik derdim olduğunu yazmak istedim diyorum ya bazen yazmayım diyorum neyse sonra devaöm ederiz ben çıkıyorum bebişime

canlarım bunu ben yazmadım ki neslihan ın esma şarkısından aklıma geldi yazdım

Prolaktinin azizliği bunlar..

Aşk acısı galiba diyeceğim ama süt izni felan diyorsunuz muhtemelen evlisiniz nedir ki konuyu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…