• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Yangından Haberdar mısınız ?

sağolun hepinize gerek kalmadı dert falan dökmeye ben daha ciddi olduğunu düşünüp buranın derdimi dökecektim ama böyle kalsın Allah bana kafidir esas ben bunu unutup insanlardan medet umduğum için şimdi kendime kızdım hadi hepiniz selametle kalın

sağolun hepinize gerek kalmadı dert falan dökmeye ben daha ciddi olduğunu düşünüp buranın derdimi dökecektim ama böyle kalsın Allah bana kafidir esas ben bunu unutup insanlardan medet umduğum için şimdi kendime kızdım hadi hepiniz selametle kalın

Siz ilk baştan derdinizi anlatsaydınız keşke,parçaparça yazdınız ..

Derdinizi anlatsaydınız geyiğe bağlanmayacatı konu. Hem dert anlatmayın hem kapris yapın. Burası gayet ciddi bir platformdur ancak ciddi konularda.

Allahtan başka kimse bilmiyor anlatmakta uzun hikaye zaten birazdan süt saati iznime çıkacağım ama sağol Allah razı olsun fırsat buuldukça yazmaya çalışacağım ama hem pek vaktim yok hemde bilmiyorum bazen yazyım diyorum buraya herşeyi bazen de buraya yazmaya bile korkuyorum neyse biraz önce işte bu neslihan ın esma şarkısınınn bu sözleri geldi gözlerimden pıtır pıtır yaş döküldü işyerindeyim birde gözlerimde hemen kızarıyor anca düzelttim yani bebeğim de olmasa yaşıyor muyum yaşamıyor muyum bilmiyorum derken yine yaşlar dökülüyor yaa durduramıyorum işyerinde tamam neyse ben bi gözlerimi sileyim yine

Şu yorumunu görünce aklıma Desperate Housewifes geldi...

Back