oncesinde sizi umursamadıgını hissettiginiz tavırlarını bir kenara bırakıyorum,
siz kardesiyle konusuyorken, ustelik sakin bir konusma yapıyorken aranıza girmesi, dısardna mudahale etmesi ile hatalı olan eşiniz bence.
yerinizde olsam aynı sekilde sinirlenirdim fakat boyle tepki vermenizin size kazandıracagı hicbir sey olmadıgını su anda da deneyimleyerek gormus oldunuz...
o an alttan alın diyemem, herkesin mizacı farklıdır. ancak susmayı, tepkisiz kalmayı secip sonra uygun bir zamanda konusabilirsiniz.
iki kisi de sinirliyken karsılıklı bagrısmalar ve kimsenin birbirini anlamadıgı tuhaf bir iletisimsizlikten baska bir tablo cıkmıyor maalesef.
ayrıca bir yere gidecekseniz madem sakinlesmek istiyorsunuz yerinizde olsam evimi tercih ederdim...
cunku ailenizin evine gitmek karsı tarafta cok daha farklı bir anlamla gelebilir, gereksiz buyuttugunuz icin ofkelenebilecegi gibi ciddi bir konuda gittiginiz zaman da "daha onceden de aynısını yapmıstı kendi geliyor zaten" dusuncesi olusmasına neden olabilirsiniz.
zaten terapiyi düşünüyormussunuz, bunu da geciktirmemenizi tavsiye ederim.
cozersiniz bence, siz nasıl simdi sakinlestiyseniz o da oyledir...
yerinizde olsam onu şu an aramazdım ama evime giderdim herhalde. hem işe gitmek icin kıyafetleriniz orda vs. daha rahat edersiniz, bahaneniz de var ; )