İçimdeki büyük pişmanlık

Kocanız ne hatunlarla sevişmiştir size gelene kadar. O da size bakınca üzülüyor mudur sizce?

Hayır eski sevgilinizin aklına gelmiyordur. Seviştiği onlarca kadından birisiniz sadece muhtemelen.

Kocanız ne hatunlarla sevişmiştir size gelene kadar. O da size bakınca üzülüyor mudur sizce?

Hayır eski sevgilinizin aklına gelmiyordur. Seviştiği onlarca kadından birisiniz sadece muhtemelen.
Benden önce varmıydı sevgilin diyorum illaki vardır yani zaten askere gidene kadar büyük şehirdeydi isten gelip gece yarısı eve gidiyordum falan diyor

Benden önce varmıydı sevgilin diyorum illaki vardır yani zaten askere gidene kadar büyük şehirdeydi isten gelip gece yarısı eve gidiyordum falan diyor
Eee?

Siz niye hem kendi geçmişinize hem eşinizin geçmişine bu kadar takıntılısınız? Ne gerek var? Her insanın hayatına evlenene kadar birileri giriyor çıkıyor, bir çoğuyla sevişiyoruz. Bu kadar irdelemenin ne anlamı var?

Yok eşimin geçmişine takılmıyorum .
Sadece ben öyle bişi yaptığım için içim rahatlasın diye soruyorum işte

Yok eşimin geçmişine takılmıyorum .
Sadece ben öyle bişi yaptığım için içim rahatlasın diye soruyorum işte
Geçmişe mazi, yenmişe kuzu.. Eşinizden önce yaşanmış hiç birşey için eşinize borçlu değilsiniz. Evliliğinizi miladınız olarak düşünün..Sonrası sizi bağlar

Geçmişe mazi, yenmişe kuzu.. Eşinizden önce yaşanmış hiç birşey için eşinize borçlu değilsiniz. Evliliğinizi miladınız olarak düşünün..Sonrası sizi bağlar
Çok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatlıyor.
Ben eşimi çok seviyorum eşimde beni..
Sadece bu kadar severken sadece onun olmadığım konusu beni çok üzüyor ve ona bakarken ben naptım diyorum bazen

valla dertsizlikten kendine dert bulmuş gibisin.
Tövbe et geç

Çok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatlıyor.
Ben eşimi çok seviyorum eşimde beni..
Sadece bu kadar severken sadece onun olmadığım konusu beni çok üzüyor ve ona bakarken ben naptım diyorum bazen
Doğru bir düşünce yapısı değil. Daha önce çocukluk diye de adlandirsaniz birini sevmişsiniz, olay bu kadar basit..sevdiniz bitti şimdi eşinizi seviyorsunuz, önemli olan evlilik sonrası sadakatiniz..

İnsan 30 yaşından sonra daha özgüvenli oluyor ama sizde bu durum ters tepmiş. Değiştirme şansınızın olmadığı durumlar için bu kadar üzüntü duymanız normal değil.

Eşinize karşı bu konuda bir sorumluluğunuz yok, evliliğinize odaklanın.

Cocukluktan itibaren ne guzel yikaniyor beyinlerimiz . O anda dogru gelmis istemissin yapmissin bitti gitti.

Sanki ona ihanet etmişim düşüncesiyle hergün içimde Bi sıkıntıyla yasıyorum.
Niye Bi anda böyle oldum bende bilmiyorum
İsterdim ki ilk herseyimi onunla yaşasaydım sadece onun olsaydım

Olmuş bitmiş geçmiş bisi, boşuna vesvese yapma unut gitsin geçmişi

İhanet eşinizle birlikteyken ya da evliyken başkasıyla sevişirseniz olur. Kavramları karıştırmayın.

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Siz 15-16 yaşında biriyle sürtündünüz diye bu kadar dert ediyorsunuz ama günümüzde 2. 3. Evliliğini yaşayan önceki eşlerinden çocuk sahibi olan birçok insan var onlar ne yapsın. Herkes ilk selam verdiği ile evlenmiyor.

Sorumluluk almayı öğrenin.
Seviştiniz ve sorumluluğunu alın yani. Ayy pişmanım demenin anlamı var mı yıllaaaaar sonrasında birde?

Yaptığı bir günahtan pişman olup samimi bir şekilde tövbe edeni ALLAH affeder.
Siz de kendinizi affedin ve örtün bu konunun üstünü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…