İçimdeki büyük pişmanlık

Örgü örün kitap okuyun boş vaktiniz kalmış demek ki

eski sevgilinizle mi karşılaştınız. bi yerde gördünüz veya fotosunu filan veya konusu mu geçti. durduk yere ne alaka yani de. yaşanmış bitmiş. evliliğinizi huzursuz etmeyin.

Çok tuhafsınız.

Şimdi de aklınıza gelmesin bir uğraş bulun kendinize. Geçmişi düşünmenin kimseye bir faydası yok.

Aklına gelmiyordur o da kendi hayatıyla ilgileniyordur. Geçmiş dipsiz bir kuyudur bir girdiniz mi çıkamazsınız. O nedenle daima an'a odaklanın ve kendinizi oyalayın.

Bı tane daha böyle konu üye vardı doktora gidecekti o noldu acaba ?

A Aysenimi yine niye beğenmedin? Sevişmek sadece senin tekelinde mi? Başka insanlar sevişmiyor mu sanıyorsun?
Seviştiği onlarca kadından birisin demişsin de kadın adamın eşi.o kadar da basite alınamaz yani.o yüzden attım.ama keşke benim tekelinde olsa isterdim tabi.sen bu kafayla yine iyi evlenmişsin valla.abartmişsin bu arada.ülkedeki erkeklerin ortalama cinsel partner sayısı 15.onlarca falan ne oluyoruz? Film yıldızı mi bunlar? Ülkemin yoldan geçen standart adamları.

Valla sen bile 5 kişi bulabiliyorsan herifler de buluyordur.

Senin eş olma kavramın yok ki? Beğenmen gerekiyordu bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…