Benim de başıma benzer bişey geldi, aşıktım senelerce uzaktan akrabamızın oğlu,abi dediğim birisine. Ona da beni önerirlermiş beni beğenirdi ailesi biliyorum. Ama nadiren görürdük birbirimizi yüzüne bile bakamazdım. Sonra üniversiteden arkadaşıyla bi aşk yaşadı, sözlendi. Ben kahroldum ama kime ne diyebilirim abi diyorum. Sonra bu kızla söz bozuldu. Bir sene sonra kadar da benle görüşmeye başladı, benimle ciddi düşündüğünü senelerdir aklında olduğumu söyledi. Ama olmadı, beni sevemediğini söyledi yine de beni arayıp sormaya devam etti,bense deli gibi aşıktım. Birgün hayatımda başka ciddi birisi var dedi benle herşeyi kesti. Şİmdi de o malum sitede başka birinin profiliyle yaptıklarını takip ediyorum ve geçen gün ilişkisi var yaptı durumunu...Çok aptalım kahroluyorum artık hiçbir umudum yok ve yaptığım gurursuzluk ama bakmadan duramıyorum... Bir kere evliliğin kıyısından dönen insan bu sefer kesin olmasa böyle aile arkadaş çevresine ilan etmezdiii.
bebeğim seni çok iyi anlıyorum bende öyleyimdir merak ederim:97: bu kesinlikle senin dediğin gibi iğrenç bir dyg falan değil sadece onun senden farkı ne on incelemek ve takip etmek istiyorsn ona zarar vermek için bir plan yapmıyorsun ki üzülme bence için rahat olsn
Eski ilişkisinde de üç kişilermiş dediğine göre. Eski sevgili o kız ve kendisi demişsin. Demek ki adam üç kişilik ilişki yaşamaya alışkın. Herkes sevgilisinin eski sevgilisini merak edebilir, bu çok doğal. Yalnız sen hâla o kıza gidebileceğini düşünüyorsun bence. Bu takıntın o yüzden.
Sevilmediğini ve niye sevilmediğini düşünüp saplanıp kalmak... Bu duyguyu çok iyi biliyorum, uykuya bile dalamazsın neden diye düşünmekten, kendine hiç değer vermemeye başlarsın, kim ne dese suratın niye asık dese konuşmak istemezsin ağır gelir herşey...
Bak biraz önce yine kızla konuştuk malum siteden. Kız iyi biri sanırım. İçimden bir şey, gerçeği anlat diye baskı yapıyor. Ama gerçeği anlatırsam nolur? Kız gidip direk ona söyler, beni aldattın vs vs. Ondan korkuyorum. Sonra gelip bana kötülük yapmak istemesin benimki?
Durgun suyu bulandırmaktan başka bir şey değil değil mi? Hep her şeyin hesabı öbür tarafta çıkacak nasılsa... Doğru diyorsun. Ya düşün sen sadece yatıp kalktığını merak etmişsin. Benimkinin bi de onlar da vardır tabi. Ama ben bunu merak ettim. Tkmamın sebebi, zamanında çok sevmiş olması.
Aynen tatlım. Bence de öyle olmalı... Bana, o kız için bir seviyorum bir sevmiyorum demesi. Benim içinde beni bir sevdiğini bir sevmediğini söylemesi benim kafamı karıştırdı. Sanırım bu eklediğim kız da ben de iyi kızlarız ve sevilmeyi hakediyoruz. Ama bu s...ak bizi haketmiyor bence.
Dengesiz, ayarsız daha Büyümemiş olgunlaşmamış, kişiliği oturmamiş.. duygularının Bile farkında değil. ne istediğini Bilmiyor.. Benım eskı sevgılım de öyleydi.. Bana o kızı unutamadiğini söylemişti.. ayrıldık tabi.. sonra geri döndü, aşığım sana dedi, derdinden içkiye vurdum kendimi dedi, geçmiş olsun dedim.. sonra her ay sevgili değiştirdi.. hepsine de aşiğim seviyorum ölüyorum dedi.. resımlerını koydu hepsi ile ayrı ayrı.. şiirler yazdı etti.. yani ölüyorum dediği kızdan ayrıldı 1 hafta sonra Başkası için öldü =)) şimdi haftaya düğünü var.. allah karısına yardım etsin.. acıyorum Böyle insanlara.. duygusal olarak rahatsızlıkları var canım.. içlerinde Bi Boşluk var ne yapsalar dolmuyor..
söyleme kesinlikle kıza niye dersen kızda buna söyleyecek hesap soracak yada anlatacak falan filan ve böyleliklede senin onları ne kadar önemsediğin sahte isimlerle üyelik alıp bu yollara kadar başvurduğun anlaşılacak ne olacak bunun sonundada kendini iyice aşalığlanmış hissedeceksin onurun kırılacak onların gözünde ne duruma düşdüğünü sorgulayacaksın bu sefer iyice güvenin zedelenecek yani sonuçda şu an içinde bulunduğun psikolojiden bin beter duruma düşeceksin sakın yapma kendini tut ve merak duyguna gem vur sil o üyeliği sen böyle onlara yakın olmaya devam ettikce araştırdıkca bu duygulardan ne kurtulursun nede bunlar seni bir yere vardırır en iyisimi uzak dur onlardan araştırmazsan görmezsen emin ol çok daha iyi olacaksın merak duyguna gem vur gözden ırak olan gönüldende ırak olur sözüne inan zararın neresinden dönsen kardır bırak bu işleri
Sizin o arkadasa yaptığınızı bana da birisi yapmıştı..Ama benim şüphelendiğim kişi nişanlımın önceki sevgilisi idi...Ve o ân benim içime kurt düştü ve listemde olan arkadaşıma mesaj attım..hayırdır 2. profili mi açtın kendine diye..O da garibim telaşlandı -yokkk hayırr nerdee ayy korktumm kim o yaa falan diye çıldırdı..Bilmiyorum kabul eder mi hemen sizin bu fake profili:) belki de benim yaptıgımı yapar.. :)
ama biz kadınlar merak ederiz..tırnagından saçının sekline kadar merakla inceleriz ..bizden çirkin de olsa kıskançlık ve acı içinde kıvranırız o dakikalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?