İçimdeki bu iğrenç duygu sonucu bir şey yaptım... Endişeliyim. Yardım...

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Selamm... Benimki bir dert değil. Ama büyük bir takıntı. Daha önceki konularımı bilen bilir. Benim eski sevgilim , daha önce bi kızla çıkmıştı. O kızı baya sevmiş. O kızı çok merak ediyorum. Malum siteden fotoğraflarına giriliyordu. Ama artık girilmiyor Ama bu içimdeki merak, takıntı beni öldürücek. Bişeyler onu eklememi söyledi. Tabi kendi adresimden eklemedim. Ekleyip ne diyeceğim? Ben de bi taktik düşündüm. Onun profilinde ekli olan birinin isim soy ismi ile profil açtım. Ve kızı ekledim. Hani o kişinin 2.profili gibi... Kötü ettim biliyorum. Ya da bilmiyorum. Amacım kötü değil. Sadece beni ilgilendiren bir şeyler var mı yok mu, onu görmek. Sizce kabul eder mi? Bu içimde beni kemiren, o kızla iletişime geçme isteğini durduramıyorum. Dün gece , bütün gece kızı rüyamda gördüm. Sanırım onu çok kıskanıyorum. Kendimden bu kompleksi atamıyorum. Allah kahretsin... Biz ayrılmadan önce, ilişkimizin başlarında, erkek arkadaşım onu unutamadığını söylemişti. O günden beri hep içimde bir huzursuzluk. Şimdi diyeceksiniz, ayrılmışsın gitmiş. Ama içimden atamadım ki Kız iyi birine benziyor... Ona zarar vermek asla istemem. Yani sürekli üzülüyorum... O kızda ne vardı, neden onu bu kadar sevdi (bizim ilişkimizi mahvedicek kadar)?? Sadece takip edicem. Ama bana yardım edin... Ben bu içimdeki sevgisizliği, ezikliği, kompleksi adını koyamıyorum.Herneyse, onu nasıl yok edicem? Çok mu kötü ettim , böyle bir taktik geliştirip eklemekle...

Son düzenleme:
bigun bu yaptıklarına guleceksin..

ne gereksizmiş diceksin...

ama suan yanan canınla bu asla olmıcakmıs gibi geliyodur.. ama olucak...

o zamana kadar da tek tavsiyem ilgini baska seylere vermen.. bitip gitmiş bişeyi dusunmemen

yeni ve kocaman bi hayat var onunde.. kimbilir ne kadar guzel suprizler hazırlıyor sana

gecmişin bitmişin bulanık sularını bulandırmak niye?

bileceksinde ne olcak? dunyanın sırrını mı cozeceksin hayır

tut ki ogrendin o kızdaki sırrı cozdun

bunu tekrar seni baskası yuzunden terkeden adamı elde etmek icin mi kullancaksın

o zaten işe yaramazın tekiymiş seni civiyi sokturecek civi gibi gormus ... bole adam için komplekse mi gireceksin

sorun ondaymıs tatlım sende degil.. komplekse girilcek bi durum yok ortada

giyin suslen puslen ak hayata... amaaaan su erkekler yaniii

köklerine kibritin suyu..

Bir gün bu yaptıklarıma güleceğime eminim...
Ama o kadar iğrenç bir huyum var ki...
O bana dürüst olmadı.
Her şeyi ben kendim çözdüm....
Hayatımın içine etti gitti....
Yani bazen öyleki sanırdın saf aşık, bazen de beni hiç sevmeyen biri...
Bir ara, "hala onu seviyorum" dedi. Ayrıldık.
Sonra geldi, bitti artık onu sevmiyorum ddedi. Nasıl bitti öyle çabuk dedim...
Çabuk değil ki, zamanla bitti dedi.
Sustum.
İiyice manyaklaştım...
Ben de olmayan onda olan ne vardı?

öncelikle sen değerlisin kıymetlisin senden değerli olamaz hiçkimse eğer seçimini diğer taraftan kullanmışsa o kişi sen kendi değerini düşürme arkadaşım kıymetini düşürme kendi nazarında boşver bak herkes kaldığı yerden devam ediyor emin ol sen akıllarının ucundan bile geçmiyorsundur sen de kendi hayatına bak arkadaşım ömür öyle kısa bugünlerin öyle değerliki yok yere bunlarla kendini yıpratma bu basit bi olay ama ahirette alıp verdiğimiz nefesin bile hesabını vericez Rabbime bi kere daha düşün derim adına sayfa açtığın kişinin hakkı da üzerinde kalmadan bence sil derim nacizane yine de senin bileceğin tabii

hiçbişey..

ben sana kesin ve net soliyim hiçbişey...

canım sana oleymiş gibi gelio bu durum tamamen karsındakinin dengesizligi ile alakalı...

bitti artık onu sevmiyorum deyip sana geldiginde sende ne vardı peki? dusundun mu??

klasik erkek tablosu..

dengesiz, tutarsız ne istedigini bilmeyen...

bitti artık onu sevmiyorum deyip sana geldiginde sende ne vardı peki? dusundun mu??

Bu cümlen çok hoşuma gitti. Eski konumu okursan belki daha iyi anlarsın.Ama çok uzun.
Ama şöyle söyleyeyim. Eski sevgilisi bundan 5 yaş büyük teyzesinin kızı. Kız yurt dışında yaşıyor. Kızın ailesi, benimkinin ailesini ezmiş yıllarca. Benimki de , bir arkadaşının dediğine göre kız hakkında hırs yapmış. Kızı elde etmek için. Zamanında kızın ailesi tarafından küçümsendiği için. Benimkinin arkadaşı böyle söyledi, sonra da, sevdi mi?Yoksa hırs mı bilemeyiz. Dedi. Benim de kafam karıştı. Benimkinin anlatmasına gelince, o kız teyzesinin kızı olduğu için akrabalar birlikte olmalarını istememiş. Kavgalar olmuş vs... Bu da kızı bırakmış, kızın bir iki de yanlışını görünce. Ama düşün, bu kızdan önce de unutamadığı biri varmış. Bu kızla birlikteyken, aşkı 3 kişi yaşamışlar. Kendisi öyle dedi. BU,TEYZESİNİN KIZI, ESKİDEN BİRLİKTE OLDUĞU KIZ. Ama insan birini gerçekten sevse, akrabaları önemser mi? Ya da onu geçtim, o kızı sevdi mi, yoksa hırs mı yaptı... Bilmiyorum. Her şey muamma... Anlayamıyorum. Kafam çok karışık.

Nurhan25 , çok haklısın. Adına adres açtığım kişiye kötü bir şey yapmayacağım ama inan bana. Sadece içimi rahatlatıp, kapatıcam. Belki de ahireti beklemeliyim. Orada hesaplaşmalıyız onlarla

Lütfeeeeeen , cvp vermeden gitmeyinnn

Yoo kizi merak etmen gayet normal. Ben olsam ben de mrk ederdim...
Adam sana onu unutamadigini soylemis sonuçta.
Normal olmayan sey kendini bu durumdan kurtarmayi dusunmemen...
Kizi merak ediyordun resmini gordun, bitti...
Daha fazla kurcalama, kurcaladikca canin yanar...
Iyi madem davetini kabul ederse yeniden bir bakarsin sayfasinda ne varne yok diye:)
O kizla birlikteyken, ondan bir oncekini unutamadigini soyluyor ona...
Seninle birlikteyken senden oncekini unutamadigini soyluyor...
Senden sonrakine de seni unutamadigini soyleyecek sanirim....
Hasta bunlar, yasa çikmali bunlarin arkadasligi kanunen yasaklanmali :86:

Eminim çok cici bir kizsindir. En azindan sevmeyi bilen bir yuregin var, yuzune de yansiyordur.
Kendini bos yere harcayip uzme boyle bir çapsiz için...
Kendi kendine surekli, onun seni haketmedigini soyle ve inandir... cunku gercekten de boyle tutarsiz birini kimse haketmiyor...

Canımsın. Çok teşekkür ederim. Kendimi beğenirim , severim. Ama sanırım kıskançlık işte... Hak verdiğin için teşekkür ederim. Kız beni kabul etti az önce. Tuhaftır, benimkine dair en ufak bir şey yok. Çok ii bir kız ama yazık...

Benimki onunla birlikteyken bana gelmiş yanaşmıştı. Geri çevirmiştim. Sonra ayrıldığında geldi. Kıza bunları anlatmak isterdim. Ama ortalığı karıştırmak istemiyorum. Allaha havale etmek daha doğru sanırım.....

Kıza, hiçbir şey söylememeliyim değil mi? :/

Bırak kurcalama
Bi cevap bulursan da üzüleceksin,bulmasan da
Değil mi?
Cevap bulursan kendini eksik hissedeceksin bulamazsan ne eksiğim var diyeceksin
İkisi de üzecek kıracak seni ...

bence büyütülcek bişey değil sen onda olupta bende olmayan ne var dercesıne merak edıyosun bakmak istiyosun. buda bianda geçmez ancak zamanla ayrıldığın kişiyi unutucaksınkı o kızada bakmayı kesiceksin :) kendini hırpalamana gerek yok. Benım suan 4 senelık bı ılıskım var ama o olmadan önce eski çıktıklarımın bütün kız arkadaşlarını araştırıodum bakıodum kıskanıodum buda benim çok kıskanç oldugumdan heralde :) bence sende öylesin zamanda unutursun hatta baskasıyla cıkıncada onun eskı cıktıklarını araştırıp bakınırsın.
Bu bi kompleks değil bende bunları yaşadım bi çok arkadaşımda yaşadı bende bi sorun var mı dıye dusunme bence akısına bırak :)

tatlim o kadar iyi anliyorum ki seni. bende de ayni durum mevcut. bana, 'onu unutamiyorum' demedi ama bikac kez profiline baktigini yakaladim. ayrica kiz da evli yani baskasiyla. aklindan atamamis benimki. askerden donunce de kizdan numarasini falan istemis. cikmiyoduk biz o zamanlar gerci ama yine de ayrilali 2 sene olmus artik hic merak etmemen lazim di mi? ben de ayrilma noktasindayim bu yuzden hatta ayrildik sanirim, dunden beri konusmuyoruz.

ama umrumda da degil artik. biktim kendimi o kizla kiyaslamaktan. o mu daha guzel ben mi diye sormaktan. neyse ne. bence sen de bosver. ruh hastasi olursun benim gibi

kıskandığından dolayı takıntı haline getirmişisn zaten bi süre sonra vazgeçersin saçma gelir artık umrunda olmaz

Bırak kurcalama
Bi cevap bulursan da üzüleceksin,bulmasan da
Değil mi?
Cevap bulursan kendini eksik hissedeceksin bulamazsan ne eksiğim var diyeceksin
İkisi de üzecek kıracak seni ...

Evet bir cevap bulamadım aslında. Bildiğim tek şey. Kızla çok benzediğimiz :S Yani karakter olarak. O da çok canayakın birisi.Ben de. Üstelik benimki lens takmamı küçümserdi. Fakat o kızda takıyor :) Yani... Ve kız arayış içine girmiş bile.

Geçicek değil mi? Geçsin nolur ya... İçimi kuruttu. Bazen geçiyor. Hatta geçmişti. Geçen bişiler oldu yeniden canlandı...

Çok sevndim beni anlamana Evet bende düşünmüştüm ben mi güzelim, o mu diye. Ama kızda çok güzel bir kız. Ama ben de güzelim diye düşünüyorum. Tabi o kız benden oldukça uzun. Kendisi 1.80 üstü. Ben 1.68 Ve tabi benden ince. Bacakları incecik. Benimkiler kalın maşallah.

Canım bi ara okurken acaba o kız benmiyim dedim neyseki kız 180 boymuşda yırttım. ben söz atalı 2 3 ay oldu belki dedim karşısındaki insana değiştirerek anlatır olayı ama o derece benzettim yani düşün:76: o vakit bu kadar benzedi konu şöyle diyebilirim benim sözlüm malesef amcamınoğlu idi ve ailem asla izin vermiyordu bize çünkü ister istemez denk olmadığını akraba olması vs bir çok konu vardı. Neyse bende onun aşkını sevgi boşluğumdan heralde kendimide aşık sanarak ilgiye tepki verdim ve ailemide karşıma alarak ki nasıl cesaret etmişim şaşarım kabul ettim. Ama ben bi türlü onun kadar sevemiyordum ve mantığa zaten yatmazken nasıl bu durumu kabul ettim diye düşünüp dururdum parmağımda yüzüğe bakarak. Ve sonunda hayatta karşımdaki insana merhamet ederek kendi hayatımı mafetmemem gerektiğinin farkına vardım ve vardırıldım ve yüzüğü attım. Ve şuan arada sağlının kötü olmasını istemediğim için faceden sorduğumda hala beni çok sevdiğini söylüyor unutamıyor deprosyon ilacı falan kullanıyormuş. Bende sana benzer durum face şifresini bildiğimden içimdeki dürtüyü durduramıyor giriyordum ve bunun benden çook evvel konuştuğu kızı eklediğini ondan helalik almaya çalıştığını işte kızı terketmiş heralde ki terkedilince vicdanmı yaptı ne :) yazdığı yazılarını okudum. Ve bir erkek arkadaşına bu kız üzerinden hava attığını gördüm. kendisine bunları söledim ben seni sevemedim ve ayrıldık ama sen bana hala unutamadığnı söylerken başka kızlar üzerinden hava atmak nedir? diye ve cevabını veremedi ama hala beni sevdiğini hiç unutmayacağını söyledi. Yani tanıyorum onu beni unutamıcak aslında unutacak da ama hep aklında olucam biliyorum. ve çok üzlüyorum kendim onu unutabilicem biliyorum çünkü sevemedim ve şimdi başkası için kalbim çarpıyor. Sezen Aksunun unutamadım şarkısını dinledikçe kendim için değil oonun için ağlıyorum. Benim kimsedne bi üstünlüğüm yok biliorm evlendiği sevdiği kız olacak benden sonra ama benim o kızlardan üstünlüğüm boyum posum güzelliğim değil onun benim için kalbinde büyüttüğü sevgisi olacak... Senin soruna fazla uzun bir şekilde cevap verdiim ama yaşanılarak anlatılan şeyler daha kalıcıdır. Kendini yıpratma sakın bi gün sende birinin unutulmazı olup ayrılmayacağın sevdiceğin olacak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…