Bir gün bu yaptıklarıma güleceğime eminim...
Ama o kadar iğrenç bir huyum var ki...
O bana dürüst olmadı.
Her şeyi ben kendim çözdüm....
Hayatımın içine etti gitti....
Yani bazen öyleki sanırdın saf aşık, bazen de beni hiç sevmeyen biri...
Bir ara, "hala onu seviyorum" dedi. Ayrıldık.
Sonra geldi, bitti artık onu sevmiyorum ddedi. Nasıl bitti öyle çabuk dedim...
Çabuk değil ki, zamanla bitti dedi.
Sustum.
İiyice manyaklaştım...
Ben de olmayan onda olan ne vardı?
Bırak kurcalama
Bi cevap bulursan da üzüleceksin,bulmasan da
Değil mi?
Cevap bulursan kendini eksik hissedeceksin bulamazsan ne eksiğim var diyeceksin
İkisi de üzecek kıracak seni ...
bence büyütülcek bişey değil sen onda olupta bende olmayan ne var dercesıne merak edıyosun bakmak istiyosun. buda bianda geçmez ancak zamanla ayrıldığın kişiyi unutucaksınkı o kızada bakmayı kesiceksin :) kendini hırpalamana gerek yok. Benım suan 4 senelık bı ılıskım var ama o olmadan önce eski çıktıklarımın bütün kız arkadaşlarını araştırıodum bakıodum kıskanıodum buda benim çok kıskanç oldugumdan heralde :) bence sende öylesin zamanda unutursun hatta baskasıyla cıkıncada onun eskı cıktıklarını araştırıp bakınırsın.
Bu bi kompleks değil bende bunları yaşadım bi çok arkadaşımda yaşadı bende bi sorun var mı dıye dusunme bence akısına bırak :)
tatlim o kadar iyi anliyorum ki seni. bende de ayni durum mevcut. bana, 'onu unutamiyorum' demedi ama bikac kez profiline baktigini yakaladim. ayrica kiz da evli yani baskasiyla. aklindan atamamis benimki. askerden donunce de kizdan numarasini falan istemis. cikmiyoduk biz o zamanlar gerci ama yine de ayrilali 2 sene olmus artik hic merak etmemen lazim di mi? ben de ayrilma noktasindayim bu yuzden hatta ayrildik sanirim, dunden beri konusmuyoruz.
ama umrumda da degil artik. biktim kendimi o kizla kiyaslamaktan. o mu daha guzel ben mi diye sormaktan. neyse ne. bence sen de bosver. ruh hastasi olursun benim gibi
kıskandığından dolayı takıntı haline getirmişisn zaten bi süre sonra vazgeçersin saçma gelir artık umrunda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?