• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki bu iğrenç duygu sonucu bir şey yaptım... Endişeliyim. Yardım...

Kabul etti. Hatta başka üyelik daha açıp, hiç tanımadığı yabancı bir isimle ekledim , onu bile kabul etti. Nerelisin diye sorunca izmir dedim. Eeee benimki de izmirli ya. Kız yurt dışında. Hemen O şahsı sordu, kuzenim var x tanıyor musun, belki ordan tanışmışızdır dedi.Ben ona siman tanıdık dediğimde. Çünkü semtine kdr aynı söyledim. Tuhafıma gitti izmirli olman dedi. Herhalde x sandı beni, ona oyun oynuyorum filan. Olabilir ya :S Dedim ki, sen hep böyle kabul eder misin herkesi? O da etmem ama sen iyi tarafıma denk geldin normalde tanımadığım hiçkimseyi almam dedi:S Bu kız niye ekleyeni kabul ediyor ki sorgulamadan? Ben hiç etmem, iyi taraf filan yok yani. Bence kabul ediyor ve benden şüphelendi o yüzden öyle yan çizdi. Bilemiyorum da ya.

Tanımadıklarını kabul etmesi çok ilginç cidden..Eklenmez tabii ki de ..Şüphelendirecek şeyler yazma sen de..Duvarında yalnız biriymişsin gibi yazılar yaz.. :34:

Gerçekten ona hiç zarar vermek istemem. Yani. Çünkü hani piyasada peynir türevleri vardır. Baş harfi Kdır. Onlardan biri olsa umrumda olmazdı. Ama kızın öyle biri olduğunu hiç sanmıyorum.:)

kötü bişey yapmıyosn tatlım içini ferah tut bu çok normal bişey hatta kim olsa merak eder:26:

Tanımadıklarını kabul etmesi çok ilginç cidden..Eklenmez tabii ki de ..Şüphelendirecek şeyler yazma sen de..Duvarında yalnız biriymişsin gibi yazılar yaz.. :34:

Bence de :/ Neden ekliyor merak ettim çok. Aksine şüphelendircek şeyler yazıyorum. :) Böylelikle bazı şeyleri öğrenebilirim. Yalnız biriyim zaten :D

Son düzenleme:
kötü bişey yapmıyosn tatlım içini ferah tut bu çok normal bişey hatta kim olsa merak eder:26:

Teşekkür ederim canımmmm :))) Şuan içim rahat ta , profili kapatıp gitsem mi diye düşünüyorum sıkıldım. Sürekli gözümün önünde :/

Teşekkür ederim canımmmm :))) Şuan içim rahat ta , profili kapatıp gitsem mi diye düşünüyorum sıkıldım. Sürekli gözümün önünde :/

aslında bu senin için çok daha iyi olur biliyormusun kızı görüpte ne olacakki yani sadece onda mükemmel olan ne diye sorup duracaksın gereksiz yere bence profili kapat ve eğlenmene bak ne geçecek ki eline balım:1::49:

Evet biraz daha bakınayım. Sonra kendimi iyi hissettiğim bir an kapatıp gideceğim profili canım benim. Ama kendimi hazır hissetmiyorum. O kıza karşı anlam veremediğim bir sıcaklık hissediyorum. Bana en yakın arkadaşım şey dedi. Bence o kızla çok benziyorsunuz. X te seni bu yüzden seçti. Demek ki sizin tarzınızda kızlardan hoşlanıyo dedi. Evet Xin hayatında başka kızlar hep olmuştur. Ama onlar biraz gevşek olanlar. Beni hep hayatında tutmak istedi. Hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi kaç kere. Ölene kadar hayatımda kalmanı istiyorum, senin yanında mutluyum dedi. Bence o beni sevdi, ama fark edemedi. Bilmiyorum :( Biz o kızla gerçekten benziyoruz. Sanırım görüntü olarak da azcık andırıyoruz. Mesela o kız uzun, ben ondan 10-15 cm kısayım, X bana hep, kısasın derdi :) Halbuki türkiye şartlarına göre normalim :) 1.68im. X te 1.85.

bu yaptığın bana da fikir bi verdi şimdi...:68:
hain planlarım var kızlar..

tıpkısının aynısı benim içimdede var. üstelik benim eşimin eski sevgilisi. ve nedense hep kız onu terketmese eşim onunla bi ömür olamaya razıymış gibi kaldı bilinç altımda.yani o bitirmese bişeyleri ben olmazdım eminim.. bazen sanki eşim onu özlüyo gibi geliyo. çünkü bana hep onun çok anlayışlı olduğunu, onunla herşeyini konuştuğunu ama onunla sevgiliden çok erkek arkadaşı gibi muhabbet ettiğini, bu yüzden onun evleneceği kişi olamayacağından bahsederdi.:26: yani iyi mi kötü mü diyor anlamzdım.bu yüzden o kızı hep mera

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla , böyle bir işe girme bence. Bağımlılık yapıyor:/ Bir de sen evlisin yani... İyice takarsın.

bu yaptığın bana da fikir bi verdi şimdi...:68:
hain planlarım var kızlar..

tıpkısının aynısı benim içimdede var. üstelik benim eşimin eski sevgilisi. ve nedense hep kız onu terketmese eşim onunla bi ömür olamaya razıymış gibi kaldı bilinç altımda.yani o bitirmese bişeyleri ben olmazdım eminim.. bazen sanki eşim onu özlüyo gibi geliyo. çünkü bana hep onun çok anlayışlı olduğunu, onunla herşeyini konuştuğunu ama onunla sevgiliden çok erkek arkadaşı gibi muhabbet ettiğini, bu yüzden onun evleneceği kişi olamayacağından bahsederdi.:26: yani iyi mi kötü mü diyor anlamzdım.bu yüzden o kızı hep mera
canım benim sen artık evlenmişsin hiç takma kafana eşinin nikah cüzdanı elinde ne dert ediyosun:34::90:

Valla , böyle bir işe girme bence. Bağımlılık yapıyor:/ Bir de sen evlisin yani... İyice takarsın.

Evet biraz daha bakınayım. Sonra kendimi iyi hissettiğim bir an kapatıp gideceğim profili canım benim. Ama kendimi hazır hissetmiyorum. O kıza karşı anlam veremediğim bir sıcaklık hissediyorum. Bana en yakın arkadaşım şey dedi. Bence o kızla çok benziyorsunuz. X te seni bu yüzden seçti. Demek ki sizin tarzınızda kızlardan hoşlanıyo dedi. Evet Xin hayatında başka kızlar hep olmuştur. Ama onlar biraz gevşek olanlar. Beni hep hayatında tutmak istedi. Hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi kaç kere. Ölene kadar hayatımda kalmanı istiyorum, senin yanında mutluyum dedi. Bence o beni sevdi, ama fark edemedi. Bilmiyorum :( Biz o kızla gerçekten benziyoruz. Sanırım görüntü olarak da azcık andırıyoruz. Mesela o kız uzun, ben ondan 10-15 cm kısayım, X bana hep, kısasın derdi :) Halbuki türkiye şartlarına göre normalim :) 1.68im. X te 1.85.

tatlım aynı boydayız:1: valla bir yerde okumuştum erkekler çok uzun kızları çokta çekici bulmuyorlarmış yani bizim boylarımız çok iyiii:34:
ayrıca doğrudur bebeğim kızla benzer yönleriniz ve özellikleriniz varsa ve kıza karşı düşmanlık duyguların kabarmamışsa bu çok güzel birşey seni taktir ediyorum demekki çocuk senin bu denli iyi kalpli bir kız olduğunu anlayıp seni hayatından hiç çıkarmak istememiş kendinle gurur duymalısın:70::71:

Hehe teşekkür ederim birtanemmm... Yok gerçekten, tamam evet kıza duyduğu sevgiyi kıskanmış olabilirim. Ama bu kızı sevmeme engel olmadı. Kıza kötü bir şey olmasını istemem. Kıza da bir şey demiyeceğim. Bir ara sessizce çıkıp giderim hayatından. :)

Hehe teşekkür ederim birtanemmm... Yok gerçekten, tamam evet kıza duyduğu sevgiyi kıskanmış olabilirim. Ama bu kızı sevmeme engel olmadı. Kıza kötü bir şey olmasını istemem. Kıza da bir şey demiyeceğim. Bir ara sessizce çıkıp giderim hayatından. :)

en mantıklısı bu olur bebeğim:34:

Napim :/ Başka seçeneğim yok. Onların geçmişte yaşanmış hayatlarına karışamam. Saygısızlık olur. X kişi de beni salak yerine koyduysa Allahından bulsun.

Kendinizi üzmeyin boşuna. Ben yakında kapatıcam o profilimi...

Back