Çok sevndim beni anlamanaEvet bende düşünmüştüm ben mi güzelim, o mu diye. Ama kızda çok güzel bir kız. Ama ben de güzelim diye düşünüyorum. Tabi o kız benden oldukça uzun. Kendisi 1.80 üstü. Ben 1.68 Ve tabi benden ince. Bacakları incecik. Benimkiler kalın maşallah.
GEride kalan için sevdimi sevmedimi düşünme artık.Sen seveceğin ve geleceğine bak yeter
eski erkek arkadaşınınki sadece takıntı. hani insan bişeyleri elde edemeyince ona daha çok bağlanır ya onunki de böyle bi durum. ulaşılamayan her zaman vazgeçilmez olur. bırak o onu sevmeye devam etsin. senin kıymetini de anlar bi gün.. umarım..
benimki de kizla 2 sene cikmis ailesiyle falan tanistirmis sonra kiz bunu baska biri icin terk etmis evlenmis falan. yediremiyo sanirim kendine, erkeklik gururuna. neyse bugun ayrildik zaten.
Kızlaar, ben size bir şey daha sorucam, kızla konuşuyorum. Yazık çok iyi bir kız. Namaz bile kılıyor. Ona demeli miyim gerçekleri? Beni anlar mı? Senin ilişkin devam ederken bana geldi, benimle buluşmak istedi filan. Demeli miyim? Bilmeli mi? Yoksa Allaha mı bırakayım tamamen? Yani bana da yaptıklarını söyleyerek, benimki ona bir gün geri dönse bile kabul etmemesini söylemeli miyim?
içten içe kızdan da hırsını çıkarcaksın sanırım
boşver hiç konuşma bence. kız ters bi cevap verirse iyice sinir olcaksın falan.
senin sinirlerinden, sağlığından daha önemli ne olabilir ki?? bu konuları deşmeye devam edersen inan çok üzülürsün. değmez...
İyi etmemişsin...
O ismin gerçek sahibi ile ilgili problem yaşayacaksın...
Kendi ilişkinden olursun bence yapma böyle şeyler.Diyelimki anladın hala onu sevdiğini -varsayım o zmaan ne olacak?Böyle test etmeyin ilişkinizi,oluruna bırakın bazı şeyleri.Ayrıca sizi seviyorki yanınızda,yapmayın lütfen böyle şeyler
bende olmayıp onda ne var diyorsun birde güzelmi diye merak ediyosun ya nedir çeken sevgilini diye
aşık olmak için pek çok şey gerekir yaşananlar çok özeldir yani çok sevmiş olabilir diğer kız arkadaşını ama artık unutmuştur bence sende unutmalısın hem seni şüphelendiren bişi mi var yani sevgilinin hala onu sevdiğini düünücek ne var yani sana soğuk mu davranıyor:26:
Merak etmişsin sadece , o kadar da berbat birşey yapmamışsın canım.
Bak fotosuna paylaşımlarına sonra sonsuza kadar çıkar hayatından gitsin.
Eski sevgilin seni komplekse boğmuş davranışlarıyla nedeni bu bence yoksa takıntılı biri değilsin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?