İçimdeki bu iğrenç duygu sonucu bir şey yaptım... Endişeliyim. Yardım...

:))) Yok yok, o teyzesinin kızı idi. Orta da benim bilmediğim çok şey var. Ben de , maalesef anlama diye bir şey var. Ortada anlayamadığım şeyler dönüyosa, muhakkak kurcalar ve aklımdaki soruları çözmeye çalışırım. Bu da öyle bir şey. Yani o kızı gerçekten sevdi mi, yoksa hırs mı yaptı neydi yani amacı diye çok sorguluyorum... Aslında onun gibi biri kimseyi sevemez diye çok geçiştirmiştim. Kız iyi bir kız. Kıza bir çok şeyi anlatıp ona tekrar kanmamasını sağlasam mı diye çok düşündüm. Ama bir sonuca varamadım. En iyisini ALLAH bilir diyip susuyorum.. şimdi :) Benimki, beni sevdi mi sevmedimi hiç bilmiyorum. Hep gitti geldi, bırakamadı hiç. Çift kişilikli maalesef :/

GEride kalan için sevdimi sevmedimi düşünme artık.Sen seveceğin ve geleceğine bak yeter

eski erkek arkadaşınınki sadece takıntı. hani insan bişeyleri elde edemeyince ona daha çok bağlanır ya onunki de böyle bi durum. ulaşılamayan her zaman vazgeçilmez olur. bırak o onu sevmeye devam etsin. senin kıymetini de anlar bi gün.. umarım..

benimki de kizla 2 sene cikmis ailesiyle falan tanistirmis sonra kiz bunu baska biri icin terk etmis evlenmis falan. yediremiyo sanirim kendine, erkeklik gururuna. neyse bugun ayrildik zaten.

Umarım anlar. Eğer hırs sonucu, yıllarca ailesininin, o kızın ailesinin tarafından ezilmesiyle hırslanıp, o kızı sevdiğini sanması. Çünkü o biraz aklı tuhaf çalışan bir çocuktur, eziklik duygusu çok fazla. O kızla evlenip, o kızın ailesine, bakın yıllarca ailemi ezdiniz ama ben kızınızı aldım diyecekmiş güya benimkinin arkadaşının dediğine göre. Ama çocuk belkide sevmiştir tarzı konuştu sonra kıvırdı, ortaya o lafı attı sonra geri çekti. Dedikodu gibi olmasın diye herhalde. İşte ondan o kızı, benimki tam anlamıyla elde edemeyince istediği amaca ulaşamayınca takıntı haline getirdi. Dediğin gibi inşallah anlar bir gün...

benimki de kizla 2 sene cikmis ailesiyle falan tanistirmis sonra kiz bunu baska biri icin terk etmis evlenmis falan. yediremiyo sanirim kendine, erkeklik gururuna. neyse bugun ayrildik zaten.

İşte , hayatta sana kazık atanı asla unutamazsın herhalde :/ Ben unuturum mesela, unutucam da inşallah zamanla. Ama bazı bunun gibi psikopatlar unutamıyor...

Kızlaar, ben size bir şey daha sorucam, kızla konuşuyorum. Yazık çok iyi bir kız. Namaz bile kılıyor. Ona demeli miyim gerçekleri? Beni anlar mı? Senin ilişkin devam ederken bana geldi, benimle buluşmak istedi filan. Demeli miyim? Bilmeli mi? Yoksa Allaha mı bırakayım tamamen? Yani bana da yaptıklarını söyleyerek, benimki ona bir gün geri dönse bile kabul etmemesini söylemeli miyim?

Son düzenleme:
bende olmayıp onda ne var diyorsun birde güzelmi diye merak ediyosun ya nedir çeken sevgilini diye
aşık olmak için pek çok şey gerekir yaşananlar çok özeldir yani çok sevmiş olabilir diğer kız arkadaşını ama artık unutmuştur bence sende unutmalısın hem seni şüphelendiren bişi mi var yani sevgilinin hala onu sevdiğini düünücek ne var yani sana soğuk mu davranıyor:26:

içten içe kızdan da hırsını çıkarcaksın sanırım
boşver hiç konuşma bence. kız ters bi cevap verirse iyice sinir olcaksın falan.
senin sinirlerinden, sağlığından daha önemli ne olabilir ki?? bu konuları deşmeye devam edersen inan çok üzülürsün. değmez...

İyi etmemişsin...
O ismin gerçek sahibi ile ilgili problem yaşayacaksın...

Kendi ilişkinden olursun bence yapma böyle şeyler.Diyelimki anladın hala onu sevdiğini -varsayım o zmaan ne olacak?Böyle test etmeyin ilişkinizi,oluruna bırakın bazı şeyleri.Ayrıca sizi seviyorki yanınızda,yapmayın lütfen böyle şeyler

Yok , gerçekten kızdan bir hırs çıkarma durumu yok. Saadece, kızla konuşmaya devam edersem onu sevebilirim. Çünkü iyi bir kız gibi. Ve onu seversem vicdan yapıp her şeyi söylermişim gibi geldi. Ama dediğin gibi, ya ters bir cevap verirse. Sanırım en mantıklısı hiç karışşmamak. Deşmeyi bırakmam gerek.... Arkamda bırakıp mutlu olmam gerek.

Merak etmişsin sadece , o kadar da berbat birşey yapmamışsın canım.
Bak fotosuna paylaşımlarına sonra sonsuza kadar çıkar hayatından gitsin.
Eski sevgilin seni komplekse boğmuş davranışlarıyla nedeni bu bence yoksa takıntılı biri değilsin sen.

Biz ayrıldık. Kendi ilişkimden olma durumu yok ama. Sanırım o eskide bıraktığım şahsı hala seviyorum. Kıyamıyorum çünkü. Kıza kalkıp senle birlikteyken seni aldattı diye söylesem, kız teyzesinin kızı ailevi sorunları olur iş açarım başına diye istemiyorum bişey söylemek. Ben de hep onu düşündüm, yani aileler karşı çıkıyor diye kızdan ayrılmayabilirdi isteseydi, ama ayrıldı. Ve kıza dönmedi hiç. Kız buna dönmeye çalıştı bu kabul etmedi. Hani o kadar zor değildi birlikte olmaları. Gayette kızı seçip benden gidebilirdi. Ama beni sevdiğine hiç inanmıyorum.

Biz ayrıldık zaten. Aslında bana hala onu seviyorum demedi hiçbir zaman. Anlattı yaşadıklarını, sevdim mi sevmedim mi? dedi. Şimdi hiçbir şey hissetmiyorum dedi. Hatta, o kızla çıkarken eski unutamadığı varmış. Onu da sordu. Hangisini sevdim diye. Yani çok karışık olaylar. Sonra 1 hafta sonra filan,ben geçmişte takılı kalmışım sanırım unutamadım dedi ayrıldık. 1 ay sonra bana geri geldi. Ben işe girdim, her şey yoluna girdi. Seni istiyorum, seni seviyorum. seninle olmak istiyorum diye. Ondan sonra da bir daha asla bişi demedi o konuyla ilgili. Hatta hala sevdiğini ima ettiğimde, nerden çıkarıyorsun ya benim birini sevdiğimi, yok öyle bir şey dedi, Eee ne çabuk bitti dediğimde, daha yeni bitmedi ki, zamanla bitti dedi.

Gizli,kapalı işlerden hiç hoşlanmıyorum canım.
O yüzden kendimi berbat hissettim.
Dediğin çok doğru, onun dengesiz davranışları ruh halimi altüst etti...

bebeğim seni çok iyi anlıyorum bende öyleyimdir merak ederim:97: bu kesinlikle senin dediğin gibi iğrenç bir dyg falan değil sadece onun senden farkı ne on incelemek ve takip etmek istiyorsn ona zarar vermek için bir plan yapmıyorsun ki üzülme bence için rahat olsn

Eski ilişkisinde de üç kişilermiş dediğine göre. Eski sevgili o kız ve kendisi demişsin. Demek ki adam üç kişilik ilişki yaşamaya alışkın. Herkes sevgilisinin eski sevgilisini merak edebilir, bu çok doğal. Yalnız sen hâla o kıza gidebileceğini düşünüyorsun bence. Bu takıntın o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…