• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık içimde kıpır kıpır bir erkek....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
270
6
116
40
Antalya
Merhaba herkese;

Burda belli cinsiyet testleri , hisler, rüyalardan konuşuyoruzya...sanırım bazen çok da doğru yapmıyoruz.
Ben hamileliğimin başından beri kız hissediyordum. Hatta kızım diye konuşuyordum. Eşim hariç çevremdeki herkes de kızın olcak diyordu. Sonra öğrendik ki bebişimiz erkekmiş...İşin garibi burda başlıyo..Herkes kendini öyle şartlamış ki erkek oluşuna nerdeyse kimseyi sevindiremedim. Özellikle de kayınvalidemi...Öğrendiğimiz gün akrabalarına telefonda müjdeyi verirken hep isteksiz, solgun malesefli konuştu insanlarla.. Komşusunun kız torununu övdü durdu...Öyle çok üzüldüm ki..sonrasında 3 kez daha kontrole gittik ve ben her seferinde doktor yanlış görmüşüm kızmış diyecek diye bekledim. En son geçen hafta gittik 28 + 1 iken ve ultrason fotoğrafını bile verdi..yani erkek...ama Allahımın gücüne gitmesin ben hala bi garibim..Tabiki çok seviyorum şimdiden heyecandan ölüyorum..ama arada bu konuya girip cinsiyet belirlemeleri okumadan da geçemiyorum. Herkes erkek bebeği olsun diye kaynanasından tepkiler alırken ben birtürlü mutlu edemedim...Sürekli yüzün de erkenden lekelendi..kilo da almışsın(29. haftada 3 kilo aldım! )...kız olsa şunları alırdık tepkilerinden ve hamilelik duygusallığıyla bunları maksimumda hissetmekten sıkıldım..
Ne yapmalıyım, Nasıl olmalı diye bi sorum yok..sadece paylaşmak ve kimseye söyleyemediğimi içimden atmak istedim..okuduğunuz için bile teşekkür ederim...

yine aynı cinsiyet sendromu
rabbm tamamına erdirsin,hayırlı ve inşallah uzun ömürlü bir evlatki rabbm size onu gönderdi
hiç aklım almaz bu cehaleti!!!!!!!!
sanki senin elindemi cinsiyeti belirlemek!
komşunun torunun elindemiymiş kız doğurmak omu belirlemiş
yah yarabbm akıl fikir ver bu zihn engelli insanlar
kaçıncı yüzyıldayız hala insanlarda değişen birşey yok!!!!
hamile hamile cannı sıkma senn için hayırlısı buymuş,,
oğluşuna daha güzel cicilerde alırsın,güzel isim verirsn

Canım benim teşekkür ederim...Tabiki söylediklerini biliyorum,katılıyorum. Ama insan ekstra bi desteğe ihtiyaç duyuyo bu dönemde anlaşılan..Ben oğluşumu tabi ki çok seviyorum. Sürekli içimde hareket etmesi mucize bence..Bunun için bile canımı veririm...Allah herkese en hayırlı olanı nasip etsin. Cinsiyetle ilgili keşke diyen cahillerin de dillerini eşek arısı soksun bidaha diyemesin:))

hayırlı evlat olsun kız erkek ne önemi var...belki ikinci meleğin bir prenses olur aslan gibi de bir abisi olmuş olur...:38:

Merhaba.Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.İlk çocuğunuz mu acaba?Bence kayınvalidenizin amacı üzüm yemek değil bağcı dövmek....Torunu kız olsaydı bu seferde bilmem kimin oğlunu övecekti.Torununu cinsiyetine göre ayıran birinden başka bir tavır beklenemez.Cahil cühelaya uyup kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın.Bırakın bebeğiniz anneliğin sonsuz şevkatini hissetsin...

Bebeğin hayırlı olsun canım.seni çok iyi anlıyorum benimde 2.5 yaşında bir oğlum var.erkek olacağını öğrendiğimde bende senin hissettiğin şeyleri hissettim .eşim 3 erkek kardeş kayınvalidemle kayın pederimde kız çocukları olsun çok istemişler ve kız çocuk özlemi vardı hep onlarda da büyük eltimin 1 oğlu vardı ve eltim de benim gibi hamileydi ilk önce onun bebeğinin cinsiyetinin erkek olucağını öğrendik kayınvalidem baya üzüldü keşke kız olsaydı diye sonra bana umut bağladı ama benim kininde erkek olucağı belli oldu belli etmemeye çalışsada baya bi hayalkırıklığı yaşadı tabi bende etkilendim bundan bir dönem baya etkisinde kaldım ama eşim çok kızdı bana sen sakın takma önemli olan sağlıklı olması cinsiyeti önemli değil diye bir şekilde atlattım o ruh halini bu arada benden 3 ay sonra ortanca eltim hamile kaldı onun bir kızı oldu ama ne yazık ki kayın validem senede bi sefer kendi giderse görebiliyo çocuğu çünki araları iyi değil onlar gelmiyolar.sonunda bir kız torunları oldu ama göremiyolar önemli olan hayırlı evlatların olması cinsiyeti değil beni o kadar üzüp bunaltmışlardı ama benim oğlumu herzaman görebiliyolar kız torunlarını senede bir ... hamile anneleri üzmemek gerekir hele okadar hassas bi dönemdeyken ilahi adalete inanmak lazım...

Çok teşekkürler kızlar...Haklısınız tabiki. Hayırlı olsun yeter bizim için de..ben de günlerce ağladım..sonunda dayanamadım söyledim eşime..kızdı ve en son gittiğimizde annesine biraz tepki gösterdi. En azından sürekli yüzümdeki lekelerden bahsetmemesini çok üzüldüğümü filan söyledi.. Allah a şükür az kaldı ..ekim başında gelcek oğluşumuz..Umarım o tatlılığıyla onları utandırır...Herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..Çok teşekkürler sizlere de

Merhaba.Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.İlk çocuğunuz mu acaba?Bence kayınvalidenizin amacı üzüm yemek değil bağcı dövmek....Torunu kız olsaydı bu seferde bilmem kimin oğlunu övecekti.Torununu cinsiyetine göre ayıran birinden başka bir tavır beklenemez.Cahil cühelaya uyup kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın.Bırakın bebeğiniz anneliğin sonsuz şevkatini hissetsin...

Ay oğluşlarımız 1 hafta arayla gelicek süpriz yapmazlarsa...Hayırlısıyla sağ salim kavuşmayı diliyorum hepimiz için...

Allah sağlıkla kavuştursun yavruna. Boşver onları ne derlerse ne düşünürlerse düşünsünler....

bence hiç önemseme bile,ne yapsan yaranamazsın.sonuçta sen gelinsin o kayınvalide.benimkide öyle..arasıra sinir oluyorum ama kocamın hatrı var.ne yapabilirimki..

Merhaba herkese;

Burda belli cinsiyet testleri , hisler, rüyalardan konuşuyoruzya...sanırım bazen çok da doğru yapmıyoruz.
Ben hamileliğimin başından beri kız hissediyordum. Hatta kızım diye konuşuyordum. Eşim hariç çevremdeki herkes de kızın olcak diyordu. Sonra öğrendik ki bebişimiz erkekmiş...İşin garibi burda başlıyo..Herkes kendini öyle şartlamış ki erkek oluşuna nerdeyse kimseyi sevindiremedim. Özellikle de kayınvalidemi...Öğrendiğimiz gün akrabalarına telefonda müjdeyi verirken hep isteksiz, solgun malesefli konuştu insanlarla.. Komşusunun kız torununu övdü durdu...Öyle çok üzüldüm ki..sonrasında 3 kez daha kontrole gittik ve ben her seferinde doktor yanlış görmüşüm kızmış diyecek diye bekledim. En son geçen hafta gittik 28 + 1 iken ve ultrason fotoğrafını bile verdi..yani erkek...ama Allahımın gücüne gitmesin ben hala bi garibim..Tabiki çok seviyorum şimdiden heyecandan ölüyorum..ama arada bu konuya girip cinsiyet belirlemeleri okumadan da geçemiyorum. Herkes erkek bebeği olsun diye kaynanasından tepkiler alırken ben birtürlü mutlu edemedim...Sürekli yüzün de erkenden lekelendi..kilo da almışsın(29. haftada 3 kilo aldım! )...kız olsa şunları alırdık tepkilerinden ve hamilelik duygusallığıyla bunları maksimumda hissetmekten sıkıldım..
Ne yapmalıyım, Nasıl olmalı diye bi sorum yok..sadece paylaşmak ve kimseye söyleyemediğimi içimden atmak istedim..okuduğunuz için bile teşekkür ederim...

bence hiç önemseme bile,ne yapsan yaranamazsın.sonuçta sen gelinsin o kayınvalide.benimkide öyle..arasıra sinir oluyorum ama kocamın hatrı var.ne yapabilirimki..
neticede bebeğin cinsiyetini baba belirliyo. ben olsam derdim ne varki bunda__? senin oğlun ne verdiyse ben onu çıkarcam die tey allahım
inşallah sağlıklı sıhatlı alırsın kucağına .Allah kızın da erkeğinde hayırlısını versin.

çok enteresan yahu ....
herkez erkek ister senin kayınvaliden kız....
valla bnm kaynanam 3 çocuk olucksa ikisi erkek olsun hatta bütün trunları erkek olsun istiyo:))))
tabi bende hala tık yok:))))

Back