İçimde bişeyler koptu galiba konu eşim

EsraLgnEsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
159
Puanlar
33
İyi geceler arkadaşlar
Nerden başlasam bilemiyorum. Konu biraz uzun kusura bakmayın.

3 yıldır evliyim ama artık içimde bişeyler bitti sanırım. Çok severek ve isteyerek evlendim. 3 yılda bütün sevgimi ilgimi iyi niyetimi herşeyimi bitirdi. Evlilik denince artık aklıma mutsuzluk sorun sıkıntı ve gereksiz sorumluluk geliyor. Çok mutlu olan vardır illaki ama benim için karşılığı bu artık evliliğin. Çocuğum yok çok istemiştim ama şimdi iyiki olmamış diyorum.

Kendinden başka hiç bişeyi beğenmeyen bu adama bir türlü kendimi beğendiremedim. Ne yaptığım iş ne ev düzenim ne güzelliğim ne yemeğim.. Herşeyi ben düşünmekten ben idare etmekten o kadar yoruldum ki. Yardımı dokunmaz ruhuma dokunmaz sürekli eleştiren giydiğim kıyafete bile laf eden beğenmeyen bir adam. Ailesi de kendide kibirli insanlar. Daha bir kimseden sevgiyle bahsettiklerini duymadım. Hep beklenti içinde olan hep ver diyen insanlar. Ben kendi aileme böyle saygı duyulduğunu görmedim. Babam mide kanseri oldu. Ufak bir ameliyat masrafını karşıladık kırk dereden su getirdi. Bu arada çalışıyorum sağlıkçıyım. Ameliyatına gidip ilgilenmemi bile problem yaptı. Hastane işlerini tabiki ben yapacaktım. Anlamadı. Kendi aileme gidip gelmeme görüşmeme karşı zaten uzaktayız gittiğimiz zamanda kendi ailesinde kalırız bizede öyle bir uğrarız. Memlekete gider kavga etmeden gelmeyiz. Ailemi gittiğimde göremem gelmelerini istemez telefonla konuştuğumda bile laf eder. Hasta babamın başında bekledim diye babamın arayıp teşekkür etmesini bekledi. Geçmiş olsun diye 1 hafta sonra aradı. İdare et et nereye kadar. Bu evlilikten bir şey olmaz tek başıma itekleye itekleye gidiyor. Belki kızacaksınız ama bazen cebimde 1 lirasız geziyorum. Maaş aldığım gün eft yaparım beyimiz oradan harçlık verir çocuk gibi. Genel problemler bu şekilde. Kendimi evde bir eşya gibi kullanılan bir varlık gibi hissediyorum.

Son olayda patlak verdim artık. 14 şubat doğum günüm ve her doğum günümde olduğu gibi tabiki bir sürprizi yoktu. İhtiyacım olan telefon almış bana 2 hafta önce verdi hediyen diye. Çalışırken de iş yeri arkadaşlarımın aklıyla bir pasta getirdi. Ve ben her 14 şubatta olduğu gibi ağlaya ağlaya kendi doğum günü masamı hazırladım. Hiç mi ince düşünce olmaz bir insanda onu da geçtim bu kadar problem varken sorumluluğunda olan ve 1.5 yıldır ertelediği yapması gereken bişey vardı. Bende o gün yapar diye bekledim tabiki yapmadı. İçimde ona ait hiç bişey kalmadı artık hissedemiyorum. Yüzüne gülmek gelmiyor içimden yatağına girmek ne bileyim bu evlilik toparlanır mı bilemiyorum. Bu evlilik bitmeli mi şiddet yok aldatma yok ama bunlar da sebep mi sizce

Son düzenleme:
Paragraf kullanarak yazsanız daha anlaşılır olabilir zira gözlerim görmez oldu okumaya çalışırken

Bir evliliğin bitmesi için illa şiddet olması gerekmiyor. Hisleriniz bitmiş,yatağına girmek istemiyorum diyorsunuz.. Bu adama bu saatten sonra sihirli değnek değmeyeceğine göre ?
Karar sizin.

Bir yuvanın kolay kolay yıkılması taraftarı değilim ama bu ilişkide hep veren taraf sizsiniz ve ayaklarınız üzerinde durdugunuz halde nasıl kendinizi bu kadar ezdirdiniz anlayamadım açıkçası..

Babanız için Allah şifa versin, adamcağıza refakatcilik yaparsınız hatta yeri gelir evinizde bakar maddi yardımda da bulunursunuz eşinize halt etmek düşer ! O ne hakla istemez ve teşekkür bekler gerçekten bu bile benim için büyük bir olay ..

Çalışan bir kadının maaşını kurusu kuruşuna eşine vermesi zaten ayrı bir saçma gelmiştir bana. Cebimde tek kuruş kalmayacaksa ben niye çalışıyorum ? İhtiyacım olan şeyi eşten isteyecek alması için bekleyeceksem akşama kadar iş yerinde yorulmanin milletin derdini çekmenin ne anlamı var otururum evde hiç olmazsa kafam rahat olur...

Ailenize gitmek kalmak için surat cekiyorsunuz , bunların hepsi eksi benim için.. bu şekilde evlilik zaten mutluluk getirmez. Evlilik bu değildir konu sahibi hep veren olamazsınız hayatı paylaşmak mutlu olmak adına evlilik yapıyoruz..

Hem de çok güzel boşanilir.
Onu besleyecegime oturur kendi maasimla kendimi besler, kendime değer veririm.
Sevgi göremediğin bir evlilikten beklentiyi fazla tutma.
Adamın özü ayı !
Az önce başka bir konuda yine yazmıştım size de nasip olsun.
Sen gelme ulan ayı de.
Olsun bitsin.

Doğum gününe , hediyeye takılı kalacaksanız eğer ooo bu evlilik hiç sürmez zaten. Neden maaaını eft yapıyorsun ki, kendi ayaklarının üzerinde dur !!

Bir terazi yapın,iyi yönleri mi,kotu yönleri mi ağır basıyor bir tartip ona göre karar verin.cocuk olunca,daha zor biri olacak .daha çok eleştirecek.daha odun olacak.Eger boşanınca,daha güzel bir hayat sizi bekliyorsa,durmayin.Esiniz bir gozdagini sizi kaybetme korkusunu yaşamalı.burnunu sürtun.

Düzenledim. Noktalama işaretlerinden sonra paragrafı nasılda unutmuşum pardon.

Doğum gününe , hediyeye takılı kalacaksanız eğer ooo bu evlilik hiç sürmez zaten. Neden maaaını eft yapıyorsun ki, kendi ayaklarının üzerinde dur !!
Hediye de takılı kalmadım. Düşüncesiziliği diyorum. Fikir yoksunluğu. Yapması gerekn bir sorumluluktan bahsediyorum. Sorun minnoş hediyeler değil yani

Canim kendini ezdirmezsen artik? Senin aileni görmeye gidiyoruz kaliyoruz benim ailemimi cok görüyorsun ben öksüz degilim benimde ailem var diyceksin gözüne soka soka! Kavga olacaksa olsun surat yapacaksa yapsin belli bi süreden sonra herifi takma aileni görmeye git haftada 2 kere falan ben bile yurtdisindayim almanyadayim ailemi görmeye haftada 2 kez gidiyorum en fazla 6 ay kaliyorum esim birsey demiyor ilk bastan cok diyodu sonra ailemi özlemimi farkedince bileti alip gönderiyor yani ben bile kendimi ezdirmedim ne kaynanama yumusak davrandim bastan beri hep acik sözlüydüm yalan da söylemem mantigimla veya gercekleri söylerim yani dedigim gibi kendini ezdirme kocana karsi birak surat yapacaksa yapsin, bende 3 senedir evliyim bizde daha yeni yeni oturtuyoruz evliligimizi iyi ki cocuk yok diyorum yoksa birbirimizi yemistik acik ve net ol

Ortak bütçemiz var borçlar var birlikte ödüyoruz. Zaten öyle olmalı ama bir kısmı kalsın her seferinde benden isteme diyemedi. Bende kırgınlığımı belli etmek için hiç istemedim oda hiç sormadı. Tavşan dağa küstü dağın haberi olmadı yani

At b...
Hızlı kostumu seyrek düşeninden

Ayy yok b.kun bir çeşidi olan eşime sarılasım geldi!
Durum o derece vahim anla :)

Harbi b.kun hepsi aynı b.k değil bacılar.
B.ktan daha b.ku var demek.

Neden kendinizi bu mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz ki?? Hergün hastanede binlerce insan görüyorum ve bende bir gün öleceğimi az çok kavrayabiliyorum ve aynı zamanda hayatın çok kısa olduğunu, göz açıp kapayıncaya kadar da bittiğini. Her anını güzel geçirmeye çalışın, mutlu geçirmeye. Hayatı size böyle zehir eden, sizi mutsuz eden, enerjinizi düşüren insanlarla boşa harcamayın. Mutlu olan, yüzü hep gülen bir insan olun. Sizi öyle yapacak bir insanla beraber olun

Bu sebepten evlilik biter. Neden bu kadar verdiniz en başından beri, neden kabullendiniz her dediğini her istediğini?
Saydığınız hiç bir sebepten bitmese bile aileniz konusundaki tutumundan biterdi benim için.

İlk olarak bu aydan itibaren maaşının bir kuruşunu gönderme pisliğe.
Maaş günü geldi mi çek 1500 tl.
Koy ortaya. Sen de bu kadar koyarsın evin geçimi bununla olur.
Kalanı herkes istediği gibi yer de.

Babama, anama giderken, hizmet ederken sana soracak değilim.
Ayrıca ananlara da gelmiyorum artık tek başına git güle güle de.
Haaa bundan sonra böyle işine gelmiyorsa adliyede alırız soluğu de.

Otursun nasıl bu noktaya getirdim karımı diye düşünsün zekasız.

Yatağına girmek istemediğin adama olan sevgin bitmiş demektir. Sevgi olmayan evlilik fesih edilmesi gereken bir sözleşmedir bana göre.

Ailemin ihtiyacı yokmuş fırsatçılarmış. Babamın tek kızı ben miyim niye tek ben gidiyormuşum falan filan. Ben kendimce tepki gösterdim maaşımı gönderiyorum son kuruşuna kadar ama umurunda değil bende var mı yok mu. Aptallık ettim. O kadar yoruldum ki bir güleryüz göstermek bile gelmiyor içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…