İçim yanıyo..

Iki gundur soguk diye mi bu kadar kederlenmen yahu o da bi insan robot mu vardir bi ic huzursuzlugu her gun neseli mi olmak zorunda

O kadar erkeğin içinde sizden soğursa hemde siz bu kadar aşıkken zaten sıkıntı var demektir.
Sizde sanki onsuz hayat yokmuş gibi yazmışsınız. bu kadar kapılıp herşeyi takarsınır sonunuz iyi olmaz

bikaç gündür soğukmuş ben dikkat etmemişim dur daha bakalım yaa askerlik kolay mı onun da vardır bir derdi yazık

bir yüzükle çok sevdiğini kanıtlamış olması ne kadar normalse sizin de askerde olan birinin 2 günlük davranışlarından kahrolmanız o kadar normal..

şu erkekleri bu kadar şımartmayınya. 2 gün soğuk davrandı diye hıçkırarak ağlamak nedir.
en fazla gelmeden ya da geldiğinde ayrılırsınız.

ayrıca askerde adam. kimbilir ne sıkıntılar yaşıyor. çok normal. ama bence siz ve aşırı duygularınız normal değil.

neden bu kadar panikliyorsun ki? sogusa nolcak hem,ozaman varir gider yoluna..
boyle elin adamlarina vazgecilmez sifati veriyorsunuz,sonra da onlar sizin cok guzel sinaviniz oluyor..
ya biraz cool olun ya..ben dusunuyorum erkek olsam arkamdan agit yakan delirip divane olan kadinin yuzune bakmam sanirim.
kendini iyi hissedince konusalim diyiverin nolcak yani..askerlik kolay is mi,vardir kafasina takilan biseyler

6 yıllık sevgilisinden ayrılıp parmağınıza yüzüğü takıp gitmesi tuhaf.
Hah yüzüğü de taktım bekler bu kız beni diye düşünmüştür, ben aman aman bir sevgi olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın ama.
Bir zamanlar reddedip sonra bir bakayım hala bekliyor mu diye bakmış.
Sizde iki gün soğuk davrandı diye ağlıyorsunuz.

Aaa hemen hemen ayni evet! Oh suan azda olsa icime su serpildi..

Yok durum boyle degil aslinda sizde boyle dusunuyosunuz normal cunku tam iliskimizi bilemez kimse ama benim sorum aslinda su tam olarak. Sizlerin sevgilisi nisanlisi askere gidipte boyle zamanlar yasadiginiz oldu mu? Diye merak ediyordum.

6senelik ilişkisini bitirip, nekadar zaman sonra siz başladınız

Uzun bir ilişkisini bitirip yeniden senle başlamasını geçtim yüzük takmasını da. Bende asker yolu bekledim uzun dönem ki 4 yıl hiç ayrılmamıştık askere gitti hayatım mahvoldu çok zor asker beklemek. Ona o a kadar sabır gösterdimki yemek kötü çıkar bana kızardı çarşıya çıkamaz benle kavga ederdi. Yaptıklarının farkında değildi psikoloji çok bozulmuştu. Çok şükür bitti 3 sene olacak nerdeyse geleli. Daha yeni gitmiş alışacak zamanla sende sabretmeyi öğreniceksin

Ankarada asker ama cok sıkı bir yerde 2 haftada bir carsi izni. En ufak biseyde ceza veriyomus. Sıkıymıs orası. Diyorum bana belli etmiyo heralde ama sıkıntısı var zaten daralıyo cok. İste seven insan olunca bende dogal olarak kafamda kuruyorum. Paranoyaklastim. Ama ona soyleyince askerlik stresiylemi ugrasiyim senin yarartigin sıkıntlılarla mı anlayamiyorum napmaya calisiyosun sabir tasi degilim.
Vs diye soyluyo. Adam gibi iliskim oldu ilk defa kendimi bi kiza verdim. 6 senelik olan o kizi ariyim bak sorayim yaninda ayda kac defa geliyodum diyim bulusmaya.
Cevabi soyliyimmi ayda 1 2 ama seninle her gun gorusuyoruz bile demisti. Ailesiyle tanistirdi hep iyi olun diyo. Ya bi yandan da boyle anlatabiliyormuyum.

6senelik ilişkisini bitirip, nekadar zaman sonra siz başladınız
4-5 ay sonra ama ilk zamanlar diyodu zaten hoslantiyla seninle basladim diye. Sonra biz basladiktan 3 ay sonra bana asik oldugunu ne sarki dinlerse dinlesin bana yordugunu beni deli gibi kiskandigini ve hep beni dusundugunu itiraf etti artik o bile inanamadi nesin sen ya nasil biseysin derdi hep.
Simdi hala beni seviyo olmasi suphelimi sizce?

bu kadar sene hayatında biri olmasına rağmen beklemişsiniz.. şimdi hala sizi seviyor mu? bunuda beklersiniz siz..

kaptırmasanız kendinizi iyi edersiniz.. zira üzülen taraf siz olursunuz

Aslinda yay ve kova muthis anlasir :)
Ama kovanin sagi solu olmaz tabi de
yay da pek madum degil

Ben yay esimde koca burcu gayet iyi anlasiriz ki ikimizinde ozgurlugune düşkün olduğu yazar hep yorumlarda. Pehh sacma gelir bana. Gayet evcil evine bana duskun altdan alan anlayisli biridir. Burclara takmayin yani
Bende askerdeyken bekledim. Psikolojisine ve ortamina göre darlanirlar canim soğumak değil bu. Misal biz telefon kullanamdik. Ankesoru kullandık. Kalabalikken duz konusurdu. Bende soğuk konusuyor diye kizardim. Alinirdim. Halbuki bir suru sap var etrafta. Erkeklerde ole bole değil baya baya bayilirlar dinlemeye. Hani herseye takma. Askerlik cidden cok zor.

Cnm adi ustunde askerde yani lay lay lom degil suan hayat onun icin
Askerlik stresi vardir uzerinde bi de herkesten uzakta yani biraz idare et duzelir gerci yaptigi biseyde yokmusta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…