onu nereden çıkardın içinin yanma nedeni bu mu yani enteresanMerhaba ablalarim, arkadaslarim , kardeslerim. Derdim var kimine gore kucuk ama bana gore en buyuk sorun.
Deneyimli ablalarim, kardeslerim varsa bi yaziversin
Once bi hikayemi anlatayim. İlk askim, ilk heyecanim.. İlk gordugumde 2011 senesinde asik oldum. Ve bana aramizda aska dair bisey olmayacagini soylemisti.
Yolundan cekilmistim sessizce.. Hayatinda biri vardi. Aliskanlik oldugunu soylesede cogunlukl. Ve ben hic unutmadim. Onu gectimiz Mart ayinda buldum!!
Ve 6 senelik iliskisini gectigimiz kasim ayinda oda bitirmis. Konusmaya basladik. Vakit gecirmeye derken bir gun aglayarak bana asik oldugunu soyledi. Ve birden askere gitme karari almisti. Marttan bu yana birlikteyiz. Kova burcu erkegi bende yay burcu kadiniyim.
Onun yasi 25-26 benim 21-22 gitmeden once bana tasli altin bir yuzuk takti.
Niyetini soyledi. Ve cok sevdigini kanitladi. Simdi 2 aylik asker ama son bi kac gundur bi degisik. Sogudumu diye korkuyorum. Askere giden soguyor mu?
Dualar ediyorum gece hickira hickira.. Elim kolum bagli. Aslinda soguduyla alakali biseyde gormuyorum. Ama hersey belkide benim kuruntum. Nolur biseyler diyin, askerdeki erkek sevdigi kizdan sogurmu
Sizin hic sevgiliniz askerdeyken boyle duygular hissedipte geldiginde yanildiginiz yada ne biliyim anlatamadim tam derdimi
Hakkinizi helal edin ama cok ihtiyacim var cevaplariniza simdiden tesekkur ederim..
Ama kova erkegi bi tuhaf oluyor ya aykiriliktan ziyade sanki dengesizler birazKova burcu dedin diye ekledim. Aykiri bir burc , askerdeyken seninle ilgilenmemesi seni sevmedigi anlamina gelmez .
Ama kova erkegi bi tuhaf oluyor ya aykiriliktan ziyade sanki dengesizler biraz
Bastan gostermiyolarki sonra bakiyosun bu adam o adammiydi falan oluyosun hani alip basini habersizce gitmeleri falan oluyo ustelik bir kiside degil 4-5 kisiden ayni seyi duydum kova deyince tirsiyom artik:))Muhalefet olmayi sevdikleri icin dengesiz gorunuyorlar ama onlari cekici kilan dengesizlikleri degil midir?
Bastan gostermiyolarki sonra bakiyosun bu adam o adammiydi falan oluyosun hani alip basini habersizce gitmeleri falan oluyo ustelik bir kiside degil 4-5 kisiden ayni seyi duydum kova deyince tirsiyom artik:))
En iyisi oglak diyorum bilmem omu seni cezbeden:)Gider onlar. Ben sahsen kovaya yanasmiyorum. Beni cezbeden burc baska.
En iyisi oglak diyorum bilmem omu seni cezbeden:)
O soğur mu, bu ilişki olmaz mı biz buradan bilemeyiz ama lütfen kimseye bu kadar bağımlı olmayın ya.
Kimse ama hiç kimse hayatınızın tek amacı olmasın.
Bence 6 yıl sonra geri geldiğinde de onu kabul etmemeliydiniz zaten. Niye birisinin 2. tercihi olasınız ki?
Bence askere gitcegi icin boyle birsey yapmis yani onudusunen arayan soran biri olsun istemis 6 senelik iliskisindeki kiz yine cikacaktir nerden biliyorum cunku benzerini yasadim
adam 6 senelik ilişkisini bitirip 4 ay sonra seni sevdiğini söylüyor.bence o yıllarını unutamamıştır daha .belki kız aramıştır bunu askerde falan olunca konuştuysa falan kafası karışmış olabilir
nerede asker ?Demeyin öyle ya ben nasil anlicam boyle bisey oldugunu. Aklinda o varsa ben zaten durmam ama ne yeminler etti yani en hassas oldugu konu annesi ve onun uzerine bile yeminler etti. Beni hemen sevmedi ki haziran ayinda oldu itiraf etti.. Ama cok emek verdim sevsin diye kendimi ona anlatmak icin cok fedakarliklar yaptim. Bi gun artik pes edicektim zaten bana nolur gitme dedi oyle boyle geldik. Normalde cok tabulari olan biridir ama kendi bile inanamiyo bende yikti. Belki askerlik psikolojisi anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?