• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim sızlıyor

What goes around

Kalpler Allah'ın elindedir..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-9
Puanlar
48
Merhabalar, hemen konuya geçiyorum.

23 aylık bebeğimi sütten kesiyorum. 2. Günümüz ve ben vicdanen o kadar etkileniyorum ki.. Anne meme diye ağlıyor sürekli. Bu beni aşırı etkiliyor. Memeyi vermemek, kararlı durmak için Çook zorluyorum kendimi.
Memeden kesme sebebim ise iştahsız olması ve sürekli emmek istemesi. Gece uykusu da çok kötü tahmin edersiniz ki..
Peki ne yapayım vaz mı geçeyim? Bir sonraki deneme daha da zorlayacak eminim.
Sizlerin tecrübeleriniz nasıldı? Bebekler için bu kadar zor mu oluyor?

Hayır vazgeçmeyin,sonraki denemeniz daha acılı olacaktır.Daha önce vazgeçmişti deyip daha da ısrarcı olacak.Zamanı gelmis zaten,tüm çocuklar ayrılırken aynı şeyleri yapıyor,tüm anneler aynı vicdan azabını çekiyor."peki" deyip memeden ayrılan bebek yok.Agliyor diye sonsuza kadar emziremeyiz değil mi.

Bence azimle devam edin. Bu hep böyle gidemez yavaş yavas alıştırarak kesin. Okula gidene kadar emecek değil ya. Meme istediği zaman farklı biseyler verin eline unutmasini sağlayın

vet
Bence azimle devam edin. Bu hep böyle gidemez yavaş yavas alıştırarak kesin. Okula gidene kadar emecek değil ya. Meme istediği zaman farklı biseyler verin eline unutmasini sağlayın
[/QUOTE
Evet öyle yapıyoruz.,sürekli oyun oynuyoruz dikkatini dağıtıyoruz. Ama çok düşkündür memeye epeyce zorluyor. İlk gün kabullenmiş ama bugün daha zorladı

23 aylık bebeğimi sütten kesiyorum. 2. Günümüz ve ben vicdanen o kadar etkileniyorum ki.. Anne meme diye ağlıyor sürekli. Bu beni aşırı etkiliyor. Memeyi vermemek, kararlı durmak için Çook zorluyorum kendimi.
Memeden kesme sebebim ise iştahsız olması ve sürekli emmek istemesi. Gece uykusu da çok kötü tahmin edersiniz ki..
Ben de keserken aktardan sabır taşı almıştım tamamen doğal kil gibi suda bekletip biraz ezdim sonra gögüse sürdüm. Ağzına alınca yüzünü ekşitti ve birdaha istemedi hemen bıraktı. Sabır taşı ağız yakan acıdan degil acımtrak bir tat zararlı değil yani böylece işiniz kolay olur

Evet vazgeçin lütfen, seçtiğiniz yol travmatik bir yol. Eger sonlandırmayi düşünüyorsanız bunu kademeli yapın. Ayrıca memeyi bırakınca iştahının açılacağınin garantisi yok. Kaldı ki annelerin yemiyor takıntisini anlamıyorum. Çocuğa saygı duymak gerekiyor sonuçta bedenini, açlığını anlıyordur. Abur cubur vermeyin tavsiyem.
Uyku konusuna gelince inanın oğlum 2 yaşını doldurdu on gün sonra falan gece kesintisiz uyumaya başladı. Ben de bunu diyenleri okumuştum 2 yaşında uykusu düzene girdi diye. Gerçekten öyle oldu. Yani memeden ayrılırsa belki daha uzun uyur ama uyamayabilir de

Ben de keserken aktardan sabır taşı almıştım tamamen doğal kil gibi suda bekletip biraz ezdim sonra gögüse sürdüm. Ağzına alınca yüzünü ekşitti ve birdaha istemedi hemen bıraktı. Sabır taşı ağız yakan acıdan degil acımtrak bir tat zararlı değil yani böylece işiniz kolay olur
Sabır taşı denilen maddenin (ülseratif kolit) ömürlük rahatsızlık olan ibh ye sebep olduğunu biliyor musunuz? Sinsi bir hastalık ve tanısı geç koyulmakta.

Hayır vazgeçmeyin,sonraki denemeniz daha acılı olacaktır.Daha önce vazgeçmişti deyip daha da ısrarcı olacak.Zamanı gelmis zaten,tüm çocuklar ayrılırken aynı şeyleri yapıyor,tüm anneler aynı vicdan azabını çekiyor."peki" deyip memeden ayrılan bebek yok.Agliyor diye sonsuza kadar emziremeyiz değil mi.
Kendi kendine bırakınca memeden ayrılan bebekler var. Böyle hikayelere sahip anneler var. Ayrıca ağlaya ağlaya ve pat diye kesmek çok yanlış

Back