içim şişti resmen kanser olcam artık düşünmekten

BU İŞ OKUYUP ÇALIŞMAKLA OLMUYOR KARDEŞİM
BENDE ÇALIŞIYORUM PARA KAZANIYORUM KİMSEYE DE MUHTAÇ DEĞİLİM BENİM ANNEMDE ÇOK ÇEKMİŞ NAPAYIM YANİ EVLENMEEN KONUŞMAK KOLAY SEN HELE BİR EVLENDE O ZAMAN GÖRELİM SENİ ...
BEKAR OLDUGUN İÇİN ANLAMAN ZATEN İMKANSIZIN DA İMKANSIZI BU YÜZDEN PEK DİKKATE ALMIYORUM

ARKADASIM SEN BİLDİGİNİ YAP İNSANLAR BURADA GERCEKTEN KONUSMAK İÇİN BOS BOS KONUSUR DEGMEZ YANİ HİÇ BİŞEY COCUGUNDAN ÖNEMLİ DEGİL DOGRU YOLDASIN DÜZENİNİ BOZMA SALLA GİTSİN..

EŞİM TEK ÇOCUK MALESEF ÜZERİNE ÇOK DÜŞÜYOR DÜŞSÜN BİR LAFIM YOK EVLADI TABİİ
AMA HAYATIMIZA MÜDAHALE ETMESİ HOŞUMA GİTMİYOR
İSTİYORKİ EVİNDE KALMASIN EVİNDEKİ TÜM İŞİ KOCASINA YÜKLESİN BENİM YANIMDA ÖLE YATSIN İYİDE BEN İŞTEN 6DA GELİYORUM HER GÜN 6 DA GELİP SABAH YEDİĞİ İÇTİĞİNİN BİLE BEN YIKIYORUM YATAGINI AKŞAM GELİNCE BEN TOPLUYORUM YANİ İÇİM ŞİŞTİ DEMEK LE BUNU KASTETTİM YORULDUM CİDDEN AMA OĞLU GELİNCE HEMEN HOOP AYAKLANIR AAA CANIN TATLIMI ÇEKTİ OĞLUM GELİN YAPMAMIŞ BEN HEMEN YAPARIM FELAN OFFF FENALIKLR BASIYOR ANLATIRKEN YATTIKLARI ODADAN GİTTİĞİNDE 2 POŞET ÇÖP ÇIKARDIM PEÇETELER BOŞ İLAÇ KUTULARI VS VS YANİ İNSANIN İÇİNDE OLACAK TEMİZLİK YOKSA YAŞLA ALAKASI YOK BUNUN BENİM ANNEM DE OLSA BU BUDUR YANİ

kesinlikle kabul etmeyin
15 gün neden bıraktınız ki bakıcıyı? neyse olan olmuş

eşiniz de küserse küssün kızarsa kızsın net olun
bi de forumda büyük harf yasak bağırma anlamına geliyor

Eğer Eşiniz surat asmasin diye bunu kabul ederseniz çok uzlursunz

Eşiniz anneniz sizinle kaldiginiz da asacagnz surati da umursayacagni hic sanmiyorum.

Erkekler suratla bagirip cagirmakla istediğini yaptirir sadece gerisini de tinlamaz.

Bir düzen oturmuş buna çomak sokmaya gerek yok. Herkesin evi yurdu ayri ve öyle olmali. İnsani çocuk dogurduguna dahi pişman etmesin su insanlar. Eşinizde ayni sşekilde.

Sinirlarinizi genislettiginiz sürece saldıran çok olur. Siz kesin ve net olduktan sonra uç bagirir bir ay surat asar sonra düzelir.

ama kendisi yeteneksizin ve beceriksizin teki pasaklı çocuğada düzgün bakamıyor zaten

resmen hakaretleri siralamissiniz pespese ve cogu kisi bu pasakli beceriksiz laflari kücümsemis..
ben size terbiyesiz diyince dokunuyor size..benim icin sizin uslubunuzda olan biri terbiyesizdir.
ne varmis bunda canim?
terbiyesize terbiyesiz denilir pasakliya pasakli bukadar basit ..
olaylari dogru düzgün anlatacaginiza sinirinizi atmak ve kayinvalidenizi cekistirmek icin yazmissiniz bence.
ve bu hakaretlerinizi gözardi eden insanlar kendi kayinvalidesini düsünerek size cevap vermisdir sinirle eminim...
ayrica kocanizla aranizi acan kv olamaz kimse olamaz buna izin veren beceriksizin oglu kocanizin sucudur bu

eminim siz çok terbiyelisiniz egonuzu tatmin ettiyseniz iyi akşamlar

Bende sinirlenince kayınvalidem için kıskanç , fesat gibi şeyler söylerim. Pasaklı olsa onuda derdim. Bunlara niye bu kadar takılmış bazıları anlamadım.
Sanki konu sahibi bunları yüzüne söylemiş. Sinirden patlayacak duruma geldiği okadar belliki duygu yoğunluğuyla yazmış.

sizin titizliginizde birine ders veriyor gibi olmak istemem ama bu mantikta sadece mutfaga gidecekseniz veya cocugunuza dokunacaksaniz degil, mutlaka her telefonu elleyiste ellerinizi yikiyor olmalisiniz. dokundugunuz yerlere ellerinizdeki mikroplar bulasir, ordan da yediginiz yemegin icine kadar girer. ben bu kadar titiz degilim, hatta sizin olcunuze gore pasakliyim ama sizin titizliginizde birisi her telefon elledikten, her tokalasmadan, her kapi kolu elledikten sonra ellerini yikamali. ama haftada bir banyo yaparsiniz yeter o ayri konu.

O pasaklı beceriksiz dediginiz kadının eğittiği erkekle evlisiniz ,farkında mısınız acaba ??
Kayınvalideniz cinayet işlese kocanızı bırakır mısınız ya da kaynınız esrar eroin işine girse pis işler çevirse kocanızı hemen terkedersiniz demek

Kayın validem hayatta olsaydı da, bebeğimi ona emanet edebilseydim keşke. Onların varlığı büyük nimet aslında, o kadar küçük şeylere takılıyoruz ki, sanki bizim hiç eksiğimiz gediğimiz yokmuş gibi!

Konuyla alakasız lakin canım kuzum (arkadaşım) geldi aklıma. 'Kanser olacam diyenlere kafam atıyor. O kadar kolay mı kanser olmak? Ben 30 senemi verdim lan kanser olmak için!' diye kocaman gülerdi. Melek oldu...

O pasaklı beceriksiz dediginiz kadının eğittiği erkekle evlisiniz ,farkında mısınız acaba ??
bu saçma yorumu sizin gibi kaç kişi yazmış ve kaç kişiyede saçmadıkları yazılmış siz bunun farkındamısınız acaba ne alaka kardeşim ya oğluda söylüyor anasına anne çok pissin diyor hemde hepimizin içinde bence akıllı yorumlar yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…