How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İçim Sıkılıyor Ne Olur Bir Akıl Verin :(

beklediğim evlilik teklifini aldım mutluydum duyguluydum evime geldim bir iki gün sonra aileme söyledim. olumlu tepki de aldım fakat içimi inanılmaz bir panik kapladı içim sıkıldı çöktüm o an oturup hüngür hüngür ağlamıştım. Kendime gelmem zaman aldı. Daha sonra bu enteresan duygu durumundan çıkılıyor ama sakın canınızı sıkmayın. Ben de bu bir tek bana özgü sanmıştım.:oops:

Merhabalar, bir psikolojik danışman olarak bunun sağlıklı bir durum olduğunu ve bu duygunun farkında olarak adımlar atılması gerektiğini söylemem gerek.
Hepimiz ilişkilerimizi kendimize özel yaşarken bir anda ailelerin bilmesiyle farklı bir boyuta geçiyoruz ve bu boyut ne kadar kendimizi hazırlarsak hazırlayalım, hazırlıksız yakalandığımız bir durum oluyor. Bu konu hep konuştuğumuz ama hiçbir zaman net olmayan bir konu olduğundan ve bunlara ek olarak aileden kopuşun ilk sinyali olduğundan kaygı seviyemiz yükselebiliyor.
Bu kaygı severek aşılır, başka çaresi yok.
Sevgilinizi sevdiğinizi ve beraber geçireceğiniz koca bir ömrün güzelliğini düşünerek bu kaygının üstesinden gelebilirsiniz. Benim düştüğüm hata durmadan ilişkimi ve sevgilimi olumsuz yönde değerlendirerek süreci zora sokmak oldu. Bu hataya düşmemek en mühimi.
Mutluluklar.

aadale_2323 şuanda bende tam olarak bu hisler içerisindeyim. 2 senedir sevdiğim biri vardı o da seviyor olsa da birbirimizden uzak duruyorduk fakat ben önyargılarımı kırmaya karar verdim (umarım doğru bir karardır) bir adım attım ve görüşmeye başlamamızla beraber bende bu duygulara kapıldım :/ Demek ki pek çok kişi bu iç sıkıntısı durumunu yaşıyormuş. :)

Back