- 14 Mayıs 2013
- 32
- 3
- 28
- Konu Sahibi aadale_2323
-
Evet ben de böyle hissettim. Hatta aileler tanıştığında da böyle oldum. Ama pişmanlık değil de o ilişki onca zaman ikimize özeldi, daha sonra o kadar insan dahil olunca bir garip olmuştum. Geçiyor sonra.
Geçer geçer merak etme :) ama çok pistir bilirimCevabın için teşekkür ederim.. umarım en kısa sürede bu duygu geçer
Merhaba 1 yıldır süren bir ilişkim var, biraz önce anneme ilişkim olduğunu ve evlenmek istediğini söyledim. Annem gayet güzel karşıladı (maşallah) ama niyeyse annemle konuştuktan sonra kalbim sıkışmaya, içim sıkılmaya başladı. Böyle değişik duygular içine girdim. Neden böyle oluyor anlamıyorum bir yandan midem bulanıyor, bir yandan da bu yazıyı yazıyorum. Ağlamaklı gibiyim.. Bilemediğim bir pişmanlığa benzer bir duygu var içimde... neden böyle hissediyorum, sizde böyle duygular yaşadınız mı ne olur bi akıl verin...
içinizin sıkılması çok doğal. hayatınız büyük bir değişime giriyor. ve artık bu değişimi sizden başka biri daha biliyor. yapmanız gereken sakin olmak. çok güzel bir süreç sizi bekliyor. zaman geçtikçe bu duygunuz hafifleyecektir. şimdiden mutluluklar. ayrıca merak etmeyin bu duygu normal hemen hemen herkes bu duyguyu hisseder.
Amin çok teşekkürler.. Benim aklımda hiç evlilik fikri yoktu, dediğin gibi bu yüzden böyle hissediyor olabilirim.. inşallah bu yüzdendir :) hep dua ediyorum her şey en kısa sürede yoluna girsin diye. Bu süreçte böyle geçecek demek ki. Senin içinde herşeyin hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallahMerhaba,
öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. .
Evlilik oncesi stres, kaygilar ve korkular sebep olabilir bu duygulara..Zira ben de benzer hisler icindeyim..Evlilik korkusu diyorum kendimce umarım uzun vadede bu zorlu süreçte bizim için olumsuz bir faktör olmaz..
yapacağımiz tek şey Once Allah a sonra kendimize ve sevdiklerimize güvenip herseyin güzel olacagina inanmak sanırım. .
İçini rahat tut annen iyi karsılams bak ne güzelakside olabilirdi o zaman daha cok sklrdn. Guzel yanlarnı dusun icini ferahlat :)
Ne demek rica ederm inşallah herşeyin en hayrlsı olur sizin icin.zaten tek tesellim annemin iyi karşılaması.. İyi olsun diye hep iyi düşünmeye çalışıyorum, dua edip duruyorum.. cevabın için çok teşekkür ederim :)
evet annem olumlu karsiladi asil benim cekincem babam aslinda. babam cok duskundur bana sanki ona ihanet ediyorum gibi geliyor, biraz ondan utaniyorum..Orya .!.:Normaldir böyle hissetmen ama annende olumlu karşılamış ne güzel.Şimdi böyle hissedersin sonra yüzünde güller açar,için kıpır kıpır olur :) Hayın inşallah
Sevgilerle.
Babalar annelerden daha mantıklı düşünüyor aslında öyle görünmeselerde. yuvalarını kursunlar istiyorlar merak etmeyin canınızıda sıkmayın her anne baba çocuğunun yuvasını kurmayı görmek ister.evet annem olumlu karsiladi asil benim cekincem babam aslinda. babam cok duskundur bana sanki ona ihanet ediyorum gibi geliyor, biraz ondan utaniyorum..cok tesekkur ederim dedigin gibi herseyin hayirlisi :)
Babalar annelerden daha mantıklı düşünüyor aslında öyle görünmeselerde. yuvalarını kursunlar istiyorlar merak etmeyin canınızıda sıkmayın her anne baba çocuğunun yuvasını kurmayı görmek ister.
Merhaba 1 yıldır süren bir ilişkim var, biraz önce anneme ilişkim olduğunu ve evlenmek istediğini söyledim. Annem gayet güzel karşıladı (maşallah) ama niyeyse annemle konuştuktan sonra kalbim sıkışmaya, içim sıkılmaya başladı. Böyle değişik duygular içine girdim. Neden böyle oluyor anlamıyorum bir yandan midem bulanıyor, bir yandan da bu yazıyı yazıyorum. Ağlamaklı gibiyim.. Bilemediğim bir pişmanlığa benzer bir duygu var içimde... neden böyle hissediyorum, sizde böyle duygular yaşadınız mı ne olur bi akıl verin...
Aynen öyle nasıl aklıma takılıyor anlatamam ben mi fazla abartıyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum. Bilinmemezlik beni yoruyor sonuç ne olacak babam nasıl karşılayacak babamın yüzüne nasıl bakıcam beni böyle evlenme delisi gibi görmesini istemiyorumFarklı bir hayat kuracaksınız sonuçta ailene ihanetmiş gibi hissedebiliyor insan, geçecektir .
Aynen öyle nasıl aklıma takılıyor anlatamam ben mi fazla abartıyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum. Bilinmemezlik beni yoruyor sonuç ne olacak babam nasıl karşılayacak babamın yüzüne nasıl bakıcam beni böyle evlenme delisi gibi görmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?