- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Olur ya idare ederizKızlar cevap yazmadığım gözümden kaçan olursa kusura bakmasın.ben bir msj yazana kadar bir sayfa atliyor resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur ya idare ederizKızlar cevap yazmadığım gözümden kaçan olursa kusura bakmasın.ben bir msj yazana kadar bir sayfa atliyor resmen.
Ben de sevmem ama mecbur olunca çıkiyorsunEwet ama kar da cikmiom bn disari
Sağol canım AMIN ALLAH razı olsun:)Kıyamam ya allah kavustursun
Allah bağışlasın. .Kasım da 1.5 yaş olck
Aynen iyiki yazdinizAynen iyiki geldim.bu siteye yoksa skntidan patlardm valla
Sağol cnm sende varmiAllah bağışlasın. .
Güle güle büyüt. .
Tribini sevsinlerrBen çalışmıyorum da evde oturmak değil beni sıkan
Ara sıra böyle triplere giriyorum
Gezmek guzel ama ben tek gezmeyi sevmem dost dersen etrafmda dost kalmadi hepsi okul kapaninca evlennce ve nisanlannca unutyorlar kitap okumak mantkli bak o olur bakimda ayni seklde :)Gezelim bakım yplm kitap okuyalım dostlarla takilalim
Yok canim olmuyorSağol cnm sende varmi
Nerde otryn yakın olsan eşlik ederdimGezmek guzel ama ben tek gezmeyi sevmem dost dersen etrafmda dost kalmadi hepsi okul kapaninca evlennce ve nisanlannca unutyorlar kitap okumak mantkli bak o olur bakimda ayni seklde :)
Hadi ya üzüldüm doktora gittinmiYok canim olmuyor
Aaaa bn onu çok seviom ya ne demiş kız anlat catlarimKim kim?konuşan mı?iste defne mi ne adı.
Yerim ben oniiiiiiiKasım da 1.5 yaş olck
Uzun hikaye boşverHadi ya üzüldüm doktora gittinmi
Ay sagol canım dusunmen yeter:) adanada yasiyorm sen:)Nerde otryn yakın olsan eşlik ederdim
))Yerim ben oniiiiiii
2 sayfa geriden geliyorummm
Kuzummm nasılsınUzun hikaye boşver
Sigarayı bıraktim ben.oyle arada keyfe keder içiyorum.:))Biraz dinlence
Yokmu
sağolsun:)
İstanbul avcilarAy sagol canım dusunmen yeter:) adanada yasiyorm sen:)