- 5 Eylül 2015
- 340
- 257
- Konu Sahibi Eslemimbebem
http://onedio.com/haber/kafanizi-dagitmaya-bire-bir-35-ilginc-internet-sitesi-129862
En azından zaman geçiriyo
En azından zaman geçiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kum torbası olsa
Bilmem bi düşünelim
Hmmm bklm bklm
Boşver olmasın ya kafamiz ruh halimiz dagilsin birbirimizi neselendirelimHava kapansın istiyorum hava da bana eşlik etsin.. Burda güneşli hala
Konya 52:)En iyisi birbirimizi mi tanışak yaş kaç evli misiniz nerde otrynz calisionuzmu
İstanbul yaş 29 evliyim bir kizim var ev hanımı yim malesef sen
Bende:)İstanbul yaş 29 evliyim bir kizim var ev hanımı yim malesef sen
A evetDizi ismi gibi
Hehehe kiralık ask i izlionmuA evet
Ayy hayatta sevmemmm yağmuru.sadece evde olmam lazım. O zaman severim.bir de artık yagmurlar eski yağmur değil.deli gb yağıp ortalıği duman ediyorlar. Çok korkuyorum.Hava kapansın istiyorum hava da bana eşlik etsin.. Burda güneşli hala
Nasıl onur üyesi oldun canım?
Bilmem bi düşünelim
Ben de zaten sadece evdeyken seviyorumAyy hayatta sevmemmm yağmuru.sadece evde olmam lazım. O zaman severim.bir de artık yagmurlar eski yağmur değil.deli gb yağıp ortalıği duman ediyorlar. Çok korkuyorum.
Izliyordum.başroldeki kadının gündemle ilgili yorumlarını beğenmedim.bıraktım 8zlemeyi.ma inadına aşķ,çok keyifli.Hehehe kiralık ask i izlionmu
Gün mü sıkıcı olan ben miyim sıkılan anlayamadım vallaNe skcı bi gün ya
Yağmurun kokusunu çekcen içine aslında yağmurda islanmayı da severim alcan sıcak çikolata ni sigaranı balkonda Ohhh canım cektiAyy hayatta sevmemmm yağmuru.sadece evde olmam lazım. O zaman severim.bir de artık yagmurlar eski yağmur değil.deli gb yağıp ortalıği duman ediyorlar. Çok korkuyorum.
Ayneeen öyle karı da seviyorumBen de zaten sadece evdeyken seviyorum
Camdan kahve eşliğinde izlemeye bayılıyorum