- 12 Temmuz 2006
- 35.019
- 30.377
- 60
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Kazen in insiyatifi sağolsun:)Nasıl onur üyesi oldun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen in insiyatifi sağolsun:)Nasıl onur üyesi oldun canım?
Elif abla editör değil miydin senBende:)
Valla cnm.bende sklyorm bence gün sıkıcıGün mü sıkıcı olan ben miyim sıkılan anlayamadım valla
Kim kız ne yorum yaptı defne miIzliyordum.başroldeki kadının gündemle ilgili yorumlarını beğenmedim.bıraktım 8zlemeyi.ma inadına aşķ,çok keyifli.
Valla ya bunaldimValla cnm.bende sklyorm bence gün sıkıcı
Sadece bi gün değil ki 3-4 gündür böyleyim ağırlık çöktü üstüme :ıValla cnm.bende sklyorm bence gün sıkıcı
İkiside olabilir miGün mü sıkıcı olan ben miyim sıkılan anlayamadım valla
Ben 1 senedir boyleyim :)) calisiyordum suan evdeym evde olunca daha bi sklyor insan sen calisyomsn?Sadece bi gün değil ki 3-4 gündür böyleyim ağırlık çöktü üstüme :ı
Çalışıyor musun sen
Aynen valla icime sknti giriyor bu defa daValla ya bunaldim
Günü nasıl guzellestirebilirizkiNe skcı bi gün ya
Bende teldn giriyorm donuyor baya ya :)Ay yetişemiyorum yazılanlaraa tlfun interneti az.tabletinki de az.ama şimdi tabletle giriyorum.o da donuyor sürekli
Olabilir mevsim değişimlerini sevmiyorum zaten.. Tam o dönemdeyiz. :/İkiside olabilir mi
AynenBen de zaten sadece evdeyken seviyorum
Camdan kahve eşliğinde izlemeye bayılıyorum
Valla bi bilsem :) hwp ayni mojoton temizlik otur tv izle aksamlari dizin varsa izle yok misafr gelir ilgilen ayni valla hepGünü nasıl guzellestirebilirizki
Ewet ama kar da cikmiom bn disariAyneeen öyle karı da seviyorum
Sigaraaaaa olsa da içseekYağmurun kokusunu çekcen içine aslında yağmurda islanmayı da severim alcan sıcak çikolata ni sigaranı balkonda Ohhh canım cekti
Ben çalışmıyorum da evde oturmak değil beni sıkanBen 1 senedir boyleyim :)) calisiyordum suan evdeym evde olunca daha bi sklyor insan sen calisyomsn?
Biraz da kendimiz için bişeyler yapmaliValla bi bilsem :) hwp ayni mojoton temizlik otur tv izle aksamlari dizin varsa izle yok misafr gelir ilgilen ayni valla hep
Olyor ya oyle arada bnm de nisanlm askere gidince boyle oldum :)Ben çalışmıyorum da evde oturmak değil beni sıkan
Ara sıra böyle triplere giriyorum