Ayy tam beni anlatmışsın birikti herşey ortada dertte yok. Bu arada şu an uyuyor olmasa bu postu benim görmem için eşim yazdı zannederdimSürekli evdeyseniz.Sorumluklarınız fazlaysa,kendinize zaman ayıramıyorsanız,üzüldüğün bır takım şeyler olduysa ve bunları içine alttıysanız,önceden yaşadıklarınız belleğinize yerleştiyse sonradan birikimle böyle ortaya çıkabiliyor. Durup dururken. Ama ciddi bir şey yoksa ortada. Kendinizi d eboşa üzmeyin,hırpalamayın. Çünkü her zaman ağlamak ağlamayı getirir. Emin olun,başkalarının hayatlarını,dertlerini,savaştıkları hastalıkları vs.. düşündüğünzde ağladığınıza bile utanıcaksınız.. =)
Oynak bir şeyler çal da bari keyfin yerine gelsin...evdeyim gurbetteym aile sorunları btmiyo ve ayrıyetten sen yani ben el kapısındayım nişnlılık dönemi borç vs oooo bitmez valla btmez açtm müzik dmara bagladım
bende bendeUyuyamiyorum bende
kalk ekmek arası yap canmAcıktım
valla dinleyesim gelmiyo ya :/Oynak bir şeyler çal da bari keyfin yerine gelsin...
Tamam kalkiyorum canım. Sende ye biseyler istersen.kalk ekmek arası yap canm
mutluluk versin diye çikolata yedim ben fayda etmediTamam kalkiyorum canım. Sende ye biseyler istersen.
Zorla kendini, negatif negatifi çeker çünkü...valla dinleyesim gelmiyo ya :/
benm bu aralar dengem yok gülünmicek şeye gülüyorum aglanmıcak şeye aglıyorumZorla kendini, negatif negatifi çeker çünkü...
Haydi hoppp yandan yandan
Ya aç bir komedi filmi izle
benm bu aralar dengem yok gülünmicek şeye gülüyorum aglanmıcak şeye aglıyorum
zor geçen bi nişanlılık dönemi evlendm geçim sıkıntısı üsütüne üstün yetmiyomuş gibi annem babam anlaşamıyolar her hafta kötüü bi haber vs vs aman valla takmıyım diorum bi yerden bişey patlak veriyoSenin sinirlerin bozulmuş belli ama sorununu bilmiyoruz ki yardım edebilelim... Hayatında seni rahatsız eden bir şey mi var? Yoksa herşey yolunda ama acaba regl dönemin mi yaklaştı?
geçen gün öglen uyudum 2 saatlik uykuyla kalktm yine uyku yokSaat 4 e geliyo biz ayaktayız
Maşallah sana. Benim uyku düzenim rezalet. Artık eşim dariliyo bana. Sabah kahvaltı koymayı bırak. Ogle yemegine geliyo ben hala uyuyorum. Hamileliktendir belki ama. Yada benim kalpazanliktan. Ne hamileler var çalışıyo. Ben duzene giremedim cok kiziyorum kendime. Ben 2 saatlik uykuyla yasayamamgeçen gün öglen uyudum 2 saatlik uykuyla kalktm yine uyku yok
valla bugün bende uyumuşum öglen eşim geldi yataktan yeni kalktm hemen bişeyler yaptım canm bende hamileyim kaç aylıkMaşallah sana. Benim uyku düzenim rezalet. Artık eşim dariliyo bana. Sabah kahvaltı koymayı bırak. Ogle yemegine geliyo ben hala uyuyorum. Hamileliktendir belki ama. Yada benim kalpazanliktan. Ne hamileler var çalışıyo. Ben duzene giremedim cok kiziyorum kendime. Ben 2 saatlik uykuyla yasayamam