- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne dyim valla kelin ilacı olsa kendine sürer :)Bende de oluyor bu aralar. İş bulamam stresi içindeyim bende. Her telefon çalışına heyecanla bakıyorum. Ama annem sevgilim aradıkça ağlıyorum.
Onlarada yazık bee düşünsenize;
Annem: Nasılsın kızım?
Ben: Annee sen miydinnnn... (ve ağlamaya başlar)
Senin kendi elinde olmayan şeyler için üzülmek gereksiz çünkü bir şeyi değiştiremezsin. Değiştirmesi senin elinde olan şeyler için ise geç değil, bir plan yap ve uygulamaya koy canım.Boş yere kendini üzüp hasta olma yani...zor geçen bi nişanlılık dönemi evlendm geçim sıkıntısı üsütüne üstün yetmiyomuş gibi annem babam anlaşamıyolar her hafta kötüü bi haber vs vs aman valla takmıyım diorum bi yerden bişey patlak veriyo
Ahahahahha seninki de fenaymış kıyamamBende de oluyor bu aralar. İş bulamam stresi içindeyim bende. Her telefon çalışına heyecanla bakıyorum. Ama annem sevgilim aradıkça ağlıyorum.
Onlarada yazık bee düşünsenize;
Annem: Nasılsın kızım?
Ben: Annee sen miydinnnn... (ve ağlamaya başlar)
asıl üzen elimden bişey gelmemesi tabiki üzlmek sıkıntı yapmak ii degil ama işte valla ne diyim ya bunaldm iice ya tam herşey düzgün gidiyo diyorum kesin bi olay olur patlak verr ve öyle oluyo ee gelde üzlmeSenin kendi elinde olmayan şeyler için üzülmek gereksiz çünkü bir şeyi değiştiremezsin. Değiştirmesi senin elinde olan şeyler için ise geç değil, bir plan yap ve uygulamaya koy canım.Boş yere kendini üzüp hasta olma yani...
4 aylik benim. Seninki Ne kadar.valla bugün bende uyumuşum öglen eşim geldi yataktan yeni kalktm hemen bişeyler yaptım canm bende hamileyim kaç aylık
7. aya grdk4 aylik benim. Seninki Ne kadar.
hem hormonlar hem sülalelerCanım bak hamileymişsin sen bir de . Belkide hormonların sana oynadığı bir oyundur bu
Ahahahahha seninki de fenaymış kıyamam
Forumca sinirlerimiz bozulmuş bizim belli
hem hormonlar hem sülaleler
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Cinsiyeti neymis.7. aya grdk
erkek canm cinsiyeti amin inşallah kazasız belasız saglıkla alalım kucagımızaRabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Cinsiyeti neymis.
aman onlar kusur kalsınlar fesatlar onlar yesede fayda etmzAhahahahah
Hormonlar olsa da bi çikolataya bakar.
Sülalelere çikolata ısmarlamak daha da zora sokar seni canım.