Eşinizin yanında olmak için gayret edin. Sizin desteğinize çok ihtiyacı var. Maddi problemler evliliğin her dönemlerinde olabilir. Ayrıca ayrı kalmak da özlemi doğurur, özlem de aşkı körükler. Daha çok sevgi duyarsınız birbirinize bence..Arkadaslar yazmistim esim issiz kaldi diye sizde destek olmustunuz icimi sikan baska bi konu var hatta konular sizinle paylasmak istedim sizin desteginizle kendimi guclu hisediyorum cunku cok sagolun.
Öncelikle isim uzak yol soforlugunde 2 tane is gorusmesine gidicek haftada 2 gun evde olucak diger gunler hep yollarda bu gorevi 2 3 ay sürecli yapicak daha sonra src belgesi sinavina girip burdaki bi ise girebilceK INŞALLAH...
benim korkularim var biz daha yeni evliyiz evde cok durmicak hep yollarda olucak bu 3 ay bizi cok mu etkiler korkuyorum aramiza sogukluk girer diye??? issiz kaldiigndan beri zaten sanki bi sogukluk oldu gibi hep stresli is bulamadigi icin bende hep ilgileniyorum ama uzak yol olucak diye icim icimi yiyor gidicegi yerler bulundugum ilden 10 saat uzaklik yerler trabzona rizeye gidicek tamda is belli olmadi ama pazartesi kesinlescek icten ice olmasin diyorum kotuluk mu yapiyorum bide korkuyorum tir surucek ne bilyim trabzonda boyle olaylar duydum korkuyorum ya yanlis yaparsa bilmiyorum kotu kotu seyler aklima geliyor esime guveniyorum ALLAHIM herkesin yuvasini korusun ama ne blym uzaklik falan sogutursa 4 aylik evliyiz simdi 3 ay nerdeyse ayri olucaz nasil olcak bilemiyorumtam dogrulduk derken yine düştük
bana bi akil verin nasil davraniyim kk melekleri uzaktan nasil olcak
bide icimi sikan baska konuda babam bugun bize sizden bi b.. olmaz filan dedi ben 3 ay onceden bankacilik isini kabul etmedim zor yapamam diye ona kizarak bu kelimeyi söyledi cok agrima gitti esimde yanindaydi ben tepki gösterdim hakli miyim arkadaslar sizde olsaniz eşinizin yaninda olurmuydunuz babaniza karsi esim bisi demedi benim cok zoruma gitti zaten issisiz bide babam esime sende kafami var gibi seyler soyluyor icim yaniyorne yapabilirim bu konuda
Uzun oldu hakkinizi helal edin gonul dostlari ALLAH razi olsun
Eşinizin yanında olmak için gayret edin. Sizin desteğinize çok ihtiyacı var. Maddi problemler evliliğin her dönemlerinde olabilir. Ayrıca ayrı kalmak da özlemi doğurur, özlem de aşkı körükler. Daha çok sevgi duyarsınız birbirinize bence..
Ayrıca babanızın niyetini bilemeyiz. En iyi bildiğim eşinizi babanıza karşı korumakla da çok iyi yapmışsınız. O bir şey diyememiş babanıza saygısından dolayı ama siz onu korumasaydınız kendini kötü hissederdi..
Tirr soförlügunü hic sevmiyorum endiseleeinde haklisin ama napcaksin basa gelen cekiliyor esine destek ol biraz yalniz kalcaksin uzulmen normal insan cok sevince beklentileride, endiseside cok olur ozman ayri kalmaktan.birde bu is yizunden yolda surekkili olduklari icin guzel seylerde yapmadiklari oluyor yani cogunluk duyduyumdan soyluyorum ama seni uzmek icin soylemiyrum ama demedende gecemedim o yuzden hic sevmen bu isi umarim hersy adiniza guzel olur hep dua et allah yolunu acik etsin
HaklisinizInanin bana eşiniz daha fazla işsiz kalıp evde oturursa aranız daha fazla açılacak daha kötü olacak. Benim eşim sadece 1 ay işsiz kalmıştı Allah o günleri bir daha göstermesin nasılsın canım diyordum kötü görünüyorum değil mi biliyorum hatırlatmana gerek yok diye cevap veriyordu ki çok mülayim bir adamdır normalde. Bu yüzden Allah kimseyi işinden etmesin diyerek hayırlısını da isteyerek sağlıkla gidip gelsin diye de dua ederek eşinizi işine yollayın derim ben.
evlendik eşim 6 ay boyunca 15 günde bir eve geldi 2 gün kaldı gitti
sonra trabzona gitti 2 ay kadar
sonra 12 ay askere gitti
yakında da ankaraya gidecek en az 7-8 ay ayrı yaşayacağız
15 te bir gelir herhalde
yani böyle işte
4 senelik evliyiz
daha soğumadık
Tatlım sonuna kadar destek ol.
Her şey olacağına varıyor hayatta.
Gönlünü ferah tut , babanızın dediklerine çok takılmayın , size biraz gaz vermek istemiş kanaatimce...
Tesekkur ederim. Yanında olmaya calisiyorum hatta icimdeki aciyi unutup onun yaninda oluyorum guldurmye calisiyorum ilgi alaka gosteriyorum ama o soguk icine kapandi nasil olcak bilmiyorum INSALLAH uzun yol olmazda baska guzel isler olur aksamlari evnde olsun hayrlsiylaEşinizin yanında olmak için gayret edin. Sizin desteğinize çok ihtiyacı var. Maddi problemler evliliğin her dönemlerinde olabilir. Ayrıca ayrı kalmak da özlemi doğurur, özlem de aşkı körükler. Daha çok sevgi duyarsınız birbirinize bence..
Ayrıca babanızın niyetini bilemeyiz. En iyi bildiğim eşinizi babanıza karşı korumakla da çok iyi yapmışsınız. O bir şey diyememiş babanıza saygısından dolayı ama siz onu korumasaydınız kendini kötü hissederdi..
Al yazmalım A benzemesin bu
Haklisin sonradan basima dank dediBasa gelen cekilir, ekmek parasi.
Keske sende gitsen diycemde olmaz.
Diger bi konu, neden isi kabul etmedin sen? Para lazim diyosun ama is begenmiyosun. Boyle yaptikca kocanin uzerine daha cok biniyor ve o seyahatlerini cogaltmasi gerekiyor eve ekmek getirebilmesi icin farkindamisin?
Can'ım benim şakaydı hani Kadir inanırda yollarda ya hep Bi de Bi kadın var onu seviyor ayırmaya çalışıyor türkandan o işte. Sen takılma dediğime. Eşin seni seviyorsa Allah ın izniyle gider gelir Bi şeycik olmaz daha yenisiniz. Genelde seneler sonra aldatmalar oluo. Ha istisnada olur ama sen şimdiden böle yapma kendine yazık olurTesekkur ederim bende yarin is gorusmesine gidicem bakalim ne yapym en azindan borclarimiza yardim ediyimde bir an evel bitsin iNSALLAH
Tesekkur ederim. Yanında olmaya calisiyorum hatta icimdeki aciyi unutup onun yaninda oluyorum guldurmye calisiyorum ilgi alaka gosteriyorum ama o soguk icine kapandi nasil olcak bilmiyorum INSALLAH uzun yol olmazda baska guzel isler olur aksamlari evnde olsun hayrlsiylababamada karşı korudum pisman degilim ama zaten suan issizligi düşünüyorum desstegin icn cok sagolasin
Nasil oluyordu canim o hatirlayamadim
Can'ım benim şakaydı hani Kadir inanırda yollarda ya hep Bi de Bi kadın var onu seviyor ayırmaya çalışıyor türkandan o işte. Sen takılma dediğime. Eşin seni seviyorsa Allah ın izniyle gider gelir Bi şeycik olmaz daha yenisiniz. Genelde seneler sonra aldatmalar oluo. Ha istisnada olur ama sen şimdiden böle yapma kendine yazık olur
Uzaklık olunca illa soğuyacak diye bir şey yok ki :) Soğuyacak adam yakınken de soğur bu eşinize bağlı bir şey.Kaç yaşındasınız da babanız her şeye burnunu sokuyor ? O nasıl laf öyle..
Ben babanıza hak verdim niyeyse.
Biz 1 ayı doldurup ayrıldık aylardır ayrıyız..Tayin yüzünden..Bence abartıyorsun..Haline şükret
Bi şey değil canım benimALLAH herkesin yuvasini korusun canim cok sagolasin
Açıklayacağım dışarıdan dönünce ama çift yönlü düşünmeye çalışın o bir baba.Gercekten benim goremedigim sanirim bi nokta var neden sizce
Açıklayacağım dışarıdan dönünce ama çift yönlü düşünmeye çalışın o bir baba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?