icim icimi yiyor

Eşinizin yanında olmak için gayret edin. Sizin desteğinize çok ihtiyacı var. Maddi problemler evliliğin her dönemlerinde olabilir. Ayrıca ayrı kalmak da özlemi doğurur, özlem de aşkı körükler. Daha çok sevgi duyarsınız birbirinize bence..
Ayrıca babanızın niyetini bilemeyiz. En iyi bildiğim eşinizi babanıza karşı korumakla da çok iyi yapmışsınız. O bir şey diyememiş babanıza saygısından dolayı ama siz onu korumasaydınız kendini kötü hissederdi..

Basa gelen cekilir, ekmek parasi.
Keske sende gitsen diycemde olmaz.

Diger bi konu, neden isi kabul etmedin sen? Para lazim diyosun ama is begenmiyosun. Boyle yaptikca kocanin uzerine daha cok biniyor ve o seyahatlerini cogaltmasi gerekiyor eve ekmek getirebilmesi icin farkindamisin?

Benimde korkularim var INSALLAH uzak yol soforlugu olmaz AMIN cok sagol canim

Haklisiniz
Aramiz cok degisti ne nese var ne ilgisi var bana cok üzülüyorum icine kapandı

Omur boyu soğumayin INŞALLAH ☺ gurbetlik zor ama neyazikki

Tatlım sonuna kadar destek ol.
Her şey olacağına varıyor hayatta.
Gönlünü ferah tut , babanızın dediklerine çok takılmayın , size biraz gaz vermek istemiş kanaatimce...

Tesekkur ederim bende yarin is gorusmesine gidicem bakalim ne yapym en azindan borclarimiza yardim ediyimde bir an evel bitsin iNSALLAH

Tesekkur ederim. Yanında olmaya calisiyorum hatta icimdeki aciyi unutup onun yaninda oluyorum guldurmye calisiyorum ilgi alaka gosteriyorum ama o soguk icine kapandi nasil olcak bilmiyorum INSALLAH uzun yol olmazda baska guzel isler olur aksamlari evnde olsun hayrlsiyla babamada karşı korudum pisman degilim ama zaten suan issizligi düşünüyorum desstegin icn cok sagolasin

Al yazmalım A benzemesin bu

Nasil oluyordu canim o hatirlayamadim

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklisin sonradan basima dank dedi
Esimin isten cikarilamdan once maasi cok iyi bi isi vardi yetiyodu cok sukur ama cikarilinca anladım ki benimde calismam gerek yarin is gorusmesine gidicem INŞALLAH hayirlisyla olurda bende yardim ederim esimede kendimede

Can'ım benim şakaydı hani Kadir inanırda yollarda ya hep Bi de Bi kadın var onu seviyor ayırmaya çalışıyor türkandan o işte. Sen takılma dediğime. Eşin seni seviyorsa Allah ın izniyle gider gelir Bi şeycik olmaz daha yenisiniz. Genelde seneler sonra aldatmalar oluo. Ha istisnada olur ama sen şimdiden böle yapma kendine yazık olur

Tek dikkatimi çeken ilgi alanım yarı memleketim olduğu için herhal Trabzon da ne olaylar olmuş onu merak ettim.Eşinizin çalışması eve rızkını getirmesi lazım ve bunun içinde çalışması aman yanımda dursun uzak kalmasın derseniz olmaz.Çünkü para bitti mi huzursuzluk başlar.

Uzaklık olunca illa soğuyacak diye bir şey yok ki :) Soğuyacak adam yakınken de soğur bu eşinize bağlı bir şey.Kaç yaşındasınız da babanız her şeye burnunu sokuyor ? O nasıl laf öyle..

ALLAH herkesin yuvasini korusun canim cok sagolasin

Uzaklık olunca illa soğuyacak diye bir şey yok ki :) Soğuyacak adam yakınken de soğur bu eşinize bağlı bir şey.Kaç yaşındasınız da babanız her şeye burnunu sokuyor ? O nasıl laf öyle..

Ya tabi hakliisiniz soğuma olmasada keske yanımda olabilecek bi is olsa 26 yasindayim esimde 27 yasinda evet ben o lafa cok üzüldüm ama sanirim babamda bana cok üzülüyo suan issizlik durumu yzynden

Biz 1 ayı doldurup ayrıldık aylardır ayrıyız..Tayin yüzünden..Bence abartıyorsun..Haline şükret

işsiz kalması daha da zor inanın babam dan biliyorum rahmetli anneciğimi bir gün bile incitmemişti ama parasız kalmak en zoru 1 yıl iş bulamadı, resmen duvarları kemirecek hale geldik işi gücü olsun, sağ olsun selamı gelsin, hem gidişlerin en güzel yanı kavuşmaktır inşallah, takmayın bunları kafanıza hem uzaklık neden soğutsun ki aşkınızı taze tutar, özlem katar.

zaten yanlış bişey yapacaksa allah esirgesin dizinin dibinde de yapar olumsuz düşünmemelisiniz, hayır dileyin hayır gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…