• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icim icimi yiyor

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Arkadaslar yazmistim esim issiz kaldi diye sizde destek olmustunuz icimi sikan baska bi konu var hatta konular sizinle paylasmak istedim sizin desteginizle kendimi guclu hisediyorum cunku cok sagolun.

Öncelikle isim uzak yol soforlugunde 2 tane is gorusmesine gidicek haftada 2 gun evde olucak diger gunler hep yollarda bu gorevi 2 3 ay sürecli yapicak daha sonra src belgesi sinavina girip burdaki bi ise girebilceK INŞALLAH...

benim korkularim var biz daha yeni evliyiz evde cok durmicak hep yollarda olucak bu 3 ay bizi cok mu etkiler korkuyorum aramiza sogukluk girer diye??? issiz kaldiigndan beri zaten sanki bi sogukluk oldu gibi hep stresli is bulamadigi icin bende hep ilgileniyorum ama uzak yol olucak diye icim icimi yiyor gidicegi yerler bulundugum ilden 10 saat uzaklik yerler trabzona rizeye gidicek tamda is belli olmadi ama pazartesi kesinlescek icten ice olmasin diyorum kotuluk mu yapiyorum bide korkuyorum tir surucek ne bilyim trabzonda boyle olaylar duydum korkuyorum ya yanlis yaparsa bilmiyorum kotu kotu seyler aklima geliyor esime guveniyorum ALLAHIM herkesin yuvasini korusun ama ne blym uzaklik falan sogutursa 4 aylik evliyiz simdi 3 ay nerdeyse ayri olucaz nasil olcak bilemiyorum :KK43: tam dogrulduk derken yine düştük
bana bi akil verin nasil davraniyim kk melekleri uzaktan nasil olcak

bide icimi sikan baska konuda babam bugun bize sizden bi b.. olmaz filan dedi ben 3 ay onceden bankacilik isini kabul etmedim zor yapamam diye ona kizarak bu kelimeyi söyledi cok agrima gitti esimde yanindaydi ben tepki gösterdim hakli miyim arkadaslar sizde olsaniz eşinizin yaninda olurmuydunuz babaniza karsi esim bisi demedi benim cok zoruma gitti zaten issisiz bide babam esime sende kafami var gibi seyler soyluyor icim yaniyor :KK43: ne yapabilirim bu konuda

Uzun oldu hakkinizi helal edin gonul dostlari ALLAH razi olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya iyi de evlilik bu, bugün bu olmasa yarın başka bir şey olur illa ki ayrı düşersiniz. Hani olmasın tabi ama zamanın ne göstereceği belli olmaz.

Sırf 3 ay, eve ekmek getirmek için sizden uzak kalınca soğuyacaksa

Zaten o adamın sevgisi artı bağlılığından bir şey olmaz demektir.

Ya iyi de evlilik bu, bugün bu olmasa yarın başka bir şey olur illa ki ayrı düşersiniz. Hani olmasın tabi ama zamanın ne göstereceği belli olmaz.

Sırf 3 ay, eve ekmek getirmek için sizden uzak kalınca soğuyacaksa

Zaten o adamın sevgisi artı bağlılığından bir şey olmaz demektir.

Evligimizi tam anlamamisken boyle bi durum olmasindan dolayi uzgunum :(

Bir de mühim olan mikemmel pembe baloncuk içinde tutmaya çalışmak değil ilişkiyi, mühim olan o pembiş hayallerin dışında da nasıl davranacağı. İyi günde kötü günde demediniz mi sonuçta, göstersin kötü günde de yanınızda olduğunu ama rica ediyorum siz de böyle olumsuz şeyler düşünmek yerine eşinize destek olun

Evligimizi tam anlamamisken boyle bi durum olmasindan dolayi uzgunum :KK43:

bir ömür berabersiniz zaten. kavuşmuşsunuz, sevmişsiniz, evlenmişsiniz. maddi bir problem var. zorluklara karşı beraber olmak, hayata karşı bir olmak için evlendiniz. böyle ufak bir şeyde hemen yelkenleri suya indirmeyin.

sizin negatifliğiniz eşinizi de etkiler. onun için de zordur eminim.
söylememesi kolay oldğu anlamına gelmiyor

bir ömür berabersiniz zaten. kavuşmuşsunuz, sevmişsiniz, evlenmişsiniz. maddi bir problem var. zorluklara karşı beraber olmak, hayata karşı bir olmak için evlendiniz. böyle ufak bir şeyde hemen yelkenleri suya indirmeyin.

sizin negatifliğiniz eşinizi de etkiler. onun için de zordur eminim.
söylememesi kolay oldğu anlamına gelmiyor

Ben ona kizmiyorum da gece olunca tek basima kalip agliyorum ama yinede tabi haklisiniz o hisediyordur benim en ufsk bi hatam varsa duzeltmeye calisirim biraz sakin olmam gerek destek olmam gerek :(

Bir de mühim olan mikemmel pembe baloncuk içinde tutmaya çalışmak değil ilişkiyi, mühim olan o pembiş hayallerin dışında da nasıl davranacağı. İyi günde kötü günde demediniz mi sonuçta, göstersin kötü günde de yanınızda olduğunu ama rica ediyorum siz de böyle olumsuz şeyler düşünmek yerine eşinize destek olun

Asilabilir degilmi bende bi is arayisindayim o sekilde ciktigimiz bu kara delikten el birligyle kurtuluruz ama onsuz kalmaktan dolayi da mutsuz olucam:( buarada desteginiz icin cok tesekkur ederim

En kötü yyönüm sanirim olmadan ya olursa diye korkularim herkes icin herseyin hayrlisi olsun :KK43:
Amin canım.. Bol bol dua edin.. İnşallah sizinde eşinizinde gönlüne göre olsun, sonuçta o da ekmeğinin peşinde.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, herkesi..

Amin canım.. Bol bol dua edin.. İnşallah sizinde eşinizinde gönlüne göre olsun, sonuçta o da ekmeğinin peşinde.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, herkesi..

AMIN ALLAH razı olsun iyi yureginiz icin cok sagolun. Daha anlayisli olmam lazim dik durmam lazim

Tirr soförlügunü hic sevmiyorum endiseleeinde haklisin ama napcaksin basa gelen cekiliyor esine destek ol biraz yalniz kalcaksin uzulmen normal insan cok sevince beklentileride, endiseside cok olur ozman ayri kalmaktan.birde bu is yizunden yolda surekkili olduklari icin guzel seylerde yapmadiklari oluyor yani cogunluk duyduyumdan soyluyorum ama seni uzmek icin soylemiyrum ama demedende gecemedim o yuzden hic sevmen bu isi umarim hersy adiniza guzel olur hep dua et allah yolunu acik etsin

Inanin bana eşiniz daha fazla işsiz kalıp evde oturursa aranız daha fazla açılacak daha kötü olacak. Benim eşim sadece 1 ay işsiz kalmıştı Allah o günleri bir daha göstermesin nasılsın canım diyordum kötü görünüyorum değil mi biliyorum hatırlatmana gerek yok diye cevap veriyordu ki çok mülayim bir adamdır normalde. Bu yüzden Allah kimseyi işinden etmesin diyerek hayırlısını da isteyerek sağlıkla gidip gelsin diye de dua ederek eşinizi işine yollayın derim ben.

evlendik eşim 6 ay boyunca 15 günde bir eve geldi 2 gün kaldı gitti
sonra trabzona gitti 2 ay kadar
sonra 12 ay askere gitti
yakında da ankaraya gidecek en az 7-8 ay ayrı yaşayacağız
15 te bir gelir herhalde

yani böyle işte
4 senelik evliyiz
daha soğumadık :D

Tatlım sonuna kadar destek ol.
Her şey olacağına varıyor hayatta.
Gönlünü ferah tut , babanızın dediklerine çok takılmayın , size biraz gaz vermek istemiş kanaatimce...

Back