Yeni katıldım birçok kişinin buraya içini döktüğünü görüp yazmak istedim 1 buçuk senedir görüştüğüm biri var çocuğu var eski nisanlisindan maddi olarakta destek oluyordu herseyini paylasiyordu 1 buçuk sene içinde ciddi olarak bir defa ayrıldık ortadan kayboldu bana açıklama yapmadan sonra öğrendim ki eski nişanlısıyla barışmış çok üzülmüştüm ama atlatmıştım sonra beni arayıp konuşmak istediğini hata yaptığını söyledi istemedim ve diretti bayağı bir süre sonra kabul ettim tekrar devam etmeye başladık nerede olursa bana resim atıyordu sürekli konuşuyorduk görüşüyorduk güzel gidiyordu son zamanda insan hisseder uzaklaştığını hissettim üstüne gittim bende arada aklıma geliyordu birimi var diyordum hep açık ol bana diyordum kimse yok diyordu düne kadar bile dün içimde bir his huzursuzum yazması araması azaldı son günlerde bende kendimce kurup yazdimda yazdım beni engelledi çok yazdım diye engellemiştir diye düşündüm başta çünkü aile sorunları vardı bildiğim daha öncede tartışınız engelleyip açıyordu öyle düşündüm sabah eski nisanlisi bana yazdı biz birlikteyiz şuan diye daha önceki ayrilmamizda da yazmıştı ve hatta biz ayrıyken arada gene bana yazıp erkek arkadaşımın yani onun yanımda olup olmadığın soruyordu takikti zaten bana ben biz ayrıldık seninle degilmi rahatsız etme diyordum ne zaman ulaşamazsanız ona beni rahatsız etmeye çalışıyordu her yerden ben hiçbir zaman ilişkim icinde o insani rahatsız etmediğim halde sikintili bir insan eski nisanlisida öyle derken işte bu yaşadığım tekrar bana daha kötü geldi çünkü zaman geçtikçe daha çok bağlandım ve hep dedim ne olursa olsun bana açık ol diye 1 buçuk sene içinde 2 3 ay en fazla ayrı kaldık oda o insanla tekrar olmaya başlayınca bide şimdi içim daralıyor çok öfkeliyim eski nisanlisina yada ona hiç kötülüğüm dokunmadi arada sırada aile sorunlarım da var birlikteyken huzurlu hissediyordum aramıza başka biri de hiç girmedi ama çocuğunu annesi olduğu için mi kopamıyor bilmiyorum üstelik çocuk erkek arkadasimda onun ailesi bakıyor annesi ile cocuk görüşeceği zaman erkek arkadaşımın kız kardeşi gösteriyordu ikimizin arasında gidip geliyor kafasını karışık bana hiç değer vermedimi ve ona iki günlük kızlardan asla olmayacağımi takılmak için asla olmayacagimi demistim kabul etmişti öyle barismistik her gün konuşuyor sürekli birlikteydik eski sevgili durumları yaşayan var mı sevgim var ve bana açıklama yapmasını istiyorum niye yaptı bunu benden sakladı aha önce oldu pişman mutsuz şekilde geri döndü bana çabaladı görüşmek için o kadar yada nasıl oldu aklınami girdi o bayan iki cihan bir araya gelse asla dönüp bakmam ona demişti sakinleşmek istiyorum üzülüyorum bağlandım çünkü siz olsanız sessizmi kalırsınız yoksa mutlaka konuşmaya çalışır mıydınız