- Konu Sahibi ahirimsensin
-
eğer o arkadaşın gelene kadar normalse bi anda değişim gösterdiyse belkide kıskanmıştır
yada onun da sıkıntıları vardır kendi ile ilgili tek başına senin için oradaysa eğer büyük fedakarlık göstermiş
belkide kafası karışmıştır..
sakince bekle bi süre üzerine gidip sorular sorup onu bunaltma zaten bişey varsa çıkar kokusu..
o arkadaşımla daha öncede görüşürdük hiç sorun olmadı
bilmiyorum şuan çok korkuyorum ben mi abartıyorum acaba
o zaman zaten canı sıkkınmış sarıcak yer aramış
yada ayrılmak istiyo bahaneler bulmaya kendinden sogutm aya calısıyo((en kötü ihtimal))
ama sakın üzerine düşme
ya canm bilmiyorum böyle beklemeye kalbim dayanmıyor
canın neye sıkkın diye bin kez sordum yorgunum uykusuzm dedi yemin et dedim herşeye yemin istiyosun basit konu içinde yemin edemem dedi
ben mi hatalıyım naptm ki ben :18:
ayrılmak istioyrsa neden burda benim için diyorum bi yandan bende
dedim ya çok düşmüşsün üzerine bin kez sormuşsun bi de yemin istemişsin
canım erkekler gelemezler böyle sıkıya hiç hoş deil ama gerçek bu
belki gelmesinin bi hata oldugunu düşünüyo
orda umdugunu bulamadı..zorlanıyo hayat şartları zor yetişemiyo
kafası karışık
üzerine düşme bi süre bekle sonra al karşına sor
burası seni zorluyo mu yada problem benimle ilgili mi diye
ama sakin bi şekilde konuş
belki sevgilinizin canı bi seye sıkılmıstır size anlatmak istemiyordur bu kadar üzerine gitmeyin kendi haline bırakın sizde zaman gecirecek baska seylerle ilgilenin sıkılmayın bu kadar
peki şimdi nasıl davranmalıyım canm illaki nette falan karşılaşıp konuşacağız o soğuk bende soğuk kalmaya devam mı edeyim yoksa eskisi gibi aşkım falan mı yazmalıyım
birde yanımıza gelen arkadaşım biraz zengin sevgilisine altın falan almış onları geri istedim dedi bende görgüsüzmüsün ya dedim..ben öyle bir kız değilim sevgilimden maddi beklentilerim olmadı hiç ama o hep elinden geleni yapmaya çalıştı benim için belkide arkadaşımı o yönden kıskandı bilemiyorum ki
erkekler maddi konuda ezilmek istemezler
sanki hava atmış arkadaşın
nası dawranman gerekiyo nette karşılaşırsanız o yazmadan yazma o aşkım diyosa de demiyosa deme
aramadan arama görüşmeyi o istesin öyle çık..
hiçbişey yokmuş gibi dawran sorarsa da
Arkadaslarin dedigi gibi cani bir sey sIkIlmIstIr, insanlik hali...
Onunla konusmayi deneyebilirsin. Onun yaninda oldugunu soylersen, belki acilabilir sana.
Eger istemiyorsa uzerine gitme, yalniz kalmaya ihtiyaci olabilir.
Kendinide bu kadar harap etme, yazik gunah ya bos bosuna.
canm defalarcada sordum neyin var diye söylemedide
şimdi ayrılmaya mı çalııyor acaba yada kafasında başkasımı var ki artık bu düşüncelerle ölcem o şuan mışıl mışıl uyurken
belli ki kıskanmış aklı sıra sana ceza veriyor .bboşverr kös kös döner üstüne gitme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?