içim daraldı artık

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
kızlar önce şunu diyim evde resmen bunalımdayım boş oturmaktan çok fazla arkadaşım yok biri yurtdışında biri çalışıyor biri başka şehirde gibi gibi yalnızım ve sevgilim en iyi arkadaşım aynı zamanda
sevgilimde geceleri çalışıyor gündüz görüşüyoruz haftada 2 3 kez...burda sırf benim için çalışıyor görüşelim diye ailesinin yanında olsa ne kira ne fatura akşamlarıda rahatça çıkabilir dışarı ama son günlerde içim rahat değil
2 gün önce buluştuk önce diz hizasında şortuma laf etti bende ağlamaya başladım dayanamıyorum bunaldım kaç kere söz verdin bu kadarına karışmayacaktın diye o da sarıldı özür diledi bidaha bişi demicem aşkım buna ağlanır mı falan dedi o sıra bi arkadaşım aradı 10 yıllık arkadaşım erkek askere gidecekmiş ve sevgilim o çocuğu hiç kıskanmadığını söyler hep..neyse geldi yanımıza sevgilisi terketmiş onuda ağladı anlattı sonra gitti

sevgilim hiç konuşmuyor yanıma otur diyorum ya ora dar diyor ne oldu söyle diyorum yorgunum gece hiç uyumadım iyi değilim diyor tamam buraya kadar bişey yok..aşkım bu gece izinlisin yarın buluşalımmı hem daha iyi olursun dedim farketmez dedi
ben durmadan konuşturmaya çalıştım karşımda uyuyan ruhsuz bi adam var hadi kalkalım eve git uyu dedim gene farketmez dedi tamam kalkıyoruz dedim kalktık normalde aynı otobüsle gideriz ama metro bizim eve kadar çıkmıyor...bu ben metroyla gitcem otobüs çekemem dedi gitti yav bu ne soğukluk yaaa

benimde smsim yoktu bu bana sana kontör atayım dedi yok demiştim eve giderken annem kontör attı..buna msj attım annem kontör attı vs. diye ama soğuktum tmm dedi o gün

sabah oldu çıkacakmısın yazmış yok dedim sadece tamam dedii
bugün öğlen bi kalktım facede içimde ölen biri var falan diye şarkı paylaşmış...ne oluyor diye msj attım uyumuş cvp veredi çağrılarla uyandırdım..sorun ne ya söle sevmiyorsan sevmiyorum de durduk yere neden küsüz biz dedim..sen soğuksun sevmediğim anlamı nerden çıkıyor ya dedi bende yok şakılar ne falan dedim altı
üstü şarkı ya dedi..uyucam ben dedi bende 5 saat nette sabah oyun oynamışın benle 1 saat msjlaşamıomusun yazdım..gece ben çalıştım sen uyurken bişi olduğu yok dedi...ben durduk yere sorun çıkarıomuşum o bişi yapmıyomuş falan falan

kızlar sizden başka kimsem yok şuan olumlu olumsuz eleştirileriniz çok önemli benim için..sevgilimin çok mu üstüne gidiyorum acaba sıkıntıdan...ama onunda farketmez falan demesi o şarkılar deli etti beni ya durduk yere neden böyle oluyor:26:

yemek yiyemez oldum kızlar sigarayla yaşıyorum 2 gündür :'(( naptım ben ona ne istemiyorsa eğer istemiyorum demek bu kadar zor mu :'((

Son düzenleme:
eğer o arkadaşın gelene kadar normalse bi anda değişim gösterdiyse belkide kıskanmıştır
yada onun da sıkıntıları vardır kendi ile ilgili tek başına senin için oradaysa eğer büyük fedakarlık göstermiş
belkide kafası karışmıştır..
sakince bekle bi süre üzerine gidip sorular sorup onu bunaltma zaten bişey varsa çıkar kokusu..

o arkadaşımla daha öncede görüşürdük hiç sorun olmadı
bilmiyorum şuan çok korkuyorum ben mi abartıyorum acaba

o arkadaşımla daha öncede görüşürdük hiç sorun olmadı
bilmiyorum şuan çok korkuyorum ben mi abartıyorum acaba

o zaman zaten canı sıkkınmış sarıcak yer aramış
yada ayrılmak istiyo bahaneler bulmaya kendinden sogutm aya calısıyo((en kötü ihtimal))
ama sakın üzerine düşme

Son düzenleme:
o zaman zaten canı sıkkınmış sarıcak yer aramış
yada ayrılmak istiyo bahaneler bulmaya kendinden sogutm aya calısıyo((en kötü ihtimal))
ama sakın üzerine düşme

ya canm bilmiyorum böyle beklemeye kalbim dayanmıyor
canın neye sıkkın diye bin kez sordum yorgunum uykusuzm dedi yemin et dedim herşeye yemin istiyosun basit konu içinde yemin edemem dedi
ben mi hatalıyım naptm ki ben :18:
ayrılmak istioyrsa neden burda benim için diyorum bi yandan bende

Son düzenleme:

dedim ya çok düşmüşsün üzerine bin kez sormuşsun bi de yemin istemişsin
canım erkekler gelemezler böyle sıkıya hiç hoş deil ama gerçek bu
belki gelmesinin bi hata oldugunu düşünüyo
orda umdugunu bulamadı..zorlanıyo hayat şartları zor yetişemiyo
kafası karışık
üzerine düşme bi süre bekle sonra al karşına sor
burası seni zorluyo mu yada problem benimle ilgili mi diye
ama sakin bi şekilde konuş

belki sevgilinizin canı bi seye sıkılmıstır size anlatmak istemiyordur bu kadar üzerine gitmeyin kendi haline bırakın sizde zaman gecirecek baska seylerle ilgilenin sıkılmayın bu kadar

peki şimdi nasıl davranmalıyım canm illaki nette falan karşılaşıp konuşacağız o soğuk bende soğuk kalmaya devam mı edeyim yoksa eskisi gibi aşkım falan mı yazmalıyım
birde yanımıza gelen arkadaşım biraz zengin sevgilisine altın falan almış onları geri istedim dedi bende görgüsüzmüsün ya dedim..ben öyle bir kız değilim sevgilimden maddi beklentilerim olmadı hiç ama o hep elinden geleni yapmaya çalıştı benim için belkide arkadaşımı o yönden kıskandı bilemiyorum ki

erkekler maddi konuda ezilmek istemezler
sanki hava atmış arkadaşın
nası dawranman gerekiyo nette karşılaşırsanız o yazmadan yazma o aşkım diyosa de demiyosa deme
aramadan arama görüşmeyi o istesin öyle çık..
hiçbişey yokmuş gibi dawran sorarsa da

evet hava attı aldığı şeylerin fiyatını söyledi
ben garipsemedim yıllardır aynı çünkü o
3 tane elbise aldım bilmem ne markalarda ayakkabı aldım marmariste 3 gece 5 yıldızlı otelde yer ayarladım ama gitmedi falan diye
hatta kzı ben giydiriyodum resmen bi iç çamaşırını almadığım kaldı dedi

Son düzenleme:
Arkadaslarin dedigi gibi cani bir sey sIkIlmIstIr, insanlik hali...
Onunla konusmayi deneyebilirsin. Onun yaninda oldugunu soylersen, belki acilabilir sana.
Eger istemiyorsa uzerine gitme, yalniz kalmaya ihtiyaci olabilir.
Kendinide bu kadar harap etme, yazik gunah ya bos bosuna.

canm defalarcada sordum neyin var diye söylemedide
şimdi ayrılmaya mı çalııyor acaba yada kafasında başkasımı var ki artık bu düşüncelerle ölcem o şuan mışıl mışıl uyurken

canm defalarcada sordum neyin var diye söylemedide
şimdi ayrılmaya mı çalııyor acaba yada kafasında başkasımı var ki artık bu düşüncelerle ölcem o şuan mışıl mışıl uyurken

Emin ol ki ayrilmak isteseydi senin oldugun sehirden giderdi, seninle hafta 2-3 kez bulusmazdi ve son olarak sana kotu davranirdi.
Erkekler lafi dolandirmazlar, istemezse istemem der genelde.
"Farketmez" demezdi direk "yorgunum, hayir, baska sefere" falan filan.
Vardir bir derdi, belki sana alinmis olabilir. Ama ayrilik soz konusu degildir bence.
Askina bi tatli mesaj yollarsin aksam.
Adamida telefonlara veya smslerle bogma :)

uyanıp son msjlarımacvp vermiş ya derdin şarkıysa şarkıları kaldırıyım dşye halbuki şarkıyla ilgili bişeyde yazmamıştım bende hayır derdim şarkı falan değil bişey demiyorum artık yazdım tamam yazdı sadece
şimdi nette oyun oynuyor
sinir bozucu şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…