• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim çok acıyor, ne yapacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence normal hayata devam etmek tek çözüm. Yani bu mevzuyu açıp siz de bunun dünyanın en kötü şeyi olduğunu düşünür gözlerle bakarsanız ona. Düzelmez.
Daha anlatamadığı bir sürü şey var, ayrıca ben olayları en kısa haliyle anlatmaya çalıştım. Ona zaman tanımayı seçtim. Pek konuşmuyoruz açıkçası.

Bunun nesi yanlış annesi olsada yapmalıydı bunları lütfetmiş bu ev isi yapmayan erkekler neden türüyor diyordum bu mesajla anlamış oldum :işsiz:
Hayır, bunları yapmak onun için bir sorun değil. Sorumluluk nedir bilir. Sorun, bütün bunları babasının ona çıkartması. Mesela, evde sürekli el geziyle geziyor kim de döktü diye. Olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım.

Hayır, bunları yapmak onun için bir sorun değil. Sorumluluk nedir bilir. Sorun, bütün bunları babasının ona çıkartması. Mesela, evde sürekli el geziyle geziyor kim de döktü diye. Olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım.
Erkek arkadaşınız parttime bir iste çalışıp öğrenci yurtlarına geçsin en azindan karni doyar psikolojik baski olmaz. Babasinin para vermedigini düşünüyorum. Parttime garsonluk yapıp birikim yapsın babasina söylemesin ama ders calisiyorum arkadaslarlayim falan desin. Gizli gizli para biriktirsin babasi evden kovarsa ceker gider,kimsenin arkasini toplamasin ayrıca. Annesinin ölmesi cok üzücü başınız sağolsun. Artık kendi ayaklarinin üzerinde durabilecek yaşta oldugunu tahmin ediyorum tahminim 16-17 yaslarindasiniz

Beyfendi 16 yaşında mi? Hayır evlenip gitse ikisininde yararına...
Bence ona en iyi yapabilecegin yardım iyi bi psikolog bulman.
Virüs sebebi ile görüntülü hizmet veren bir cok psikolog var araştır istersen.
Allah halkınız da hayırlısını versin
Olayları olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım. Daha bana anlattığı şeylerin bir hiç olduğunu söyledi. Başka birini anne olarak görmek istemediğini biliyorum. Bunu anlıyorum.

Erkek arkadaşınız parttime bir iste çalışıp öğrenci yurtlarına geçsin en azindan karni doyar psikolojik baski olmaz. Babasinin para vermedigini düşünüyorum. Parttime garsonluk yapıp birikim yapsın babasina söylemesin ama ders calisiyorum arkadaslarlayim falan desin. Gizli gizli para biriktirsin babasi evden kovarsa ceker gider,kimsenin arkasini toplamasin ayrıca. Annesinin ölmesi cok üzücü başınız sağolsun. Artık kendi ayaklarinin üzerinde durabilecek yaşta oldugunu tahmin ediyorum tahminim 16-17 yaslarindasiniz
İkimiz de reşit insanlarız. Olaylar tam anlaşılmıyor olabilir. Her şeyi anlatmadım, kısa kestim. Öneriniz için teşekkür ediyorum. :)

İkimiz de reşit insanlarız. Olaylar tam anlaşılmıyor olabilir. Her şeyi anlatmadım, kısa kestim. Öneriniz için teşekkür ediyorum. :)
Resitseniz daha basit çalışması. Parttime eleman alan cafeler,lokantalar cok oluyor. Erkek arkadaşınız öğrenci değilse eğer kasiyerlikte bakabilir.

Resitseniz daha basit çalışması. Parttime eleman alan cafeler,lokantalar cok oluyor. Erkek arkadaşınız öğrenci değilse eğer kasiyerlikte bakabilir.
Şu an öğrenci. Ama evden çıktığını düşünmüyorum. Bu konuda ne düşündüğünü ya da ne yapacağını bilmiyorum. Pek konuşmuyoruz, ona zaman tanıyorum.

Aşık olduğum bir adam var, onunlayım dört aydır.
iki yıl önce annesini kalp krizi sonucu kaybettiğini biliyordum. Ayrıntılı anlamamıştı, ben de sormadım çünkü canını yakmak istemiyordum. Yine de biliyordum hâlâ annesinin acısını hissettiğini. Tam da bu aylarda annesi vefat etmiş.
Bir iki hafta önce bana çok canının yandığını söyledi. Ben de anlat dedim, dök içini dedim. Anlattı.
Babasıyla tek yaşıyor, yemek yapmak , eve bakmak, temizlik yapmak zorunda. Ayrıca babası onu evlenirim gider sen de açıkta kalırsın diye tehdit ediyor. Yeterince ruh hali kötüydü, bir de bunlar oldu...
Anlattı bana ilk defa bu kadar net. Ona nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Kendimi çok iyi hissedemiyorum o böyle bir durumdayken. Paylaşmak istedim çünkü gerçekten içime sığmıyordu.
tamam Allah rahmet eylesin anne acısı hiçbir şeye benzemez de şimdi biz dizi eleştirilerim olucak.4 aydır bu kadar büyük aşk kısmına biraz gülümsedim.yaşlar 15 civarında mı? ailenin vefatına gerek yok eli ayağı tutan yetişkin her insanın yapması gereken işler bunlar zaten bu kadar zor geliyorsa az yesin uşak tutsun.babası biriyle evlenmek isteyebilir de koca kazık kadar adam niye bundan korkup depresyonlara giriyor bırakıp gider falan ne.ne bu kadar depresyon bu kadar acitasyon bu kadar buhran bi anlam veremedim.2 sene olmuş artık.yıldönümlerinde duygusallaşılır da bu ne böyle.bu yaşında ağzına yemek beslenmesini mi bekliyodu? eli ayağı tutuyor tabiki kendini çekip çevirecek.sizlik bi şey zaten yok destek olursun da bi yere kadar, kimsenin psikoloğu olmayın.yaşlar 15 değilse saçma geldi konu

Şu an öğrenci. Ama evden çıktığını düşünmüyorum. Bu konuda ne düşündüğünü ya da ne yapacağını bilmiyorum. Pek konuşmuyoruz, ona zaman tanıyorum.
valla ne şartlarda okuyup çalışıp kira fatura yetiştiren öğrenciler var.sizin sevgiliniz ya sizi kekliyo ya da ciddi başka psikolojik rahatsızlıkları var.cevaplarınıza kadar yazdıklarınızı okudum da bunların hiçbiri normal değil.saksıda mı yetişti bu adam?gerçekten 13 yaş grubu gibi her şey.

valla ne şartlarda okuyup çalışıp kira fatura yetiştiren öğrenciler var.sizin sevgiliniz ya sizi kekliyo ya da ciddi başka psikolojik rahatsızlıkları var.cevaplarınıza kadar yazdıklarınızı okudum da bunların hiçbiri normal değil.saksıda mı yetişti bu adam?gerçekten 13 yaş grubu gibi her şey.
Bakış açılarımız farklı olabilir tabi ki sizinle. Ama böyle kayıp durumları kişiye bağlılık derecesine göre değişir. Belki ben eksik yansıtmışımdır.

Bakış açılarımız farklı olabilir tabi ki sizinle. Ama böyle kayıp durumları kişiye bağlılık derecesine göre değişir. Belki ben eksik yansıtmışımdır.
valla gerçekten bu koca kazık anlattığınız şekildeyse en büyük yardım "elinden tutup" psikologa götürmek olur.cidden normal değil, isterse çok daha ağır travmalar yaşasın.

Yaşınızı falan bilmiyoruz tabi ama dünayada annesini kaybetmiş ilk ve tek kişi erkek arkadaşınız değil.Acısını basitleştirmeden normal olduğuna ikna edebilirsiniz.
Yanında olup destek verirken bir şeye dikkat etmeniz lazım.Sakın bu durumundan dolayı acımayın kendisine.(‘acımaktan kastımız duygusal ağır üzüntüdür lince gerek yok 🙏’)
Aşk ya da sevgi beslediğiniz şeyin içine acıma duygusunu bulaştırırsanız karar merciniz ve iradeniz şaşar.
Kolaylıklar dilerim..Sağlıkla kalınız
İnce yorumunuz için teşekkür ediyorum önce. Bu tür kayıp durumları kişiye bağlılık derecesine göre değişir. Olanları olabildiğince kısa anlatmaya çalıştım. İkimiz de reşit insanlarız.

Babasıyla o an münakaşa yaşamıştır ve olayları o an kafasında buyutmus sana anlatmistir. Zaman içinde yaşadığı tek tek örnekleri bi anda olmuş gibi algıladığını düşünüyorum. 1 saat sonra baba oğul tv bile izlemişlerdir. Annemle aram iyidir ancak farklı karaktere sahip olduğumuz için bir çok sorun yasamiştim bekarken. Hepsini bi arada anlatsam oo anneye bak dersiniz.
Ama ayrıntı anlatsam annem çoğunda haklıydı ve ben o zamanlar kafamda çok buyuturdum bazı durumları.

Evlenecek adam evlenir zaten tehdit etmez sinirle söylemiştır . Hoş değil belki ama sinirle o An yaşadıkları durum öfkeyle onu söylemiş olabilir.
Ayrıca resitiz dedin. Diyelim öğrenci hala biraz dişini sıkar okur bitirir.o esnada babası evlense sevinmeli bile ne güzel babası tek kalmaz. Nihayetinde küçük bir çocuk değil. Ya da gençkiz değil ki babasının evlenmesinden korksun.

Böyle şeyler çok konuşmayın okulunuza bakın .

Klasik yeni üye, hemen bir mesaj ve çıkış. Bu kadar kişi mesaj yazıp soru sormuş. Cevaplamazsan şikayet edeceğim. Profil açmak ve ayarlarını gizli yapmak kadar oturup burada insanlara cevap vermek için zaman ayırın. Zamanınız yoksa olduğu zaman konuyu açın. Yaş 19 bu arada, eğer doğruysa...
Ettin mi şikayet? Et de için rahatlasın ne diyeyim.

Babasıyla o an münakaşa yaşamıştır ve olayları o an kafasında buyutmus sana anlatmistir. Zaman içinde yaşadığı tek tek örnekleri bi anda olmuş gibi algıladığını düşünüyorum. 1 saat sonra baba oğul tv bile izlemişlerdir. Annemle aram iyidir ancak farklı karaktere sahip olduğumuz için bir çok sorun yasamiştim bekarken. Hepsini bi arada anlatsam oo anneye bak dersiniz.
Ama ayrıntı anlatsam annem çoğunda haklıydı ve ben o zamanlar kafamda çok buyuturdum bazı durumları.

Evlenecek adam evlenir zaten tehdit etmez sinirle söylemiştır . Hoş değil belki ama sinirle o An yaşadıkları durum öfkeyle onu söylemiş olabilir.
Ayrıca resitiz dedin. Diyelim öğrenci hala biraz dişini sıkar okur bitirir.o esnada babası evlense sevinmeli bile ne güzel babası tek kalmaz. Nihayetinde küçük bir çocuk değil. Ya da gençkiz değil ki babasının evlenmesinden korksun.

Böyle şeyler çok konuşmayın okulunuza bakın .
bunun soru sorulacak bir yanı var mı da gelip burda soruyorsun ki? aşıksan bir şeyler yapmak için kendini yırtarsın zaten ne yapman gerektiğini sormazsın. erkek arkadaşına üzüldüm allah sabırlar versin. senin de onunla dertleşmekten, sabretmesi gerektiğini söylemekten ve her karanlık gecenin ardından güneşin doğduğunu anlatmaktan başka çaren yok.
Amacım farklı çözümler dinlemek. Bu kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back