- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
ben 1 yıldr kulanıyorum memenunum1.sıradakimi en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1 yıldr kulanıyorum memenunum1.sıradakimi en iyisi
2 hidrojen 1 oksijeni kendin birleştirip mi yapıyorsun yoksaHayatta hazir su almam
yok kizz yokk2 hidrojen 1 oksijeni kendin birleştirip mi yapıyorsun yoksa
Şayet şehir hayatında mecbur satın alınıyor da
Ki hazir su ic benim aldigim suyu ic hazir su sana lezzetsiz ve icimsiz gelir ben hic icemiyrm hazir su terkos suyu gibi geliyor bana tadiyok kizz yokk
Sariyerin koyleri var canim gidip orman icinden su aliyrm
Ay ben onlarada güvenmezdim, kolibasil falan çıkarsayok kizz yokk
10 senedir iciyrz bisey olsa cikardi dimiAy ben onlarada güvenmezdim, kolibasil falan çıkarsa
Çünkü depolarına çer çöp atan olursa yada ne biliyim, ay düşünmek bile istemiyorum
Ayyy bu esler zaten hic durmayi sevmiyorlar anacm ben anlamadimAbant almaya karar verdim.. Abant golüne giderken yol üstünde dolum tesisi var.. eşimle gördük. . Dağdan gelen suyu hortum a bağlayıp damacanalari dolduruyolardi.. hatta duralimda tadına bakalım dedim eşime durmadi.. oylede geçti gitti.. simdi sıralamayı görünce çok sevindim.. abanttan vazgecmem artık..
Teşekkürler.
Kaç litre damacana?
Cam pompa var mı?
Bilgi verebilirmisiniz? Web sitesinde göremedim.
yok kizz yokk
Yok canm bu suyu esim dedesi babanesi falan gosterdi bana yerliler biliyor tabii bilmedigin yer riskli7Ben de İstanbul'da yaşarken eşimle Çatalcanın köyünden geçerken şarıl şarıl akan sudan köy suyu diye su doldurmuştuk, hani köyün içinde akan su. Lıkır lıkır içtik. Sonra öğrendik ki o suyu köy halkı böyle araba falan yıkarken kullanıyormuş, içmiyormuş.
Köy suyu diye her suya zıplamamak gerektiğini öğrendiğim bir deneyim olmuştu bu da