- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En temizi bahçelere kuyu yaptırmak
Bende tereddütteyim hep çok satılmayan markalar başlarda bence bi iş var reklam olsun satilmayanlar cok satilsin diye olabilir mi senceListeye inanmıyorum hangi yandaş hazırlamış bunları neden piyasa en çok bulunan sular yok ? Sizde inanmayın yıllarca içtiğim su yok hayat suyu yok , diğerlerde yok........bizi aptal yerine koymasınlar !
Bende tereddütteyim hep çok satılmayan markalar başlarda bence bi iş var reklam olsun satilmayanlar cok satilsin diye olabilir mi sence
Öyle olsa Hamidiye nin ilk sıralarda olması gerekmez miydi ?Aynen, inanmıyorum,inanmıyorum yandaşların satın aldığı listeler iş adamları keseyi açmış, işçiye gelince asgari ücrete çok diyorlar
En temizi bahçelere kuyu yaptırmak
Yani oda mümkünEn temizi 2 kilo H, 1 kilo O alıp kendi H2O'muzu üretmek. Yani başka çare bırakmadılar
Yani oda mümkün
Bizi damacana sulara mahkum edenler utansın
Eskiden çeşmelerden elimizi dayayıp buz gibi suyu içerdik
Şimdi çay bile yapamıyorsun..
Bulunduğum yerin suyu çok kireçli öyleki binada arıtma olmasına rağmen hala tortuluİyi de baksana değerlere name, adamlar çeşme suyu statüsünde su satıyor, sence gerek var mı para vermeye. Çeşmeden içmeye devam et şunlara para vereceğine. Şu listede yer alan su değerinden daha temiz çeşme suları var ülkede.
Bence en iyisi arıtma, arıttıktan sonra da değerlerine baktırcaksın ok mi değil mi, iyiyse de gönül rahatlığı ile çeşme suyuna devam.
Bulunduğum yerin suyu çok kireçli öyleki binada arıtma olmasına rağmen hala tortulu
İnan kireç sorunu bu kadar fazla olmasa içerim
Zaten su parası ödüyorum ziyadesiyle
Aynı suyun damacanaya girmiş haline neden ödeyeyim ??
Bu gidişle bende arıtma alacak gibiyimAnladığım kadarıyla şu ilk 10 hadi diyelim ilk 20'den sonrasında yer alan suları içmektense, badanada kullanılan kireci içmek bile daha az tehlikeli.
Annemlerde arıtma var, 1500 tl'ya taktılar, kireç sorunu yok, normal suyla çaydanlık 1 haftada kireç olurdu, bu suyla hiç olmuyor kireç. İyi gerçekten. Yani suya çok para veriyorsan evine de taksitle taktır, daha uygun arıtmalarda var. Her ay suya verdiğin parayla taksit öder sonra kara geçersin. Gerçi 6 ayda bir filtre parası var Ama yine de hazır suya giden para çok fazla. Ben de alıyordum ama bıraktım, çeşmeden içiyorum.