- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
damla için aynı şeyleri ben de duydum. gürpınar mı taşpınar mı öyle bir şeydi adı. ben hazır sulara sinen plastik kokusu ve tadını sevmediğim için 37 yıldır çeşme suyu içiyorum, şikayetçi değilim.
Musluk suyuna güvenemem ben,kızım 1 hafta yattı 2 hafta önce doktor salgın var muhtemelen sulardan kaynaklanıyor dedi. Bende o plastik damacana ve şişelerden nefret ediyorum,Cam damacana alıyordum ama oda 40.sırada ciddi anlamda moralim bozuldu ya.damla için aynı şeyleri ben de duydum. gürpınar mı taşpınar mı öyle bir şeydi adı. ben hazır sulara sinen plastik kokusu ve tadını sevmediğim için 37 yıldır çeşme suyu içiyorum, şikayetçi değilim.
Ondan alırım artık tşklerKipa marketlerinde kipa su var diğerlerini bulamazsan ondan al
istanbul da yaşıyorum :)Nerede yaşıyorsun canım? Kocaeli'de çeşme suyu içen yerler var. İstanbul'da biraz cesaret ister Annemler arıtma taktı onu kullanıyor, tadı güzel, koku da çok olmuyor. Sanırım en iyisi iyi bir arıtma takmak.
işte hazır sulara da güven olmuyor. daima hazır su içen kuzenim 40 yaşında zehirli ishale yakalandı, mecburen kullandığı markayı değiştirdi.Musluk suyuna güvenemem ben,kızım 1 hafta yattı 2 hafta önce doktor salgın var muhtemelen sulardan kaynaklanıyor dedi. Bende o plastik damacana ve şişelerden nefret ediyorum,Cam damacana alıyordum ama oda 40.sırada ciddi anlamda moralim bozuldu ya.
En güzeli Abant alıp cam damacanaya doldurup kullanırım,zaten çok satılıyor burda birgün bulursam ikinci gün reyon bomboş oluyor,dolayısıyla plastik içinde fazla beklememis olur. Zaten küçük marketlerden,büfelerden su almamaya çalışıyorum,güneşte bekliyordur ,sirkülasyon fazla olmuyordur diye.
Musluk suyuna güvenemem ben,kızım 1 hafta yattı 2 hafta önce doktor salgın var muhtemelen sulardan kaynaklanıyor dedi. Bende o plastik damacana ve şişelerden nefret ediyorum,Cam damacana alıyordum ama oda 40.sırada ciddi anlamda moralim bozuldu ya.
En güzeli Abant alıp cam damacanaya doldurup kullanırım,zaten çok satılıyor burda birgün bulursam ikinci gün reyon bomboş oluyor,dolayısıyla plastik içinde fazla beklememis olur. Zaten küçük marketlerden,büfelerden su almamaya çalışıyorum,güneşte bekliyordur ,sirkülasyon fazla olmuyordur diye.
istanbul da yaşıyorum :)
İyide ilk 10 a giren sulardan marketlerde hiç görmedim ki ben nerden bulcaz
Ben yeni sandım, araştırıp bulcam artık napalım su çok önemlibuzdağı heryerde var ..
ben buzdağı kullanıyorum yıllardır ve bu haberde çok eski.. bende bu haberi gördükten sonra araştırıp buzdağına başlamıştım..