- 19 Kasım 2013
- 18.667
- 33.658
- 798
Hiç rastlamadım burada abant olarak. Başka markalarda görmüştüm ama.Canım o Abant suların çok büyükleri var ya, onlara pompa takılıyor. Neden o şekilde kullanmıyorsun ki? Kullan at o pet şişeleri. Damacana gibi 30 kez de kullanılmıyor.
Bizde hayat ama listede adını göremedim
Arıtma mineralleri öldürüyor. .
Ne içeceğiz o zaman. .
Konya da da sular mikroplu diye çok söylenti çıktı.Senelerce kaynatıp içdik.O zaman hazır sular bukadar yaygın değildi.Sonra yaygınlaştı bizde geçtik.Kipa nınkini aldık bir ara,yakında vardı kipa,şimdi orada kapandı.Şu anda + puanlı markalardan hiç birini görmedim Konya da.Kime neye güvenelim ki . .
Annemin doktoru musluk suları böbrek taşı yapıyor dedi ve yıllardırr damacana içiyoruz. .
Konya da da sular mikroplu diye çok söylenti çıktı.Senelerce kaynatıp içdik.O zaman hazır sular bukadar yaygın değildi.Sonra yaygınlaştı bizde geçtik.Kipa nınkini aldık bir ara,yakında vardı kipa,şimdi orada kapandı.Şu anda + puanlı markalardan hiç birini görmedim Konya da.
rafine edilmemiş kaya tuzu kullan canım yemeklerde, o mineralleri ordan alırsın
abant suyun cam damacanası var, biz 1 senedir kullanıyoruz, telefonla eve geliyor direkAbant sadece migrosta var bana yakın,tadını seviyordumda ama taşımak zor geldi zira çok su içiyoruz,6 aydır taşdelen alıyordum yine sanırım Abant alıp,elimdeki Taşdelen damacasına aktarıp kullanacağım. Plastiktende nefret ediyorum. Keşke cam damacanası olsaydı Abant'ın
Teşekkürler.abant suyun cam damacanası var, biz 1 senedir kullanıyoruz, telefonla eve geliyor direk
Ama Evian çok pahalı cidden canım ya. Ben o suyu bebekli bir reklamı vardı hani bebekler dans ediyordu, o zamandan beri biliyorum,geçen gün migrosta gördüm 500ml 3küsür liraydı. Bizim dişimizin kovuğuna yetmez ki oHayat suyu göremedim, yemedi sanırım analiz etmek, Erikli falan yalanmış ya. Nerdeyse sonuncu olmuş ama zaten Eriklide çeşme suyu çıkmıştı. Rezalet ya, o para onlara haram olsun, resmen millete üç kuruşluk çeşme suyunu 10 liraya satıyorlar.
Dünyada Evian su en iyisi diyorlar, Fransa'nın kaynak suyu, çok pahalı ama mineral bakımından çok zenginmiş.
Ama Evian çok pahalı cidden canım ya. Ben o suyu bebekli bir reklamı vardı hani bebekler dans ediyordu, o zamandan beri biliyorum,geçen gün migrosta gördüm 500ml 3küsür liraydı. Bizim dişimizin kovuğuna yetmez ki oben alsam onu içmelere kıyamam O fiyata 10 litre Hamidiye alıyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?