Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esim adiyamanli biz bursaliyiz evlendigimiz zaman babam kirada oturmamizi istemedi bu sebeple bursadan ev verdi bize esim de bursaya geldi burda yasiyoruz akrabalari hala dalga geciyo hanimkoylu diye
esim adiyamanli biz bursaliyiz evlendigimiz zaman babam kirada oturmamizi istemedi bu sebeple bursadan ev verdi bize esim de bursaya geldi burda yasiyoruz akrabalari hala dalga geciyo hanimkoylu diye
Hmm simdi anladim. Insanlar her sekilde konusur hic kulak asmayin derim o zaman. Evliliginizde mutlu iseniz gerisini bosverin. Baska hayatlarla ilgilenen insanlar cok da onemsenecek insanlar degildir.
Canım başkasına ne dert ki millet söyler durur bu millet iyi şeyi söyler kötü şeyi söyler söyler söyler durur duyma duysanda aldırmış etme çok sinirlenirsen ha eşimin babası ha benim babam vermiş kime dert oldu diyip ağzını kapaat milletin
Canım başkasına ne dert ki millet söyler durur bu millet iyi şeyi söyler kötü şeyi söyler söyler söyler durur duyma duysanda aldırmış etme çok sinirlenirsen ha eşimin babası ha benim babam vermiş kime dert oldu diyip ağzını kapaat milletin