İnşallaah balım, nasılsın?Oy kuzum hep beraber olalım yeter kokom
Iyiyim kuzum boğazım ağrıyor sabah bir şey yoktu ne oldu anlamadım birden olduİnşallaah balım, nasılsın?
Hemen ıhlamur zencefil zerdeçal yap birşeyler iç kuzum salgın geçmedi daha sanırım, herkes hasta dikkat et kendine. yoruldun mu ki bu aralarIyiyim kuzum boğazım ağrıyor sabah bir şey yoktu ne oldu anlamadım birden oldu
Yaptim kuzum içtim iki bardak sicak iyi geldi ama yine devam agriyaHemen ıhlamur zencefil zerdeçal yap birşeyler iç kuzum salgın geçmedi daha sanırım, herkes hasta dikkat et kendine. yoruldun mu ki bu aralar
Viks falanda iyi geliyor kuzum yapmadıysan dene istersen, ayy hasta olma ya çok zor geçiyorYaptim kuzum içtim iki bardak sicak iyi geldi ama yine devam agriya
Hahahaha konuşacaklarımız birikmiş demekki kuzumMssPARE Catlak-kurabiye Minnosprenses Migrenben mavikelebek34 Fatmazell ASSOSyal Otrera Madammor Cookiie
Ben gelene kadar altı sayfa ne ara doldurdunuz hanımlar
Herkes nasıl keyifler yerinde mi
Kokom bitanesim aklıma gelmedi viks yapayımViks falanda iyi geliyor kuzum yapmadıysan dene istersen, ayy hasta olma ya çok zor geçiyor
Epey birikmiş ağzım açık kaldımHahahaha konuşacaklarımız birikmiş demekki kuzum
Çok şükür iyiyim sen nasılsın ben Fatma tanışmadık daha önce sanırım
ordan burdan konuştuk kız ne ara dolmuşMssPARE Catlak-kurabiye Minnosprenses Migrenben mavikelebek34 Fatmazell ASSOSyal Otrera Madammor Cookiie
Ben gelene kadar altı sayfa ne ara doldurdunuz hanımlar
Herkes nasıl keyifler yerinde mi
Sende parem canım benimKokom bitanesim aklıma gelmedi viks yapayım
Ayy altı sayfa nedir zalımlarordan burdan konuştuk kız ne ara dolmuş
iyi çok şükür sende durumlar ne bi enerjik gördüm seni
ben nefes alamadığım zamanlar kullanırım topuğa sürünce neye iyi geliyormuş canımSende parem canım benimtopuklarına da sür çorap giy iyi gelir derler
Amin ya kokom ya sen niye bu kadar tatlısınAyy altı sayfa nedir zalımlar
Çok şükür canım Allah bugünümüzü aratmasın keyfimiz yerinde
Benim bir hocam söylemişti kuzum, "boğaz gıcıklanmaya başlayınca topuklara viks sürün iyi geliyor" diye ben pek deneyemedim kaçırırım o anaşrı genelde ama deneyenler iyi geldi demiştiben nefes alamadığım zamanlar kullanırım topuğa sürünce neye iyi geliyormuş canım
Memnun oldum kuzucumEpey birikmiş ağzım açık kaldım
İyiyim canım bende coconat, çok fazla giremesem de arada bulunduğum yerdeyim
Senin bakışların tatlı, güzel parem canım benim ondan geliyor bu tatlılıkAmin ya kokom ya sen niye bu kadar tatlısın
denemek lazım canım doğru da olabilirBenim bir hocam söylemişti kuzum, "boğaz gıcıklanmaya başlayınca topuklara viks sürün iyi geliyor" diye ben pek deneyemedim kaçırırım o anaşrı genelde ama deneyenler iyi geldi demişti
Nays tu mit yuuuuMemnun oldum kuzucum
Memnun oldum kuzucumiste belki cok iyi arkadaşlık olur hemsom