Ya ben o gıcıklanma zamanlarını hep kaçırıyorum bir nasip olmadı onu denemekdenemek lazım canım doğru da olabilir
Hoşçakal balıımmNays tu mit yuuuu
gelip gittikçe görüşürüz inşallah
benimde olsa hemen bir şeyler yapıyorum, havalar soğuk daha unutmazsam denerimYa ben o gıcıklanma zamanlarını hep kaçırıyorum bir nasip olmadı onu denemek
Yaaa oluruz tabiii kuzuummTanışın iste belki çok iyi arkadaşlık olur hemsom
aa gidiyomusunHoşçakal balıımm
Evet kuzum eşim gelir şimdi yemek yiyelim de gelirim bir saate konuşuruz o zamanaa gidiyomusun
Ben gidiyorum kuzum eşim gelir birazdan yemeğimizi yiyelim gelirim yineAaaa beni mi gönderdin sen mi gidiyorsun
afiyet olsun canımEvet kuzum eşim gelir şimdi yemek yiyelim de gelirim bir saate konuşuruz o zaman
Muhtemelen sizler kadar aktif olamam ama, hoş muhabbetinizden istifade etmek için mutlaka uğrarım sık sıkIyiyim canım tatli otrera hoşgeldin
Beklerim her zaman canimcimMuhtemelen sizler kadar aktif olamam ama, hoş muhabbetinizden istifade etmek için mutlaka uğrarım sık sık
İyiyim paremm sen nerelerdesin ki ya özledim seniiPerim hoşgeldin kuzum
nasilsin
Ben buralardayim artık öperim bahçe işlerim bitti evdeyim sürekli kk dayım isim yokken sen nasilsinİyiyim paremm sen nerelerdesin ki ya özledim senii
Çok hızlılar cocom bende yetişemiyorum yaaMssPARE @Catlak-kurabiye @HeLLaa @Buralardutluuugdu mavikelebek34 Fatmazell ASSOSyal Otrera @madammor Cookiie
Ben gelene kadar altı sayfa ne ara doldurdunuz hanımlar
Herkes nasıl keyifler yerinde mi
Ay bende uzun bir süre yoktum arrık bende burdayım. Bol bol sohbetlerimiz olcak artık desene buralardayız canlandırcaz yineBen buralardayim artık öperim bahçe işlerim bitti evdeyim sürekli kk dayım isim yokken sen nasilsin
Bende gittim canım yemek falan derken ancak oluyorBen gidiyorum kuzum eşim gelir birazdan yemeğimizi yiyelim gelirim yine
Afiyet olsun kuzucum bende işlerimi hallettim geldim haber izliyoruz eşimleBende gittim canım yemek falan derken ancak oluyor
Sizede afiyet olsun canım, iyi seyirler pek içaçıcı şeyler olmuyor haberlerde ama izlemekte fayda varAfiyet olsun kuzucum bende işlerimi hallettim geldim haber izliyoruz eşimle
Zam haberleri izliyoruz kuzum erdoğan da zam verecekmiş ya memurlara onu bekliyoruzSizede afiyet olsun canım, iyi seyirler pek içaçıcı şeyler olmuyor haberlerde ama izlemekte fayda var
Çok tatlissinYaaa senin adına çok sevindim umarım hedeflerini gerçekleştirebilirsin
Çok şükür kuzum iyiyim ben aynı bildiğin gibii evdeyim annemleri gönderdim artık gündüzleri pek vakitte geçmiyor buralarda takılıyorum işte kiraz güzeliiimm