- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Nasılsın kuzucumGel hemsom gel kuzum unuttuklarım.olabilir dedim gel tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın kuzucumGel hemsom gel kuzum unuttuklarım.olabilir dedim gel tabiki
Iyiyim ama boğazımda bir ağrı var bitki çayı içiyorumNasılsın kuzucum
Yaa geçmiş olsun kuzum dutta hastaymış sanırım salgın var şu sıralar rabbim şifanı versin kuzumIyiyim ama boğazımda bir ağrı var bitki çayı içiyorum
Sen nasılsın fatmacim
herkes hasta salgın var gerçekten havalar dengesiz covit artıyor Allah sonumuzu hayır etsinYaa geçmiş olsun kuzum dutta hastaymış sanırım salgın var şu sıralar rabbim şifanı versin kuzum
Bitki çayı iç tabii iyi gelir boğazına
Ben ne yapayım evdeyim biraz pencere sildim biraz burada takılıyorum öyle
Saolasin canım aynen salgın varYaa geçmiş olsun kuzum dutta hastaymış sanırım salgın var şu sıralar rabbim şifanı versin kuzum
Bitki çayı iç tabii iyi gelir boğazına
Ben ne yapayım evdeyim biraz pencere sildim biraz burada takılıyorum öyle
Aminn kuzum aynen öyle covidde artıyor dediğin gibi bir de yeni varyantlar çıkıyorherkes hasta salgın var gerçekten havalar dengesiz covit artıyor Allah sonumuzu hayır etsin
Sağol kuzucuumm sağlıkla inşallahSaolasin canım aynen salgın var
Sana da kolay gelsin mis gibi otur evinde
çok şükür iyiyim canım migrenim tuttu benimde iş saatimin bitmesini bekliyorum resmen çalışıamıyorum kafamı toparlayıpAminn kuzum aynen öyle covidde artıyor dediğin gibi bir de yeni varyantlar çıkıyor
Sen nasılsın kelebiiikk
Sağol kuzucuumm sağlıkla inşallah
Yaa kuzum migren taşları var onları kullan istersen çok kötüdür eminim ağrısıçok şükür iyiyim canım migrenim tuttu benimde iş saatimin bitmesini bekliyorum resmen çalışıamıyorum kafamı toparlayıp
çok şükür kuzucum iyiyimsen nasılsın canım Fatmazell
Evet beybim biz niye bu ara denk gelmiyoruz bende icimden diyorum bu kız nerde iyiyim şükür kuzum, yeniyila yeni hedefler koydum kendime,uğraşıyorum sen nasılsın kuzumKuzuuuumm
Nasılsın göremiyordum seni
Tık tık tıkcoconatt kuzum yanlış etiket etmişim çabuk gel hele
Hahaha tarif çokta kokular basmasınBir kaç gün ara ver öözle coconatt tarif versin öyle yap
Yaaa senin adına çok sevindim umarım hedeflerini gerçekleştirebilirsinEvet beybim biz niye bu ara denk gelmiyoruz bende icimden diyorum bu kız nerde iyiyim şükür kuzum, yeniyila yeni hedefler koydum kendime,uğraşıyorum sen nasılsın kuzum
Çok teşekkür ederim davet için Hayırlı olsun yeni topik nasılsınız hanımlar iyi misiniz?Otrera gelsene sende gel aramıza
Oy kuzum hep beraber olalım yeter kokomTık tık tık
Parem balım hayırlı olsun, hoş sohbetler daimi arkadaşlıklar olsun
Iyiyim canım tatli otrera hoşgeldinÇok teşekkür ederim davet için Hayırlı olsun yeni topik nasılsınız hanımlar iyi misiniz?
ilk defa duydun canım bakıyım hemenYaa kuzum migren taşları var onları kullan istersen çok kötüdür eminim ağrısı
Bak kuzucum krem gibi birşey var sanırsam içinde alna şakaklara falan sürüyorlar iyi geldiğini söylüyorlardıilk defa duydun canım bakıyım hemen