Cocom seni gördük daha iyi oldukMssPARE @Catlak-kurabiye @HeLLaa @Buralardutluuugdu @mavikelebek34 Fatmazell ASSOSyal @Otrera @madammor Cookiie
Ben gelene kadar altı sayfa ne ara doldurdunuz hanımlar
Herkes nasıl keyifler yerinde mi
He bizde babam memur emeklisiZam haberleri izliyoruz kuzum erdoğan da zam verecekmiş ya memurlara onu bekliyoruz
Anaaa kız oda mı konyalııı
Hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel bir rakam olurHe bizde babam memur emeklisi
Aynen eskiye dönelim eski zamanlar gibi kuduruk kızlar.olalimAy bende uzun bir süre yoktum arrık bende burdayım. Bol bol sohbetlerimiz olcak artık desene buralardayız canlandırcaz yine
Biz onu gündüz yaptık ahahahZam haberleri izliyoruz kuzum erdoğan da zam verecekmiş ya memurlara onu bekliyoruz
Allah razı olsun kirazlım görüşemiyoruz çoktandır nasılsın keyfin nasıl neler yapıyorsunCocom seni gördük daha iyi olduk
Vay vayyy ne ka güzel ne kaaaO benim karşı komsum
Evet özledim, iyiyim cocom ders çalışmaya başladım yeni hedefim aksatmamakAllah razı olsun kirazlım görüşemiyoruz çoktandır nasılsın keyfin nasıl neler yapıyorsun
Hadi bakalım aksatmadan sınav gününe kadar asıl inanıyoruz başaracaksınEvet özledim, iyiyim cocom ders çalışmaya başladım yeni hedefim aksatmamakhalimize bin şükür canım cocom
Hahahha var bayaVay vayyy ne ka güzel ne kaaa
Sizi gidi gonyalılarrr
Bende konyaya tayin olduğumda sizler gibi güzel komşularım olur burada da kaynatırız inşallahHahahha var baya
Ahahha olalım kızz kuduralım kurtlarımızı dökelimmAynen eskiye dönelim eski zamanlar gibi kuduruk kızlar.olalim
Bende konyaya tayin olduğumda sizler gibi güzel komşularım olur burada da kaynatırız inşallah
Dur bekle akşam aksam kudurakAhahha olalım kızz kuduralım kurtlarımızı dökelimm
Rabbim daim etsin inşallah kuzum