- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
İyiyim parecimm anneme geldim kahvaltıya oturuyorum mügeye bakıyorum sen nasılsın napıyosunSanada kuzum nasılsın beybim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim parecimm anneme geldim kahvaltıya oturuyorum mügeye bakıyorum sen nasılsın napıyosunSanada kuzum nasılsın beybim
Bende çamaşır serdim yine uzandım birazdan komşuya gidicez yaşın okumayaİyiyim parecimm anneme geldim kahvaltıya oturuyorum mügeye bakıyorum sen nasılsın napıyosun
Kız ne olduAhhaahahahahh kuzummm benimmm
Günaydın cemosumm nasılsın tatlımGünaydın minnoslarihayırlı cumalar
Kuzu kuzu iyi geldi canımGünaydın cemosumm nasılsın tatlım
Iyiyim bende komsum birazdan komşuya gidicez cuma günü yaşın oluyoruz 3 haftadırKuzu kuzu iyi geldi canım
İyiyim sen nasılsın parem
Hahhaha aynı benHemennn
Yaaa ne güzel çok özledim bende evlerde toplanıp okumayıIyiyim bende komsum birazdan komşuya gidicez cuma günü yaşın oluyoruz 3 haftadır
Biz de yapıyoruz 2 senedir ne gün ne toplanma 3 haftadır cuma günü 1 saatliğine toplamıyoruz 5 kişi yaşın cuma sur3si bir kahve bittiYaaa ne güzel çok özledim bende evlerde toplanıp okumayı
Bizim buralarda hâlâ okumuyokar,gün falan da yapmiyolar korkuyolar
O bile yeter kuzum yaBiz de yapıyoruz 2 senedir ne gün ne toplanma 3 haftadır cuma günü 1 saatliğine toplamıyoruz 5 kişi yaşın cuma sur3si bir kahve bitti
Yaaa deli kızzzEvet çılgın gibi şuan mutluyum eğleniyorum
Canm benimmm mmmm ben de tam yazmak için gelmiştimbir mucizee bugün güzel haberler seninle olsun kuzum aklımdasın
Evet bitanem Dr un müdavimi oldum git gel git gel 4 güne bir görüşmezsek özlüyorum dermişimDoktor kontrolü mü varr ayy inşallah hayırlı haberlerle döner
Hahahaa ediyor sağolsun ama bende kıyamıyorum bi hafta sonu var dinlensin diyeKocan yardım ediyorsa oda iyi yap onla
Benim koca çok yardımcı oldu bana
Amin bi tanemO bile yeter kuzum ya
Allah kabul etsin
doktor gayet olunlu konuşmuş kuzum benim çok sevindim hayırlısı olsun inşallahYaaa deli kızzz
Canm benimmm mmmm ben de tam yazmak için gelmiştim
Rahim kalınlığı 6 mm olmuş 4 günde 1 milim beni şaşırtmadı
Kan sonuçları da çıkmış
Muayene oldum geldim haber verecekler
Sanırım pzt veya salı tekrar çağırır
10 ml mi geçmesini bekliyoruz dedi
Dedim 6 ml hala ümit var mı
E niye olmasın biraz geç olur o kadar dedi
Hayırlısı bakalm çok da beklemiyorum ama
Evet bitanem Dr un müdavimi oldum git gel git gel 4 güne bir görüşmezsek özlüyorum dermişim
Bıktım yaaa
Yaaa deli kızzz
Canm benimmm mmmm ben de tam yazmak için gelmiştim
Rahim kalınlığı 6 mm olmuş 4 günde 1 milim beni şaşırtmadı
Kan sonuçları da çıkmış
Muayene oldum geldim haber verecekler
Sanırım pzt veya salı tekrar çağırır
10 ml mi geçmesini bekliyoruz dedi
Dedim 6 ml hala ümit var mı
E niye olmasın biraz geç olur o kadar dedi
Hayırlısı bakalm çok da beklemiyorum ama
Evet bitanem Dr un müdavimi oldum git gel git gel 4 güne bir görüşmezsek özlüyorum dermişim
Bıktım yaaa
Öyle kuzum geç olsun güç olmasındoktor gayet olunlu konuşmuş kuzum benim çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun canm benim aminn inşallahInşallah gönlüne göre olsun herşey rabbim yüzünü güldürsün
ooo gelin görümce keyif yapacaksınızİyiyim balım çok şükür görümceye gidicem hazırlanıyorum
https://media.tenor.com/images/9b7aedd116057d07caf19071f9f61461/tenor.gif
hahahahahaahhaahhahahahahah hayfiiiii kuzu kuzu