- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
bak böyle birşey varsa banada diyiverin alınacaklar listesine yazıyımYaa o zaman tam bir işkence
Ayrı ayrı atmışken ütüleyip verse bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak böyle birşey varsa banada diyiverin alınacaklar listesine yazıyımYaa o zaman tam bir işkence
Hahah bunu kutlayalımEvet çılgın gibi şuan mutluyum eğleniyorum
Ne yapiyorsun hemsomAminn hayırlı cumalar güzel kuzumm
@ASSOSyal
@Hogwartss
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
@coconatt
@madammor
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@N u r
Bu şarkı dün boşa gitmişti bugün yine sizler.icin göndereyim
Kahvaltımı yaptım şimdi oturdum totom kalkarsa tekrar bi sil süpür yapcamNe yapiyorsun hemsom
Valla geçen reklamda gördüm babası ütülenecek gömleğini arıyor. Kızı da diyor baba işte burada diye. Kızım o kurutma makinesi derken adam gömleği alıyor Vee ütülenmiş ama markası neydi bilmiyorum hahahbak böyle birşey varsa banada diyiverin alınacaklar listesine yazıyım
Aminn kurabiyemmmYaa o zaman tam bir işkence
Aminn aminn kuzumm ahh hepimizin gönül yarası inşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı doldursun Rabbim evimizi o gülücük seslerinden mahrum bırakmasın
Hahah şu mesajı kazen görse beni siteden atarValla geçen reklamda gördüm babası ütülenecek gömleğini arıyor. Kızı da diyor baba işte burada diye. Kızım o kurutma makinesi derken adam gömleği alıyor Vee ütülenmiş ama markası neydi bilmiyorum hahah
Bende çamaşır attım.kalkip sericemKahvaltımı yaptım şimdi oturdum totom kalkarsa tekrar bi sil süpür yapcam
Sen nasılsın napıyorsun
Doktor kontrolü mü varr ayy inşallah hayırlı haberlerle dönerbir mucizee bugün güzel haberler seninle olsun kuzum aklımdasın
Sus kiz zaten giden gidene sus tobe deHahah şu mesajı kazen görse beni siteden atar
kurutma makinesini erkek tarafı alıyordu dimi onlar alırsa tamam yoksa çırpar çırpar ipe asarım benValla geçen reklamda gördüm babası ütülenecek gömleğini arıyor. Kızı da diyor baba işte burada diye. Kızım o kurutma makinesi derken adam gömleği alıyor Vee ütülenmiş ama markası neydi bilmiyorum hahah
Off bu isteksizlik nereden geliyor anlamıyorumhrmen kalkıp jet hızıyla yapanlara hayranımBende çamaşır attım.kalkip sericem
Aynen popom kalkarsa
işte o an kalkıp hemen yapıcaksın yoksa böyle oluyorOff bu isteksizlik nereden geliyor anlamıyorumhrmen kalkıp jet hızıyla yapanlara hayranım
Hahhahahakurutma makinesini erkek tarafı alıyordu dimi onlar alırsa tamam yoksa çırpar çırpar ipe asarım ben
Daha saat erken olduğu için o an yapamıyorum işte şöyle 1 e doğru falan başlarım sonra gürültü geliyor diye komşulara maskara olmayımişte o an kalkıp hemen yapıcaksın yoksa böyle oluyor
Evet erkek tarafı alsın almıyorsa da alsın neyse kız şimdi kv lere çok yüklenmeyelim ileride oğlan anası olursak bu lafları yedirirler bizekurutma makinesini erkek tarafı alıyordu dimi onlar alırsa tamam yoksa çırpar çırpar ipe asarım ben