- 27 Mart 2019
- 29.022
- 103.711
HahhahahSen istersinde olmaz mı
Bu adamı cok yorar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahhahahSen istersinde olmaz mı
Insallah kuzum rabbim önünü açsın bitanemAy supersiniz kuzum allah kabul etsin, bizede dua edin benimde sınavım in numara olsun
Ayy canımsın allah razı olsun canım paremInsallah kuzum rabbim önünü açsın bitanem
Hahahah ben düğğn sabahı baya şoktaydım elin adamıyla aynu evde aynı yataktahahaha kesin ileride ben
Sosyalim ben arada çaltırmadan vuruyorum sever givi ama hıncımı alıyorumAdam şoka girerdi zaten minnosum
HahahahaHahhahah
Bu adamı cok yorar
Minnosum hep sevdiğimiz hareketler bunlarHahahah ben düğğn sabahı baya şoktaydım elin adamıyla aynu evde aynı yatakta
Sosyalim ben arada çaltırmadan vuruyorum sever givi ama hıncımı alıyorum
Hahahaha
Icimin yağları eridi
Ahahahahah arada çaktırmadam yapIcimin yağları eridi
Yapmam mı ama anliyo fazla kaciriyorum galibaAhahahahah arada çaktırmadam yap
Elinin ayarı yok dmeekYapmam mı ama anliyo fazla kaciriyorum galiba
HırstanElinin ayarı yok dmeek
Bende bi yakalasam elime bi geçseElinin ayarı yok dmeek
ParemmmBende bi yakalasam elime bi geçse
Essek sudan gelene tekrar gidip gelene kadar ligme ligme edicem
Kız eşşeğe yazık nasılda sırıtıyor melül melülParemmm
Eşşek gelfi dur katil olma
Allah kabul etsin parem dualarından bizide eksik etmeBende çamaşır serdim yine uzandım birazdan komşuya gidicez yaşın okumaya
Dimi ya. Bak ileride müstakil bir evimiz olsun şöyle bahçesinde türlü türlü meyve ağaçları olsun havuz olmasa da olur ya çok şey değilresmen ne söylersek yaşıyoruz dur birazda iyi şeyler konuşıyım ben belki olur
bahçemizde garajımız olsun içinde güzel birde araba neden olmasın kiDimi ya. Bak ileride müstakil bir evimiz olsun şöyle bahçesinde türlü türlü meyve ağaçları olsun havuz olmasa da olur ya çok şey değil
İnşaAllah hayırlısıyla olsun kuzum. İlacın dozunu artırdı mı aynen devam mı. Belli olmaz kuzum istenilen kalınlığa ulaşırsa bu ay kavuşursun belki. Ne olursa olsun hayırlısıyla olsun sonunda sevinç çığlıkları atmana vesile olsun çok duygusaljm bak bugün seninle sarılıp ağlaşırızYaaa deli kızzz
Canm benimmm mmmm ben de tam yazmak için gelmiştim
Rahim kalınlığı 6 mm olmuş 4 günde 1 milim beni şaşırtmadı
Kan sonuçları da çıkmış
Muayene oldum geldim haber verecekler
Sanırım pzt veya salı tekrar çağırır
10 ml mi geçmesini bekliyoruz dedi
Dedim 6 ml hala ümit var mı
E niye olmasın biraz geç olur o kadar dedi
Hayırlısı bakalm çok da beklemiyorum ama
Evet bitanem Dr un müdavimi oldum git gel git gel 4 güne bir görüşmezsek özlüyorum dermişim
Bıktım yaaa
Off olsun bee hemde otomatik vites jeep off off aha zenginlik aşeriyorum hahahabahçemizde garajımız olsun içinde güzel birde araba neden olmasın ki
bende de var o ama fazla da coşmıyım diyorummm makul olsunOff olsun bee hemde otomatik vites jeep off off aha zenginlik aşeriyorum hahaha