- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Aynen canım öyle hatırlıyorum inşallah güzel haberler ile gelirDoktor kontrolü mü varr ayy inşallah hayırlı haberlerle döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım öyle hatırlıyorum inşallah güzel haberler ile gelirDoktor kontrolü mü varr ayy inşallah hayırlı haberlerle döner
aynen kız zaten çeyizlik eşyalar olmuş dünya para birde onuda mı ben alıyımHahhahaha
Alırlarsa oh ne alâ ama olmazsa ben kuruturum diyorsun
O jet nedirOff bu isteksizlik nereden geliyor anlamıyorumhrmen kalkıp jet hızıyla yapanlara hayranım
tam tersi kışın hareket ederken ısınırı diye hızlı hızlı yaparım her şeyi yazında sıcaktan gevşeye gevşeye yaparımO jet nedir
Aynen ama ben yazın oluyorum o jetten
Kışın salıyorum valla
İnşallah keyfim olurda yaparım yoksa yarın kocişle yapmak zorunda kalıcimO jet nedir
Aynen ama ben yazın oluyorum o jetten
Kışın salıyorum valla
Alma kız boşveraynen kız zaten çeyizlik eşyalar olmuş dünya para birde onuda mı ben alıyım
hahhaaa oda var dimiEvet erkek tarafı alsın almıyorsa da alsın neyse kız şimdi kv lere çok yüklenmeyelim ileride oğlan anası olursak bu lafları yedirirler bize
Benim yazın işlerim çok olurtam tersi kışın hareket ederken ısınırı diye hızlı hızlı yaparım her şeyi yazında sıcaktan gevşeye gevşeye yaparım
dimi benim gibi birisini bulmuş ben niye alıyımAlma kız boşver
Seni alacaklar daha.ne istiyorlar hayret bak kızdım iste
ben zaten arada yaparım işi misafir falan gelirse oda yazında bizimkiler köye gidince bana kalıyorBenim yazın işlerim çok olur
Kısın kış uykusu moduna geçiyorum
Evet artık ağzımdan çıkan her cümle korkutuyor benihahhaaa oda var dimi
resmen ne söylersek yaşıyoruz dur birazda iyi şeyler konuşıyım ben belki olurEvet artık ağzımdan çıkan her cümle korkutuyor beni
Kocan yardım ediyorsa oda iyi yap onlaİnşallah keyfim olurda yaparım yoksa yarın kocişle yapmak zorunda kalıcim
İyiyim balım çok şükür görümceye gidicem hazırlanıyorumçok şükür iyiyim canım sen nasılsın
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
@coconatt
@madammor
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@PeRRieR
@bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@N u r
Bu şarkı dün boşa gitmişti bugün yine sizler.icin göndereyim
Hayırlı cumalar canımlar@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@çatlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@Cevizli tarçınlı kek
mavikelebek34
@coconatt
@madammor
@Buralardutluuglu
@karamel Latte
@PeRRiRier
@Bir mucize
Fatmazell
@timiminihaniim
@N u r
Eki Görüntüle 2983368
Sanada kuzum nasılsın beybimHayırlı cumalar canımlar
Eh keşke öyle olsa vallaYaa o zaman tam bir işkence
Ayrı ayrı atmışken ütüleyip verse bari
Aminn aminn kuzumm ahh hepimizin gönül yarası inşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımızı doldursun Rabbim evimizi o gülücük seslerinden mahrum bırakmasın
İyiyim balım çok şükür görümceye gidicem hazırlanıyorum
https://media.tenor.com/images/9b7aedd116057d07caf19071f9f61461/tenor.gif
hahahahahaahhaahhahahahahah hayfiiiii kuzu kuzu